lalledk

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lalledk

  1. Jo hvis du prøver gå ind på www.totally-fashion.fag så kan du få nogen som er helt lyserøde.  :4thumbup:

    Kan det ikke være lige meget hvordan de ser ud, bare så længe de virker som de skal ?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hey, hvad er der nu galt i at købe lyserøde håndledsbeskyttere? :tongue: Hmm.. Kunne da godt være, at i kendte nogle andre modeller, for man kan da ligeså godt købe det man synes er pænest??

  2. Hvis jeg var dig vil jeg købe nogle inzer håndledsbind. De er utrolig stærke og virkelig behagelige at have på. Prisen er 200 kr og de kan findes på inzer.dk

    / Søren  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    De ser faktisk ok ud, men du kender ikke nogen i et lidt federe design? hehe :bigsmile:

    synes ikke, at de der røde striber er så seje :smile:

  3. Heysa :smile:

    Når jeg træner med løse vægte i styrkecentret, så får jeg meget nemt smerter i håndledene. Jeg har hørt, at man kan få nogle håndledsbeskyttere, så man kan undgå at belaste håndledene så meget. Er der nogen der har prøvet nogen, og som evt. kender nogle gode mærker?

    På forhånd tak!

    /Lalledk

  4. Tak for alle svarene, selvom de selvfølgelig er lidt blandede :bigsmile: Tror I ikke, at det så ville være fint, hvis man på de tidspunkter af dagen, hvor man har mulighed for det, spiser et varieret og naturligt måltid, og hvis man som jeg, bor langt fra styrecentret, så supplerer manglen på de nødvendige proteiner ved at tage noget proteinpulver efter træning?

    /Lalledk

  5. Hejsa :)

    Jeg overvejer at gå ud og investere i noget proteinpulver for at få lidt mere ud af min styrketræning, men her forleden dag kom en af mine venner og sagde, at man skal holde sig fra det, fordi det kan give væskeophobninger i kroppen og en ubehagelig følelse af oppustethed. Han har ikke selv erfaring med det, men har åbenbart hørt det andetsteds fra. Jeg ville bare høre, om der er noget sandhed i det, han siger, før jeg begynder på noget.

    På forhånd tak! :)

    /Lalledk

  6. Hey :)

    I løbet af dagen får jeg taget en del mavebøjninger til den øverste del af maven, og den er efterhånden blevet rimelig markeret, så nu mangler jeg bare den nederste del :smile: Problemet er, at jeg har prøvet den øvelse, hvor man ligger og holder fast i noget, imens man langsomt løfter benene op og ned, men jeg synes ikke, at jeg kan mærke det andre steder end i ryggen. Er der nogen der måske kan give mig nogle råd til, hvordan øvelsen bedre kan udføres, eller måske kender en anden øvelse der er bedre? :)

    På forhånd tak! :4thumbup:

    /Lalle