kuglen

Medlemmer
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kuglen

  1. jeg er ved at starte et trænings center på 940m2

    og er derfor interesseret i at opkøbe maskiner fra andre centre fordi de enten skal lukke eller skal skifte dem ud. de skal selvfølgelig virke og være af god kval (technogym,omebi, elekio eller nogen i den stil)

    hvis nogen kender nogen der har noegt de skal af med må de meget gerne konttakte mig. enten på denne mail : [email protected]

  2. så kom de sidste detaljer omkring lokale og priser på plads.

    der vil fra d. 11/ blive kørt 2 hold om ugen. henholdsvis tirsdag og torsdag fra klokken 19.30-20.30

    prisen vil være 50kr for 1 gang og 35kr ved køb af 10 gange.

    det hele vil finde sted i spinnings lokaet ved aars bowling center

  3. hej alle.

    jeg er ved at starte et spinnings projekt op. ideen fik jeg sådan set efter jeg deltog i et spinnings projekt for børne canserfonden.

    jeg besluttede mig for at jeg til næste år selv vil kører alle 24 timer som arrangementet løber over.

    for at dette ville kunne lade sig gøre gik jeg på jagt efter en spinning cykkel.. og efter et par dage lykkedes det mig at finde 14 stk helt ny som jeg kunne få kvit og frit incl. lokale og musik anlæg. den eneste betingelse for aftalen er at 50% af de penge der kommer ind på de spinnings timer jeg arrangere i lokalet skal gå til ham der har stillet det hele til rådighed. dvs at hvis der kommer 400kr ind på en time skal han have de 200kr og min halvdel i dette tilfælde 200kr vil gå ubeskåret til en konto jeg har oprettet som til næste års spinnings arrangement vil blive overdraget til børne canserfonden.

    jeg vil i den forbindelse sige mange tak til Sublimsport for at lade mig få lov til at lave denne "reklame" tråd hvor jeg kan poste opdateringer om hvornår der vil blive kørt spinning,hvor det vil blive kørt, hvem og hvor mange instruktøre der kommer samt hvor mange penge projektet får skrabet sammen. jeg håber at folk herinde fra der har mulighed for det vil bakke op om projektet og deltage i div arrangemeneter så vidt det vil være muligt.

    projektet vil finde sted i aars da det er her jeg har fået stillet cykler og lokale til rådighed.

    i løbet af det næste år vil jeg arrangere ca 5 længere spinnings "ture" 2 stk af 3 timers varihed, 2 stk af 6 timers varighed og 1 stk af 12 timers varrighed. prisen for disse arrangementer er ikke blevet bestemt endnu, men vil komme til at ligge i omegnen af 100kr for 3 timers arrangementerne, 200 kr for 6 timers arrangementerne og for 12 timers arrangemenetet vil prisen blive 500kr pr cykkel. der vil så her være mulighed for at være flere om at dele en cykkel. til 6 og 12 timers arrangementet vil der være energidrik og frugt til rådighed includeret i prisen. dette kræver dog at jeg kan få nogen til at sponsere dette hvad jeg meget håber på at sublimsport evt. vil bidrage til MC Donnalds har allerede sagt ja til at sponsere en 25 L dunk m saftevand(der vil være mere end 25L) til disse arrangemeneter og en ekstra dunk der kan blandes energidrik i. envidere vil det være mit mål at få en sponser der vil donere nogen energi/protein bare ligeledes til disse arrangementer. der vil naturligvis være mulighed for at disse sponsere får hængt noget reklame op i lokalet samt at jeg og andre instruktøre vil kører i reklame trøjer. til de længere arrangementer vil der så vidt det er muligt være flere instruktøre på så der vil være varriation i timerne og være fuld tryk på hele tiden. jeg selv vil naturligvis starte på instruktør cyklen og vil selv køre alle timerne uden undtagelse!

    håber på noget opbakning fra alle der tør prøve kræfter med mig på en spinnings cykkel (ja det skulle opfattes som en provokation)

    med venlig hilsen

    Peter Rasmussen alias kuglen.

  4. Øhhh :blink:

    Det vil jeg da gerne høre mere om hvor du har det fra? Så skal jeg eksempelvis have knap 100gram kulhydrat, svarende til en liter kacao eller en pose slik!! Det har ens blodsukker (bugspytkirtel) ikke godt af i længden og det er da også afhængig af om du har trænet igennem i 3 timer eller 45 mins samt intensitet.

    det er da noget underligt kakao du drikker.. så meget sukker er der ikke i det kakao jeg køber.. der er kun 4½g pr 100g......

