Damien

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Damien

  1. Hejsa! Jeg har styrketrænet 3 dage i træk nu og havde egentlig tænkt mig at holde en hvile dag her onsdag så musklerne kan restituere ordenligt. Men jeg har lyst til at dyrke motion nu, bare en 45 min. Ville det være dumt at gøre eller burde det ikke påvirke min restitution?

    Vil også nødig nedbryde musklerne, men det gør jeg vel heller ikke hvis jeg har spist lidt før..

    Takker

  2. Jeg mener 100% at ha læst her på mol + andre steder at man ikke skal indtage kreatin og protein samtidig, altså hvis man indtager proteinen sammen med mælk (hvilket de fleste jeg kender gør). Grunden var vist at mælk opløser kreatin, men skal ikke gøre mig klog på det.

    I det tilfælde hvad gør man så? Jeg tager kreatin før træning, men vil da gerne tage det efter hvis det er bedre (som de fleste siger) men så har jeg et problem med proteinen som jo også skal tages lige efter træning.. :dry: Er det en skrøne?

  3. tak for alle svarene!

    sas mener du virkelig at det er bedre at drikke sodavand end æblejuice?! Det finder jeg temmelig underligt, troede faktisk slet ikke der var noget godt i sodavand. Når jeg endelig drikker sodavand er det faxe kondi eller schweps-lemon, men jeg prøver at holde mig fra det.

    Ej kan slet ikke få det til at give mening at sodavand skulle være bedre.. har du så et forslag til noget sundere end sodavand? udover vand/mælk som jeg allerede drikker :tongue:

    hvad med kakao? nogle siger det er sundt, andre at det ikke er hehe

  4. Hejsa, min mor havde hørt fra et eller andet (et åndssvagt program sikkert) mad-program at man skal holde sig fra for meget æblejuice (hvor meget ved jeg ikke).

    Jeg drikker selv over en ½ liter om dagen, nogle gange en hel, er det for meget? Jeg kan selv ikke se hvad der skulle være dårligt ved det, udover der vist er en del syrer(?) i det.. og ja det er vel bedre end sodavand!?! - men drikker jeg for meget?

    Tror mere på folk her end en eller anden fra tv derfor jeg spørger her. :wink:

    Takker

  5. Tak for svaret ang jern!

    Ja jeg håber der er flere der vil svare på mit indlæg, er nemlig ikke sikker på at de vitaminpiller jeg fik er gode, og de var meget dyre, så vil da klart bytte dem hvis der er nogle der taler imod dem (med argumentation selvfølgelig :smile: ).

  6. Hejsa!

    Jeg har købt nogle multivitaminpiller på apoteket, som hedder "New Nordic", de var de eneste jeg kunne få som var uden jern. Jeg købte uden jern pga. jeg havde læst her på mol at det ikke var godt for mænd... Men kan nogen forklare mig hvordan det kan skade at købe dem med jern?

    Min mor er imod at jeg tager dem fordi hun siger at det kan være farligt at "bl.a." indtage for meget A vitamin og hun mener at jeg allerede i forvejen indtager nok via kosten. Fx disse piller indeholder 125% (A) og det bekymrer hende åbenbart, så jeg ville spørge om jeg har nogen grund til bekymring eller om min mor bare vrøvler? :raisebrow:

    Næringsstofindhold pr. 2 tabletter:

    Vitamin A 1000 mcg 125%

    Thiamin (B1) 1.8mg 130%

    Riboflavin (B2) 2,1mg 130%

    Vitamin B63 mg 150 %

    Vitamin B12 mg 300%

    Folsyre 300 mcg 150%

    Niacin 18 mg 100%

    Pantothensyre 6 mg 100%

    Biotin 150mcg 100%

    Vitamin C 90 mg 150%

    Vitamin D 5 mcg 100%

    Vitamin E 15 150%

    Nogen der kan sætte finger på noget der skulle være galt med disse piller eller kan jeg roligt tage dem?

    Takker :wink:

  7. jeg kan ikke se hvorfor man skulle spise mere når man ikke træner, man har jo netop brug for mere energi når man træner..end når man ikke gør.

    jeg prøver at spise ligeså meget når jeg træner som når jeg ikke gør, selvom jeg må indrømme at jeg er langt fra lige så sulten på mine ikke-træningsdage så det kan godt være lidt svært :smile:

  8. uren hud pga. mælk? For omkring 2 måneder siden drak jeg næsten aldrig mælk og min hud var temmelig uren især på ryggen.. nu hvor jeg drikker op mod 1 liter om dagen er min hud renere end nogensinde.. ved så ikke om det er pga. noget andet i min kost..

