Anima

Medlemmer
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anima

  1. Hej Nick

    Jeg har selv gennemgået et større vægttab (50 kg) og havde løs hud.

    Med dit vægttab ville jeg mene du burde slå koldt vand i blodet, og de tiden an. Hvis du er 17 år, så burde den blive strammet op efter et stykke tid.

    Men hvis du virkelig brænder for at blive opereret, så snak med din læge. Men... det KAN gå galt - og det er sket for mig. Jeg skal have en 3. maveopstramining pga. den 1. gik galt. Det er ikke bare snit snit, og så har du en mave som mr. universe :xmas: . Det er sengedage i ca. 1 uge, og ingen motion i 1 måned - ikke engang cykling. For ikke at snakke om det pæne ar du får..

    Det er ikke ment som en skræmmekampagne - du er bare nød til at vide hvad du står og "leger" med.

    God vind,

    Anima

  2. Jeg køber æggehvider i METRO - 5 liter for ca 100kr.

    De kan holde ca en måned efter åbning :bigsmile:

    Metro.. har jeg aldrig hørt om før.. det er kun til transport :blush:

    Men det er da en del billigere. Gad vide om der er en i Aalborg?! - eller skulle man jo bestikke nogen til at sende et par bøtter :w00t:

    Men med 1 dl ~ 3 æggehvider, så er der jo 150 æggehvider i sådan en bøtte = 10 pakker æg = 180 kroner = 80 kroner sparet..!

  3. Tak for jeres hjælp!

    Jeg har været i netto og købe ind - nu har jeg købt noget godt pålæg fra den grønne slagter. Kalkun og kylling, og det smager fantastisk samtidig med at det indeholder en del protein ift. kulhydrater og fedt :4thumbup:

    Jeg er dog lidt i tvivl med æggehvider - der er jo ikke ret mange gram i et æg, og at smide blommen væk fra en tre-fire æg hver dag synes jeg er lidt..?

    Rent æggehvide kan købes rundt omkring i små bøtter, men jeg synes det koster lidt meget. Ved i hvor i Aalborg (eller bare en butik) hvor man kan købe lidt større mængder? - 15 æg for 18 kroner, hvor sådan en ryger på maks 5 dage, kan vel gøres billigere når jeg ikke skal bruge blommen?

    Ang. brød, så prøver jeg at eksperimentere med en lille del rugmel, sammen med hvedemel og grahamsmel. Det burde give lidt mere juice til mig i løbet af dagen :cool:

  4. Det lyder bare super!

    Jeg er lige kommet hjem fra boksetræning, og har taget mig et stort glas mælk. Jeg er ikke ret klog idenfor dette område, så jeg håber du (og andre) kan bære over mig.. Jeg har bare fået at vide at det er dumt at spise noget (overhovedet) efter aftensmad, da man skulle tage på af det. Men jeg synes alligevel en masse snakker om et lille måltid ved 20-tiden eller lign. Er det bare at følge ligningen:

    Energi ind - energi ud = vægttab såfremt energiind < energiud?

    Altså, er der nogle tidspunkter hvorefter der bør være lukket for køleskabet 100%, eller hvordan? - jeg undrer mig om det vil være en fordel med lidt protein over natten?

    Undskyld hvis jeg bør bruge google, men hvorfor er det bedst med meget protein når man taber sig? - er det for at holde på musklerne, eller?

    Takker for inputs!

  5. Hej

    Tak for dit svar!

    Pommes Frites er hermed droppet for good!

    Jeg synes det lyder godt med fromage frais - hvad er det for nogle olier du anbefaler?

    Har du nogle forslag til hvordan man får mere protein op ad dagen? - en shake? - hvad gør du?

    Jeg regner med at prøve at lave nogle pandekager med nogle havregryn i til morgenmad - er det klogt?

    Håber det er iorden jeg spørger lidt specifikt ind til dig - du ser (på billedet) ud til at have styr på det..