  5. en banan, tjaa. man skal ha 1 gr. kulhydrat pr. kropskilo efter træning. for at være mere præcis.

    det har jeg godt læst før, men det er imo for meget. dvs jeg skal have næsten 1/3 af alle mine carbs lige efter træning :blink: det holder ikke..

    men en banan vejer ca 200-250g og har en energifordeling som følger:

    Banan, rå

    Energi pr. 100g Indhold pr. 100g Energifordeling %

    391 kj

    93,8 kcal

    Protein 1,3g

    Kulhydrat 21g

    Fedt 0,3g

    Protein 6%

    Kulhydrat 91%

    Fedt 3%

    så ved at spise en banan og drikke en shake lige efter træning og spise et måltid 1 time senere er man dækket rigtig godt ind imo.

  6. hvis du spiser et måltid bestående af 20-40g protein(alt efter vægt), en god mundfuld carbs (30-40g) og lidt sundt fedt (ca 5g) ca 1½ time før din træning er protein drik under træning helt unødvendigt. efter træning er en banan og en shake altid en sikker vinder :4thumbup:

    husk nu at de carbs du får i det omtalte måltid skal være komplekse carbs fra feks, groft rugbrød med solsikkekerner.

  7. du kan ikke bulke uden at tage på i fedt.. det kan ikke lade sig gøre. og der sker ikke noget ved at du tager lidt fedt på.. bare det ikke bliver for meget.

    æg er den bedste proteinkilde ever. spis bare hele æg. der er massere af protein i både blommen og i hviden og med mindre du har forhøjet kolesteroltal eller hjertekar sygdomme i forvejen skader det ikke.

    Et gennemsnitligt æg består af 27.5% æggeblomme, 63% æggehvide og 9.5% skal. Æggeblommen er kyllingefosterets vigtigste næringskilde. Den består af ca. 50% vand, mens resten er tørstof, hvor ca. 2/3 består af forskellige fedtstoffer og 1/3 af proteiner. Æggehviden består af ca. 90% vand. Tørstoffet i æggehviden udgøres næsten udelukkende af forskellige proteiner.

    Æg, hele, rå

    Energi pr. 100g Indhold pr. 100g Energifordeling %

    652 kj

    156,5 kcal

    Protein 12,1g

    Kulhydrat 1,2g

    Fedt 11,2g

    Protein 32%

    Kulhydrat 3%

    Fedt 65%

  8. Mht undersøgelsen, så omhandler det så vidt jeg ved kun antioxidanter i form af kosttilskud. Frugt og grønt er stadig sundt, og tror heller ikke grøn the lige pludselig er blevet usundt.

    de anbefaler netop kun at man ikke tager det som kosttilskud, da man uden problemer for dækket det behov der er i kroppen gennem kosten.

  9. du vejer ca 60 kg. dvs du skal have ca 2600kcal ed for at bulke ½ kg om ugen. har skal de 15-125g være protein. i 100g tun er der 26g protein.. i den meste oksekød er der mellem 19-22% protein, så kan du jo selv regne ud hvor lidt/meget du behøver spise af kød. de resterende kcal kan du nemt få gennem carbs fra grønt,fugt,ris,pasta og rugbrød. og fedt fra nødder,fisk og olier.

    det absolut vigtigste måltid er din morgenmad. et godt gammelt råd siger:

    spis som en konge om morgenen, som en prins til frokost og som en tigger til aften.

    min morgenmad indeholder ca 700 kcal og 45g protein

    min sene måltid indeholder 300 kcal og 35g protein.. mine andre måltider svinger mellem 600-400 kcal.

    du skal have 2600 kacl ed fordelt på 6 måltider. dvs i gennemsnit 433 kcal pr måltid. så kunne din morgenmad meget passende indeholde 500kcal og dit sene måltid 300. også fordeler du bare resten over de sidste 4 måltider.

  10. imo ser det ikke for godt ud! :crazy:

    Morgenmad.

    ca. 100 gram (10 gram protein) müsli med sødmælk.

    enkel skive rugbrød med smør.

    lidt frugt på vejen.

    for lidt protein.

    Frokost.

    4 kartofler med ca. 200 gram (40 gram protein) fiskefilet og salat.

    godt og sundt måltid..

