Hitrate

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hitrate

  1. Hey, nå jeg er startet i Fitness World på Amager for et par uger siden og har fået et par træningspartnere (ikke gennem nettet dog)...den ene har jeg aftalt at træne 2 gange med om ugen...vi kommer måske op på 3 gange om ugen et stykke tid inden sommer. Den anden træner primært fitness, hvilket jeg synes er fedt - men prøver at holde mig til bodybuilding da min kondi i princippet er fin nok men det er utroligt så stor en forskel det gør at have nogen at lave en aftale med om at mødes til træning...endnu federe er det jo at træne sammen, men bare det at man kommer der op. Hvis det stod til mig selv, ville jeg oftest springe over, og det får man jo ikke særlig meget ud af....I øvrigt ekstremt lækkert at sidde og være ØM i hele kroppen som jeg skriver dette...dejligt at være kommet igang! :4thumbup:

  2. Mit råd: :bigsmile:

    Jeg synes du skal starte i et center. Helst et lidt stort et, hvor der er altid er mennesker. Og så virk udadvendt og glad, så finder du hurtigt en ven eller to, du kan træne med. Jeg har haft en fast makker fra starten, men hvis jeg ikke havde haft det, ville det ikke være noget problem, at finde ud af noget sammen med nogen fra mit center. Og det er endda et meget småt et. Ellers hook op med en kollega eller skolekammerat.

    Og hvis du har svært ved at holde moralen oppe, så opret en log her på siden og gerne på andre sider også. Så binder du dig ligesom til at træne :cool:

    Håber du kunne bruge det.

    Hey, tak for rådet. Tror det er det der bliver planen. Har først økonomi til det til februar, men påtænker at købe et års medlemsskab til SATS. Tvivler på en log vil motivere mig nok i sig selv, men kan godt være jeg starter på en. For mig vil det være mere motiverende at have en fast aftale med en så man overhovedet dukker op de 2-3 gange om ugen.

    Mangler stadig en fast træningspartner, men hvis jeg ikke når at finde en er det sikkert muligt at finde nogen i centeret.

  3. BB'er typen?

    Du er god til at sætte folk i båse.

    Eller også er det bare dig der tage tingene lidt for bogstaveligt? Men vil da gerne uddybe. BB'er typen af sind, med det mener jeg at jeg ikke fandt en interesse i at ligge og pumpe jern, så selve udøvningen er ikke lige mig....jeg er ikke typen der synes det er fedt at presse sig selv til det yderste med vægte, motivationen var ikke stor nok osv. Kunne finde 1000 ting jeg hellere ville bruge min tid på end at pumpe jern. Men det er nu engang det der skal til...det er bestemt ikke for at sætte folk i "bås" eller være nedladende, tvært imod..og er da åben overfor at få en interesse for det og håber jeg kan ændres.... Nu har jeg jo besluttet at starte!

  4. Bare lige for at undgå misforståelser, så har jeg ikke noget problem med det. Jeg trænede et par mdr i AK Thor for over et år siden, men gik død på det, primært fordi der kun var mig selv til at hive mig i nakken, og jeg fik derfor ikke trænet ofte nok, hårdt nok da jeg var der, og så ikke resultater (også lidt pga. stedet, selvom de få der var der var rigtig cool og imødekommende).

    Så endten en fast træningspartner, skiftende træningspartnere, eller noget hvor der er en "hold ånd"/nogen til at punke en lidt...ved ikke helt hvad der skal til for jeg er absolut ikke BB'er typen af sind (men det er det eneste der kan gi mig det resultat jeg vil ha tror jeg), men håber ovenstående er løsningen og at jeg kan opnå det jeg vil denne gang.

  5. Du har simpelthen højde og vægtkrav til din makker?

    Tror du skal smutte ind på fitnessdating.dk eller noget... :santa2:

    fitnessdating.dk virker ikke...

    Men ja, for det første er det min opfattelse at dem der er betydeligt større end mig ikke bryder sig om at "sparre" med en der ligger langt fra deres niveau. For det andet giver det mere mening at træne fast med en hvis man starter på nogenlunde samme niveau. Jeg er ikke typen der går totalt hårdt til den, og omvendt (omend det måske er klogt) synes jeg ikke det er fedt at stå som eneste newbie med en tom vægtstang forand 20 store brød, fordi de siger det er sådan man skal gøre i starten.

    Anyways, ta det som guidelines - jeg har lavet tråden i håb om at der skulle være en anden der har tænkt sig at begynde og træne, eller som gerne vil have en fast træningspartner.