  6. I får lige en lille historie, det er ikke sikkert i vil læse den, men det beskriver min situation, så måske det kunne gøre jeres input mere kvalificerede?

    Juni 2006 vejer jeg omkring 150 kg mens jeg går på gym. Jeg har i mange år været overvægtig, og beslutter mig for at have fået nok. Så på med vanten, og igang med noget vægttab. Jeg formår at tabe mig ned til 95 kg. på ca. 1 år, hvor jeg begyndte at spise mindre om aftenen og dyrke boksning. Derigennem får jeg en masse hud i overskud, og jeg det er så meget at jeg bliver fysisk generet af det. Så ultimo august 2007 får jeg en abdominal plastik (maveopstramning). Her er jeg selvfølgelig nød til at holde en pause med min træning (gysermusik i baggrunden :P). Der sker så det at der går betændelse, og en masse dejlige stafylykokker og andet godt i såret, og det ender med at jeg får en kæmpe bule. Det er så galt, at jeg bliver deprimeret (operationslægen var et røvhul, og nægtede at stille en diagnose!). Som følge af denne depression begynder jeg at spise mere usundt, og jeg kommer ud på et sidespor. Mest fordi jeg måtte holde min 20 års fødselsdag hjemme hos min far (er skilsmissebarn - min mor er psykisk syg, så har ikke kontakt til hende) med et sår som lugtede som et råddent æg. Februar 2008 stilles diagnosen, og jeg bliver henvist til behandling. Maj 2008 får jeg så en korrektion, og nu vejer jeg så 118 kg :crazy: - og nu skal de altså væk!

    Jeg er begyndt med boksetræning igen, og nu skal jeg have lidt hjælp til kosten. Jeg ved godt den langt fra er optimal, men jeg ser ikke skoven for bare træer hvis i forstår?

    Morgenmad (07:00): 2 hele æg på panden (uden olie eller lign) sammen med en bolle (hjemmebagt) sammen med 1-2 glas mælk ~ 40 dl. (helst skummet, men mest minimælk)

    Middagsmad(12:00): 1 bolle (hjemmebagt) med en frikadelle

    Mellemmåltid (12:30-16:30) samme som ovenstående

    Aftensmad(18:00-19:30): tja, ofte 500 g. pommes frites i ovn, gerne sammen med noget kød, eller nogle majs. Eller nogle ris med kød eller pasta.

    gå i seng mad (kan være lige inden sengetid!): en bolle

    Bollerne, som jeg selv bager, er lavet ud fra opskriften:

    3 pk gær

    salt

    sukker

    2-3 æg

    150 g magarine

    750 ml. vand

    ca. 2 kg mel

    Jeg ønsker at tabe mig, og få noget ud af min træning når jeg bokser. Jeg er kræsen, så de fleste ting spiser jeg ikke. Fx ikke rugbrød, de fleste grøntsager og brød med kerner.

    Hvis i har forslag til en ændrig i min kostplan, eller bare gode råd generelt, så skriv gerne! - jeg har virkelig brug for noget motivation for at komme op på hesten igen!

    Jeg studerer på universitetet, og må indrømme at jeg føler mig udbrændt når jeg kommer hjem. Jeg får nok ikke nok at spise, og det ender med et hurtigt sukkerfix i den nærmeste Fakta :nonono: - men hvad skal jeg gøre? - hvad gør i når i bare har lyst til at ligge på sofaen og have ondt af jer selv med et stykke slik i munden?

    Håber i kan hjælpe, for jeg skal altså ned på de 2 cifrede igen!

    Edit: for lige at komme jer i forkøbet:

    Højde: 193 cm.

    118 kg.

    kraftig af bygning (@97 kg med en fedtprocent på omkring 17) - (er all time low for mit vedkommende!)

    bokser

    studerende

    Jeg takker alle som gider bruge deres tid på at hjælpe mig :cool:

  7. Hej

    Jeg skal til at starte med at boksetræne igen her til august. Jeg har holdt 1 års pause da jeg tabte mig 55 kilo, og derved fik slap maveskind. Dette blev opereret væk, dog med et MEGET kompliceret forløb tilfølge som ikke muliggjorde træning.