    "Pre-workout"

    ca. 100 gram (10 gram protein) müsli med sødmælk. 200 gram hytteost (20 gram protein)

    et godt valg som pre work out :4thumbup: godt med kulhydrater og protein. selvom de carbs der er i muslien ikke er specielt gode.. :dry:

    Før jeg forlader centret.

    ½ liter kakaomælk blandet med proteinshake (30 gram protein, eksl. proteinen i kakaomælken)

    tja.. det er jo bare den klassiske shake.. ikke så meget i det.

    30-60 minutter efter træning.

    Pasta, 500 gram (~100 gram protein) okse hakkebøffer, salat

    500g paste?? har du trådt på dit lem :wink:

    det er en hel pose pasta.. det er ca 1500 kcal bare i dette måltid for bare pastaen alene. så kommer kødet oveni.. 100-150g pasta er rigeligt. din krop kan ikke nå at bruge alt det.

    Mellemmåltid:

    200 gram hytteost (20 gram protein)

    ser fint ud. et lidt kedeligt måltid.. men ok.

    ca. 1½-2 timer før søvn:

    Ris med tomatsauce og sauteret lammekød

    unødvendigt måltid. du når op på rigtig mange kcal hvis du indtgaer dette måltid også. din krop har umuligt behov for så mange kcal på dette tidspunkt af døgnet.

    15-20 minutter før søvn:

    En dåse laks (170 gram/39 gram protein) og en skive rugbrød med smør.

    2 skefulde honning.

    hvad skal du med honning på dette tidspunkt? du har ikke behov for de dårlige carbs... gå efter de komplekse cars istedet for alt det sukker.

    hvad vejer du? for det er lidt svært at rette din kost uden at vide noget om dig..

  11. søg og man skal finde :4thumbup:

    Protein

    Fisk og skaldyr

    Mager fisk: Aborre, frølår, gedde, havtaske, muslinger, rejer, rødfisk, rødspætte, rødtunge, sej, skrubbe, søtunge, tun i vand, torsk

    Middelfede og fede fisk (se under fedt)

    Fjerkræ

    Andebryst, skindløst

    Fasan, skindløst

    Kalkun, skindløst

    Brystfilet

    Kylling, skindløst

    Brystfilet

    Høne, skindløst

    Rype

    Struds

    Æggehvider/æg

    Mejeriprodukter

    Cheasy A38, naturel

    Cheasy hytteost

    Cheasy Salattern, naturel (ost)

    Fromage blank, Karolines Kvark 1%

    Fromage frais fra Karolines Køkken

    Fromage frais, naturel

    Kvark, 5+

    Mælk: Skummet, mini, kærne

    Rygeost, 5+

    Skummetmælksyoghurt, naturel

    Ylette, naturel

    Kød

    Hare

    Kanin

    Okse/kalvekød, magert

    Hjerte/lever

    Højrebsfilet, afpudset

    Inderlår uden kappe

    Mørbrad

    Roastbeef

    Skank (osso-buco)

    Tykstegsfilet uden kappe

    Svinekød, magert

    Hamburgerryg

    Hjerte/lever

    Mørbrad

    Saltkød

    Skinke/skinketern (hoftestykke)

    Skinkeinder- og yderlår

    Skinkemignon

    Skinkeschnitzel, inderlår

    Svinefilet

    Wokstrimler af skinkeinderlår

    Vildt

    Elg (pålæg kan i ny og næ købes i Netto)

    Hjort (pålæg kan i ny og næ købes i Netto)

    Rensdyr (pålæg kan i ny og næ købes i Netto)

    Kosttilskud

    Proteinpulver

    Komplekse kulhydrater / kostfibre

    Brune bønner

    Bær

    Frugt

    Grønsager

    Havregryn

    Knækbrød (f. eks Wasa)

    Mungbønner

    Mysli

    Rugbrød (groft)

    Rugklapper

    Andre kulhydratkilder

    Brune ris

    Honning

    Juice, frugt/grønsag

    Vilde ris

    Fuldkornspasta (spinat)

    Fedt

    Fisk (fede og middelfede)

    Fede: Hellefisk, laks, makrel, sild, stenbider, ål

    Middelfede: Havkat, helleflynder, hornfisk, pighvar, slethvar, torskerogn, ørred

    Nødder og frø

    Cashewnød

    Hasselnød

    Hørfrø

    Jordnød

    Mandel

    Paranød

    Pekannød

    Pinjefrø

    Pistacienød

    Sesamfrø

    Solsikkefrø

    Valnød

    Peanut butter (jordnøddesmør)

