BeefCake

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BeefCake

  1. Det sidste år har jeg siddet på min flade dag ind og dag ud på mit kontorjob og ædt chokolade, chips og drukket kaffe.. og ved du hvad.. Jeg har ikke påtaget mig et enkelt kilo.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er vel dybest set heller ikke den vægtforøgelse der kommer af chokolade, chips osv. du er ude efter. Det bedste råd jeg kan give dig er at glemme alt om kosttilskud, træn så hårdt du kan, få reps, gerne mange gange ugenligt og fokuser på de klassiske øvelser som bænkpres, mili, squat osv. Søg for at spise rigeligt og sundt - spring aldrig et måltid over (øg evt. til 5). Og kombiner evt. med noget simpelt monotont ædelse som 3 dåser tun efter hver træningssession.

    Så kommer den vægtforøgelse du er ude efter, og du sparer massevis af kroner på tvivlsomme produkter.

  2. Beskrivelse af dragon flag:

    Læg dig på en træningsbænk, og tag fat med begge hænder under bænken i hovedhøjde. Herefter bøjer du i knæ og hofter og skyder kroppen i vejret så du kun støtter på skuldrene og ligger strakt, næsten lodret. Og så gælder det om at sænke kroppen til vandret, stadig uden at røre bænken med andet end skuldre, hænder og nakke. Og det gentager man så bare lisså mange gange man kan - hvilket typisk ikke er ret mange

    Øvelsen er svær at mestre og derfor regulær blærerøv.