    Mit mål er at forbedre mine evner som bokser med konditionstræning og styrkeøvelser som kan foretages hjemme - derudover ønsker jeg at tabe de 10 kg som jeg og på efter operationen, men disse skal nok forsvinde i takt med træningen :bigsmile:

    Er der nogle som har forslag til et program?

    Jeg søger 2 programmer:

    #1: som forberedelse til boksetræningen

    #2: program som supplerer min træning

    Af specielle forbehold skal jeg nok have trænet min ryg. Jeg har haft et problem med at få en anelse ondt af at skyggebokse. Dette kunne afhjælpes ved at lægge mig på maven og få en til at trykke mellem skuldrebladene, hvorved der nærmest lød et slags knæk, og ryggen straks føltes god igen.

    Håber at i forstår mig, og at i har nogle forslag til programmer :4thumbup:

    Redskaber som jeg har:

    håndvægte

    stol

    løbesko

    Vh. Anima

    PS: jeg har 1 års erfaring

  8. Hej Troels.

    Det er da et tilbud der vil noget.

    Super flot, synes jeg :4thumbup:

    Boksning har jeg overhovedet ikke overvejet, men hvorfor ikke?

    Jeg går lige i tænkeboks. Hvor ligger Jyden i Aalborg SV?

    Rigtig god sommer og et stort tillykke med det flotte resultat.

    Hej

    Du kan se mere her:

    http://www.akjyden.dk/

    Jeg kan kun anbefale boksning. Det har været det helt rigtige valg for mig. Jeg har gået til Judo, fodbold, håndbold, taekwondo og alm. styketræning - men det som virkede for mig var boksning!

    En udbredt fejltagelse vedr. boksning er at du skal i ringen - det er i virkeligheden noget du selv styrer. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men det er de færreste som rent faktisk er kampboksere når de kommer over de 30.

    Du kan vel altid tage en prøvetime og se om det fungerer for dig - jeg kan varmt anbefale motionstræning. Fitnesstræning har jeg ikke prøvet, men jeg har prøvet en blanding af kamp og motionsboksning. Det eneste negavtive jeg kan sige om boksning er, at du risikerer at blive en smule afhængig af træningen når du har set resultatet - for mig var det nærmest et kilo som forsvandt i løbet af natten (noget self. i form af vand, men jeg har altid sørget for at drikke min. 1 liter vand til træning).

    Jeg kan ikke love mirakler, men jeg kan vise dig vejen til hvordan jeg kom i mål :wink:

    Du er velkommen til at skrive på Zarnerkand(SNABELA)hotmail.com hvis du har lyst til at snakke

  9. Jeg kan kun sige hold ud!

    Jeg tog selv beslutnigen for 2 år siden, og tabte mig fra 150 kg. til 95 kg. vha. boksning - på ét år!

    Enig i at folk er anderledes, men jeg vil altså påstå at vi hver især har vaner som gør at vi liige får ét eller andet indenbords som vi godt kunne undvære :blush:

    Jeg vil anbefale dig at begynde til boksning - du bliver IKKE en russisk kulestøder af det - du får dog flere smidige muskler, et stærkt sammenhold og tryghed (du kan forsvare dig selv)

    Jeg begynder selv hos AK-Jyden i 9200 Aalborg SV her om en månedstid, og jeg vil hellere end gerne støtte dig - jeg har selv været der, og kan nok give dig personlig støtte hvis du ønsker det - folk (omverdenen) skal forstå at man ikke bare taber sig. Folk vil altid kigge skævt til mig da jeg har en lidt større krop end den anoreksi-krop som der er så meget på mode for tiden. Man skal også lære at acceptere sig selv - noget jeg kæmper med.

