madkasse

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by madkasse

  1. Nu er det nok ude i ekstremerne, men den ene af de her indtager 33.000 kcal om dagen

    http://www.livevideo.com/video/A5CAA22C7BD...ries-a-day.aspx

    Og nu vi er ved de store drenge og piger så check den her

    http://www.dimensionsmagazine.com/dimtext/...le/heaviest.htm

    F.eks.

    Jon Brower Minnoch : "He was readmitted later that year after regaining 200 lbs in seven days."

    imponerende, selv om det givetvis er væske det meste.

    Og

    Mike Parteleno: "who was a popular favorite in belly-flop contests."

    Geronimoooooooo....

    Det er også Andre Rene Rousimoff, http://www.moderndrunkardmagazine.com/issu...ndre_giant.html, som alene i alkohol konsumere 7000 kcal i snit om dagen. F.eks. 119 øl på 6 timer

    Endelig er der æde konkurrencer som f.eks. Nathan's Hot Dog Eating Contest. Rekorden (som i øvrigt er for i år) er

    66 hotdogs på 12 minutter af 309 kalorier hver. Det er omkring 20.500 kalorier på 12 minutter, eller godt 1700 kalorier i minuttet.

  2. Jeg har selv haft så stramme glutes, haser og lænd at min fodstilling blev påvirket og jeg måtte en tur til fysioterapeut for at få øjnene op for problemet.

    Hmm, har selv meget stramme haser og problemer med min fodstilling. Kan du ikke lige fortælle lidt mere?

  3. Kunne godt fungere med BB 1 arm rows.

    Elastikken har jeg leget lidt med og fandt den ikke optimal.

    1 hånds pres med en ol bar, hvordan ? vil du holde i midten af stangen og så køre derud af ? i så fald vil det jo ikke blive tungere men blot sværer at stabilisere for håndledet.. uder was ?

    hold på midten af stangen og så bare køre derud af, jeg har ikke haft problemer med håndledet, men køre nok også med en anelse mindre vægte.

    Kig også her for lidt inspiration

    http://www.powerathletesmag.com/pages/onearmbarbell.htm

    http://www.dragondoor.com/articler/mode3/243/

  4. Meget fint med en 40kg's DB snatch men den ligner ikke helt db row vel :)

    DB row kan du sagtens køre med en stang. Jeg fortrækker det faktisk syntes det giver en mere naturlig bevægelse. Put kun vægte i den ene ende og så lader du du den tomme ende ligge på jorden, og hiver i den ende med vægt på. Du kan evt. fiksere den ende, der ligger på jorden hvis den er ustabil. Forstil dig lidt ala. Pavels Full Contact Twist

  5. Det kunne lyde som en hælspore?

    En tur til fysioterapeuten (eller lægen) vil nok være en god ide. Du bør nok minimere mit løb indtil videre. En hælspore kan være en ond omgang, nogle gange op til flere år inden den er væk.

    mht til sko så kig på prøv Kaiser sport, de kan lave specielle indlæg til din løbesko og du får din fod analyseret via nogle tryk-måtter.

  6. Selv en veganer spiser så vidt jeg ved andet end grøntsager og frugt, så der er noget bedre muligheder for at få dækket sit energibehov.

    Det er bestemt imponerende med CL, men hans præstationer kunne lige så godt være opnået på trods af større udfordringer med kosten, som at det rent faktisk har været en fordel for ham.

    Et eller få enkeltstående tilfælde beviser heller ikke hverken fra eller til om veganer-kost er bedre eller dårligere end mere normale kostsammensætninger.

    Nej, det har jeg heller ikke sagt. Mit pointe er bare at man sagtens kan være en professional atlet uden at leve af tun, rå æg og store bøffer. Hvis man kan "klare mosten" og leve som veganer-atlet så tror jeg ikke nødvendigvis det giver fordele/ulemper i forhold til andre atleter med mere traditionelle kostvaner.

    Selv syntes jeg det ville usandsynligt kedeligt at skulle primært af frugt og grønt.

  7. en af de mere enegritætte grøntsager er røde peberfrugter(38kcal per 100g). jeg har flere gange fortæret et måltid hvori der kun var grøntsager og det plejer at være 400g af en eller flere typer grøntsager. hvis vi for en "sikkerheds skyld" siger at vi spiser 500g på et måltid og spiser det 6 gange om dagen bliver det 3kg peberfrugter. det giver 1150kcal hvilket er langt under hvad de fleste både mænd og kvinder bør indtage... jeg skal personligt have ca 2700-3000kcal selvom jeg er en stillesiddende gut på 77kg...

    og hvis du kun spiser peberfrugter vil du både mangle protein(du kan dog spise champignon og bønner der har en høj %vis proteinfordeling) og fedt. hvis du går amok med oliven kan du selvfølgelig få dine fedt behovdækket. for at få ca 30% energi fra fedt i løbet af dagen skal du spise 700g oliven i løbet af en dag - det vil dog også give 855kcal - så nu er du oppe på 2005kcal - hvor vil du finde de sidste 1000? og hvordan vil du overleve en uge hvor du skal spise 4,7kg oliven uden af brække dig i lårtykke stråler?

    men held og lykke eller noget

    Så lad os da sige grøntsager og frugt istedet for. Der er masser af verdensklasse atleter der lever på diæter bestående udelukkende af frugt og grønt.