    Jeg stopper i hvert fald ikke med mælk :smile:

  9. tror hun mener at det gælder om at contracte mavemusklerne så meget som muligt i stedet for at lave flere hundrede af dem hvor man hiver sig helt op til knæene.. men er ikke sikker. Sådan gør jeg i hvert fald, jeg laver som regel 5x15 set hvor jeg koncentrerer mig max om at contracte musklerne og det virker meget bedre for mig end før da jeg lavede 50 af gangen. Og det kan mærkes lang tid efter. Det slår dog ikke dragonflags imo :bigsmile:

  10. Jeg har også læst bogen "The Secrets to Gaining Muscle Mass" af Anthony Ellis og jeg synes han virker meget fornuftig og der er ingen tvivl om at han har fået utrolige resultater.. men han foreslår så vidt jeg husker en fordeling af protein/kulhydrat/fedt på 40/30/30 ikke 30/40/30.. anyways det er utrolig svært at lave sådan en fordeling, og husk at han bruger alverdens supplementer for at kunne opnå dette. Han lægger heller ikke skjul på at uden div. supplementer (nogle vigtigere end andre) havde han aldrig set ud som han gør i dag. Og hvis du tjekker hans "supplement indkøbsliste" så er der meget du skal ud og ha' fat i, og det er dyrt, meget dyrt som han også selv siger..

    Han lægger samtidig heller ikke skjul på at det kan lade sig gøre uden supplementer hvis du bare spiser ordentligt.. men han kunne åbenbart ikke klare sig uden hehe :smile:

    Så jeg valgte ikke at følge hans guide helt præcist (selvom jeg først prøvede), men hans bog bruger jeg dog stadig som 'guideline' da han har en masse gode forslag til div. ting bl.a. kost.

    Min fordeling er pt. på 30/50/20 (p/k/f) og det er jeg ikke helt tilfreds med, men det er nok ikke den værste fordeling da jeg spiser sundt..

  11. en stor del af mit indtag er også rugbrøds madder, 3/6 måltider og jeg har da ikke læst noget om at det skulle være dårligt at indtage meget rugbrød..

    men jeg tror dog alligevel jeg vil cutte lidt på rugbrødet og finde noget andet da der er rimelig mange kulhydrater i det i forhold til protein/fedt. Jeg prøver at holde mit indtag på protein: 40% kulh: 30% fedt:30% men det er mere end svært!

    Har du prøvet kropkost programmet? Det har hjulpet mig meget mht til fordeling af p/k/f over en hel dag.

  12. Kan du så ikke cutte et af de andre 6 måltider ud? Hvorfor lige det før træningen? Det er et af de vigtigste måltider efter min mening.

    Eneste tidspunkt hvor jeg ikke spiser før, er når jeg træner cardio/løbetræning etc, men det fordi jeg gerne vil smide lidt udnødvendige kilo, og så går det sgu ikke at jeg fylder mig med mad inden, vil jo gerne brænde fedt kalorierne af :)

  13. Jeg er selv i min loading periode, som for mit vedkommende slutter i morgen (6 dage) hvor jeg har taget 4 - 5 x 5g om dagen. Og efter min research så skal man efter loading perioden tage ca. 5g om dagen i 6 - 8 uger, og så holde en pause lige så længe.

    Hvornår man skal tage det? Der er sikkert flere råd der siger noget forskelligt, men jeg læste at umiddelbart efter træning skulle være bedst. Og det har jeg tænkt mig at holde mig til da det lyder fornuftigt. Selvom lige før træning lyder heller ikke helt forkert hmm :raisebrow:

    hehe du er da heldig hvis du kan mærke en styrkeændring allerede, jeg troede ikke effekten var så hurtig, jeg kan i hvert fald ikke mærke noget, men måske er det bare psykisk som du siger :)

    Må jeg spørger om hvor længe din loading periode har været, siden du snakker om vægt.. som da ikke burde ændres i løbet af en uges loading hmm :confused:

  14. Hey mange tak for svaret J_J!

    Muay Thai = Thaiboxing, det anede jeg ikke, hader når man ikke bruger det originale navn i dk, derfor jeg troede det var 2 forskellige :P

    De 2 klubber du gav links til, der står ikke rigtig noget information om den ene (siam, fx hvor de er) og den anden er lukket pga ombygning..

    Andre der kender klubber her i KBH må meget gerne komme med links, det ville jeg sætte pris på :)

  15. Hejsa!

    Jeg ville spørge om der er nogle herinde der kender en Muay Thai kampsport klub i KBH, eller bare i nærheden af... Jeg har nemlig ikke haft nogen success med at finde een, og dem jeg fandt links til, virkede ikke.

    Har kun fundet een på fisketorvet i Odense indtil videre og det er en smule langt væk :P

    Ville også spørge om nogen kan fortælle mig hvad forskellen på Thaiboxing & Muay Thai er? Jeg "forelskede" mig i Muay Thai da jeg så filmen Ong Bak sidste år (og mange gange siden :wink: ) og nu har jeg prøvet at gå til kickboxing i et halvtårs tid samt karate i 1½ for nogen tid siden, uden at ha' fundet noget der holder gejsten oppe, det jeg primært fik ud af kickboxing var motion.. lærte ikke rigtig noget..eller jo men jeg synes primært jeg blev bedre til at slå... sparke/smidighed er jeg ikke meget bedre stillet end da jeg startede.

    Grunden til at jeg godt kan li' Muay Thai er at man bruger knæ & albuer i den grad, (af hvad jeg har set) hvilket jeg ikke har set hos mange andre kampsporter, og det synes jeg er rigtig fedt og virker på mange måder effektivt.

    Håber der er nogle der har nogle forslag!

    Takker