    Et tip på falderebet :

    Den værste fjende er dig selv - selvom du taber dig kommer du stadig til at skulle konfrontere alle de ubehagelige minder fra da du var større. Der bliver fede øjeblikke (såsom at kunne smyge sig forbi folk der står tæt uden at lave en amerikansk tackling :superman: ) men også store skuffelser. En sand følelsesmæssig rutchebane!

    Mvh. Troels

  10. Det sagt er et systolsk tryk (det første tal) på 114 ikke kritisk lavt, det diastolske (det sidste tal) har dog højest sandsynligt været fejlbehæftet. Moderat lavt blodtryk er ikke farligt, men kan være generende i forbindelse med det fænomen man kalder ortostatisk hypotension hvor man kan blive svimmel hvis man hurtigt rejser sig op fra siddende eller liggende stilling.

    Hvis du ikke generes af det i dagligdagen ville jeg ikke bekymre mig videre over det.

    Nu skrev jeg det ikke tidligere, men jeg har symptomerpå forlavt blodtryk, for eksempel svimmehed og nogle gange tendens til at det bliver "sort for øjnene".

    Min læge siger at det er fordi jeg lider af lavt blodtryk, men at det vil stabilisere sig med alderen.

    Hvad med pulsen? 40 slag per minut er da slet ikke normalt med min højde og drøjde!?

  11. Hej alle mol-boere :laugh:

    Jeg har i forbindelse med et stort vægttab på 65 kg. været oppe på Frederikshavns sygehus, hvor jeg i den forbindelse skulle undersøges for om jeg var berettiget til en maveopstramning. I forbindelse med den undersøgelse fik jeg målt mit blodtryk og min puls, som jeg synes var vildt lav, og jeg er lidt "bange" for at min lave puls og blodtryk er et udtryk for noget "slemt", eller om det bare er et udtryk for at jeg er kommet i god form?

    Her er målingen:

    Blodtryk: 114/49

    Puls: 40 s/min

    Det skal siges at jeg er 1.92 og vejer 95 med en fedtprocent på ca 11.

  12. Hvor lang tid var du om at tabe de 60 kg? Jeg forestiller mig, at man kan begrænse udviklingen af løs hud ved at tabe sig langsomt, altså 1/2 kg om ugen eller deromkring (så huden kan nå at trække sig sammen). Men det er måske bare en myte, at et langsomt vægttab er bedre for huden?

    Det er en myte. Det er som alt andet træning genetisk bestemt.

  13. Det tror jeg bestemt også :4thumbup:

    Mht. din fedtprocentmåling vil jeg bare lige tilføje at jeg selv har oplevet stor usikkerhed ved denne type måling. Fik min fedtprocent målt to gange på én uge (hos fitnessdk) - her svingede fedtprocenten med 3 % (af en vægt på 54 kg) på denne ene uge. Uden at jeg havde taget på eller havde ændret noget nævneværdigt. Det var blot for sjov jeg målte den to gange - og fordi jeg har en indgroet skepsis overfor sådanne apparaters præcision hvilken mit lille forsøg ikke gjorde mindre.

    Blot en personlig erfaring! Er du i tvivl så husk at spejlet aldrig lyver :wink:

    Har du så husket at holde øje med dit indtag af væske og om målingerne er taget på tom mave?

    Ellers:

    Fedtprocentsmåling er et kvatitativ mål for ens forhold mellem fedt og muskler osv, præcis ligesom BMI.

    Derimod er vægten en kvalitativ målesvend. Her kan du jo se om du har tabt dig ved at beskue en differens mellem 2 målinger, derimedregnet, at målingerne udføres på samme tidspunkt af et døgn, da vægten kan veksle 1-2 kg.

    Derfor:

    brug primært vægten, og brug kun fedtprocentsmåling og BMI som vejledende om dit aktuelle forhold mellem fedt og muskler.