  8. Det nægter jeg ganske simpelt at tro på.

    Man får ikke mere energi af at sulte sig...

    Tvært i mod

    Hvor har jeg sagt noget om at sulte sig?. Hvis en person er på en eller anden udrensningkur hvor man udelukkende må leve af grøntsager de næste 7 dage. Så er det vel bare om at spise nok grøntsager morgen, middag og aften til at dække ens energibehov?

  9. Så nu, efter af have gennemført fastekuren kan jeg sige tilalle jer "kloge hoveder" som I nu tror I er, at jeg har tabt mig 2 kg, og at min krop virkelig synligt er blevet flotttere. Min hud er pænere og strammere, og jeg føler mig bedre tilpas. SÅ - selvom I mener at en udrensningkur er IH og ÅH så dårlig kan jeg bevise det modsatte. Men det er vel et spørgsmål omhvem man er.

    Mange mennesker får pænere hud og mere energi når de er på en udrensningskur. Men det er ikke fordi man propper en gang biodrain i munden (eller hvad det nu hedder) at mange får et fint resultat.

    Det er på grund af det, man ikke propper i munden at mange får pænere hud og mere energi. Når kuren så stopper og folk vender tilbage til deres gamle spisevaner så vender de gamle problemer tilbage.

    Hvordan mad påvirker din krop er forskelligt fra person til person. Her er f.eks. nogle af de erfaringer jeg har gjort mig (uden at dette på nogen måde kan overføres til andre):

    • Jeg holdte op med at drikke mælk da jeg yngre, og med et forsvandt en masse mave og hudproblemer.
    • Hvis jeg undgår brød et par dage bliver min hud mærkbart pænere.
    • Spiser jeg sukker på min morgenmad, bliver jeg tit træt og uoplagt omkring frokosttid.

    Summa summarum

    Istedet for udrensningskure så kig på hvad du propper i munden til hverdag. Så har du mulighed får at få en varig effekt istedet for blot en midlertidig.

  10. Nu har jeg læst tråden igennem, og skal forsøge at holde det her på et fornuftigt niveau. Hmm.

    Hvorfor skulle det være sundt at sulte sig selv?

    Der er nu det nu for bl.a. rundorme, frugtfluer, mus og rotter. Så længe man får dækket sit behov af vitaminer og mineraler og andre væsentligt næringskilder kan en kalorie fattig diæt (-50% af normal indtag) forøge livslængden med op til 30 % (ihvertfald for de førnævnte grupper). Forsøg med mennesker er i gang.

    Om et liv med evig sult så er værd at leve er en anden ting...

  11. Løbesko har en røvdårlig stabilitet når man har vægt på nakken. Det er ikke en god løsning. Sådan nogle sko og squat er som remulade og softice - hver for sig smager det godt - men skal aldrig blandes! :smile: VL sko og indlæg ser jeg som en bedre løsning, hvis man er platfodet og seriøs med sine benbøjinger.

    Rommel

    Mit indlæg skulle nok snare læses som:

    Nu er jeg selv platfodet, og vil til hver en tid vælge et par løbesko med pronation fremfor et par flade sko uden indlæg.

    Så ja, et par VL sko med indlæg lyder som en god ide. Desværre er de fleste indlæg rimlig bløde, hvilket måske kan neglisere effekten af dem hvis du har rigtig mange kilo på nakken.

  12. Nu er jeg selv platfodet, og vil til hver en tid vælge et par løbesko med pronation fremfor et par flade sko. Der skal kun 50 kg på skulderene førend jeg begyndet at få ondt i knæene med et par flade sko når jeg squatter. Så jeg syntes ikke du skal følge rådet med bare at squatte i flad sko. Men nu kan jeg naturligvis ikke vide hvor platfodet du er.

    Istedet syntes jeg du skal få lavet dig et par gode indlæg f.eks. her http://www.kaisersport.dk/1/72/fodindlaeg.html. Har selv et par indlæg derfra og de er super. Der er vist nogle kommuner hvor du kan få støtte til dem, de løber nemlig let op i 2000 kr for et par. Udover det så få dig et par sko med rigtig meget støtte i siderne.

    Jeg slap af med mange problemer i bevægeapparatet efter at have begyndt at bruge indlæg både til sport og hverdag. Typisk vil du kunne bruge nogle billigere indlæg til hverdag f.eks. fra en ortopædisk håndskomager. Om sommeren plejer jeg at bruge Birkenstock sandaler, de har nogle der er checkede nok i brunt læder.

    Du kan læse mere om det at være platfodet her http://www.netdoktor.dk/tema/fod/platfod.htm