    Insaniac > Det lyder cool. Med mindre jeg får nogle henvendelser på denne tråd (hvilket jeg håber på) tropper jeg op på mandag 16.15 :)

  6. Hey,...glæder mig I fandt dokumentaren interessant - eller at den ihvertfald fik sat nogle gode kommentarer igang...Havde frygtet det kun ville være anti-doping kommentarer...

    (Jeg træner ikke særlig meget og har ikke den store holdning og viden om steroider o.a. og derfor hverken for eller imod)

  7. Hey :)

    Jeg spiser kun ca. 2 kg valle/måneden.

    Dvs. det er 10 kg på 5 måneder.

    Jeg synes måske 20 kg virker lidt overdrevet :raisebrow:

    Ja det er lidt overdrevet...har næsten tømt en 4 kilo's bøtte fra starten af maj, men jeg har svært ved at indtage nok mad til at blive mæt (doven og travl-hed) så tror jeg vil indtage noget mere valle end jeg plejer..og så er der jo også det at det bliver for gammelt der måske kan hjælpe mig til at få det ned, så ikke pengene er spildt..Forhåbentligt vil det at der ikke er smag i også gøre at jeg blander det i flere af mine drikke, f.eks. blande nesquick sammen med det med skummetmælk, eller koncentreret frugtsaft eller andet..var ved at blive træt af jordbær smag og søde drikke generelt...f.eks. kreatin pulver tager jeg bare på tungen og sluger med en slurk et eller andet.

  8. ¨

    Tak for tippet! Ked af jeg ikke fik oeje på din post foer nu :wink:

    Jeg tror noget af det vigtigste for os (sammen med muligheden for videoklip, som kameraet står anfoert til at have) er, at det er en nogenlunde robust model, idet vi jo sveder og roder en del med magnesium.

    Kender du noget til, hvor sejlivet det maerke er? Eller andre for den sags skyld.

    Jeg kan garantere, at du ikke bliver til grin.

    Jeg traener ikke selv i morgen (jeg skal arbejde :dry: )og jeg ved ikke med 100% sikkerhed om der er, nogen der goer. Men som Chris siger, er der meget meget gode chancer for det. Hvis du proever ved 15-16.00 tiden og efter. :smile:

    Hey,...ja jeg har selv kameraet, jeg kan lige vise dig det en af dagene...jeg synes det er ret robust...nu jeg tænker over det et 1gb kort måske endda overkill da de klip jeg har set her inde somregel er ret korte, og den opgater mpeg4 og selv i normal kvalitet er det helt fint, så der er ok plads til video på et 512 kort...video'en er iøvrigt i 640x480. Men ellers er der en tabel i bunden af denne side: http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/ex-z750_pg3.html

    og et andet review: http://www.dpreview.com/reviews/casioz750/

    Anyways jeg kan lige vise dig det en af dagene

  9. nøh, det er det vel ikke...

    Vi har osse fået afsat lidt penge til at digitalkamera, da vi tidligere har fundet det hjælpsomt i forbindelse med at analysere løft... Vi har endvidere bestilt et webhotel med 1000 mbyte plads på, så vi har snakket om at lave et øvelsesbibliotek med VL øvelser. Det kunne være nice...

    Hvis i ikke har købt endnu vil jeg klart anbefale denne:

    http://www.elgiganten.dk/is-bin/INTERSHOP....EXILIM%20EXZ750

    med 1 eller 2gb sd kort...bl.a. fordi den har rigtig god batteri tid, og optager video i 640 x 480 i mpeg4

  10. Hey,

    Beundringsværdigt arbejde..Jeg går ud fra du bl.a. bruger loggen og profilen på athletic.dk og de kommentarer der følger med som motivator for træningen...Det er ihvertfald spændende at følge og inspirerende brug af video og konsekvent offentlig "bogholderi" med træningen og formen. Keep it up og held og lykke med VM og DM!

  11. Nå.. jeg er nok i kbh fra torsdag til mandag, så vil da høre om der aktuelt var nogen af de rødmossede brushoveder fra ak, som skulle derud i dette tidsrum :smile:

    Vil foretrække at det er pålidelige personer, men hvis ikke... så kan jeg da godt vente på dig anders :laugh:  :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Træning på mandag klokken 16 er 100% sikkert.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej, fedt oprindeligt emne...!

    Jeg har langt om længe mandet min usle krop sammen og kigger forbi idag, mandag d. 8. august omkring kl 17.00 (det ligger lige ved siden af mit arbejde, så forhåbentlig kan AK Thor blive et fast sted 2-3 gange om ugen efter arbejde) jeg har dog ALDRIG trænet før så håber du eller en anden kan vise mig lidt rundt... :poking::blush:

    /Torben