    Til trådstarter:

    held og lykke med dit forsæt. Har selv tabt mig 55 kg på ½ år, og har nu en fedtprocent på 15@100 kg og 191 cm :bigsmile:

  14. Som ovenstående siger: jo højere puls, desto højere kalorieforbrug.

    Desuden handler det ikke om at man bliver fed af at spise 3 gram fedt for meget mod 6 gram kulhydrat. Det hele handler om at energibalancen er positiv, dvs. at man er i kalorieoverskud, og at man derefter lagrer denne ekstra mængde kalorier som fedt på kroppen.

    Så derfor, hvis du vil tabe dig, så følg den 1000 år game mantra:

    lidt ind, meget ud, det gir kalorieunderskud! :tongue:

    eller:

    brug mere energi end du optager gennem kost,og du vil tabe dig

  15. Jeg er sådan set ening med det. Styrketræning får glycogenniveauet i bund, og disse skal genoprettes. Dette sker gennem føde,og hvis ingen indtagelse finder sted, så er der kun et sted at gå hen efter min opfattelse: fedtdepoterne.

    I praksis tror jeg dog at det også går ud over proteinniveauet, og derfor er denne form for fedttab i det henseende ikke ligefrem ideel.

  16. :4thumbup: Vi gør det igen....

    Fra lørdag den 31. marts 2007 kl. 12.00 til og med søndag den 1. april 2007 kl. 12.00 kører vi traditionen tro 24 timers spinning marathon i FitnessX Randers.

    Vi byder Jer alle VELKOMMEN i helt nye og dejlige lokaler, dog stadig i SCS Huset Randers.

    Bindende tilmelding og betaling til dette års marathon starter den 1. februar 2007 kl. 08.00 - er du klar til at stille hold ??? det er vi i Randers...

    Går du med drømmen om at undervise til vores marathon, så send et par ord om dig selv på [email protected] - måske er du lige den vi står og mangler....

    VEL MØDT !!!

    :blush: Med venlig hilsen Jette & Søren FitnessX Randers :w00t:

    Pris?

    Skal man stille op til alle 24 timer?

    Skal man stille op som et hold, eller kan man godt være enspænder?

  17. Sidder og drikker den lige nu. Det er uden tvivl den bedste ligth cola, der er lavet. Den kommer rimelig tæt på den ægte vare. Alle andre ligth colaer har jeg altid synes er afskyelige. Denne her er faktisk drikkelig.

    Jeg er enig med dig i at Zero er bedre end de fleste andre cola light, men jeg synes ikke den slår en light med citron aka. pepso twist eller Coca Cool Lemon - se det er god light cola :4thumbup: :4mewantfood:

  18. Det kan man sige :bigsmile:

    Jeg synes dog det lyder mærkeligt med SÅ store muskler at det skulle være et problem fra naturens side af... Med mindre man har et meget hårdt arbejde... De har det jo med at forsvinde igen de muskler :smile:

    Det kan dog godt være et problem fra naturens side. Mine gener bevirker at mig og mine slægtninge har markant større lår end majoriteten i Danmark. Jeg er for eksempelvis 19 år, og har lår som en som har trænet i 4-5 år mere end mig. Ligeledes er det med overkroppen, som er rimelig stor, dog er armene kun 41 cm, så de ser små ud i sammenligning.

  19. Jeg tror heller ikke at det er muligt uden indgreb. Har selv tabt 45 kg. på 6 måneder, og det er på den gode gammeldags facon, og tror ikke man kan gøre det meget hurtigere.

    tabte mig fra 150 til 104,7...

  20. En god motivator er også at få målt ens fedtprocent. Jeg er en stor gut på 194 cm, og som har tabt mig fra knap 150 kg til de i dag 104,6. Det er skønt her målstrege at se ens fedtprocent dale mens ens vægt står en noget mere still end i starten. Skal efter sidste måling ned på på godt 100 kg før jeg er færdig. Så skal der også fjernes lidt løst hud;)

    Men altid, styrketræning er rigtig godt, og kondi ligeså. Can't have one without the other :blush:

    Ellers alt held i fremtiden med dit vægttab, og godt nytår folkens!