    Olie

    Bomuldsfrøolie

    Fiskeolie

    Hvedekimolie

    Hørfrøolie

    Jordnøddeolie

    Levertran, torsk

    Majsolie

    Olivenolie (ekstra jomfru)

    Rapsolie

    Sesamolie

    Sojaolie

    Solsikkeolie

    Tidselolie

    Valnøddeolie

    Vindruekerneolie

    Kosttilskud

    Perfect Balance

    Udo’s Choice

    Vitaminer og mineraler

    Sund kost (se ovenstående)

    Multi vitamin- og mineralpille

    Antioxidanter / fytokemikalier

    Bær

    Frugt

    Grønsager

    Krydderier og krydderurter

    Te

    Drikkevarer

    Bonanza (saftevand uden kcal)

    Kaffe

    Te

    Vand

    Tilbehør

    Citronsaft

    Flydende sød

    Sojasauce

    Stærk sennep

    Tabasco

  12. spis noget mere..

    et hurtigt forslag kan være:

    morgen: 75g havregryn m skummetmælk+et styk frugt

    mellemmad: 1 skive rugbrød med 3 skiver røget fillet/hamburg/skinke

    frokost:75g ris/pasta+ 1 dåse tun i vand

    mellemmad: 1 banan+ 2 skiver rugbrød med 3 skiver røget fillet/hamburg/skinke

    aften: 100g ris/pasta/kartoffel+kogt grøntsager+150g kød

    sen aften: 2 æg+20g protein lavet med skummetmælk.

    og selvfølgelig en shake efter træning og en banan.

    det er blot et udkast for at du kan få en ide om hvor meget du faktisk bør spise hver dag. dog skal den justeres til så kcal indtaget kommer til at passe med dit ligevægtsindtag.

  13. Der er plusser og minusser ved alle programmer, og eneste minus jeg kan se ved dette split er, at to store muskelgrupper på samme dag (bryst + ryg) vil efterlade mindre energi til rygtræningen forudsat brysttræningen kommer først.

    Men jeg kan godt følge logikken i dette split set ud fra biceps/triceps træning :wink:

    synes faktisk ikke det er noget problem med energien ved denne type split. træner bryst først, og kører dog stadig 3x10 i dødløft m. 130kg pt. stiger dog til 145 inden jeg er færdig med min cyklus. min 1rpm hedder 175kg for ca 6 mdr siden. så det går frem af :4thumbup:

  14. jeg træner selv 3-split og har altid splittet sådan her:

    bryst+tricebs

    ben+skuder

    ryg+biceps+mave

    så snakkede jeg med en fra mr. fitness som er gået hen og blevet en ret god ven af mig siden hen.

    han anbefalede mig at splitte sådan her:

    bryst+ryg

    ben+triceps

    skulder+bicebs+mave

    på den måde er man hele tiden i stand til at yde max belasting for alle muskler i modsætning til ved fx bryst+triceps, så vil man allerede have aktiveret triceps e hel del inden man når til den faktiske træning af denne.

    jeg kan kun sige at det nye split har virket ekstremt godt for mig de første 9 uger og vil da klart anbefale andre at prøve det.

  15. Arnolds operation har intet med hans AS forbrug at gøre. Desuden lever størstedelen af eliten fra Arnolds storhedstid i bedste velgående i dag.

    lige præcis.. mit bud på grunden til dette er at de ikke overdrev ders brug af aas som mange gør idag..

    idag er det ikke unormalt at eliten skyder 2-4g testesteron ew. arnolds favorit kur hed 200mg primobolan ew og 30mg dbol ed i 10 uger.

    idag er det helt normalt at nybegyndere skyder 300mg primo som første kur... jeg tror helt bestemt at der er en sammenhæng mellem mængderne dengang og nu og sides idag og dengang.

  16. Det var da et tamt svar, hvordan kan du sige det uden at kende nogle fakta om manden?

    Desuden hvor har du det tal fra?

    mandens fakta spiller ikke den store rolle i denne sammenhæng. man kan som tommelfinger regl gaine ½kg ew for ikke at gaine for meget fedt. jo mindre gain ew jo mere muskelmasse i forhold til fedt. folk på aas kan selvfølgelig gaine betydligt mere.

  17. For det tredje vil de værste bivirkninger først komme efter længere tids forbrug og måske først efter mange år, som de unge gutter fra dine favoritserier ikke har fået endnu

    også kommer de også kun i 99% af tilfældende pga. manglende pct og overdrevent brug