tobsie

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tobsie

  1. Pudsigt at konstatere, at en subpopulation af smådrenge stadigvæk bliver våde i trussen over hæsligt deforme småtbegavede narkoklumpedumper!

    Hvis jeg ikke tager helt fejl er det da den legendariske Jørgen Storm

  2. Er han opmærksom på at slippe luft ud mens han laver løftet?

    For hvis man fyrer den onde vasalva-manøvre af, så kan blodtrykket jo stige en del mere end hvis man er opmærksom på at slippe luft ud.

    Jeg er rimelig sikker på han trækker vejret som han skal :smile: Han plejer have lort på styret.. eller :tongue:

    Men som David kommer ind på, så er det sikkert fordi han træner for tungt.

  3. Sad og snakkede om træning med en af mine venner her forleden, og da fortalte han mig, at han var ved at besvime efter en omgang dødløft. Jeg har selv haft det klassiske "tunnelsyn" hvor det føles som om du går i en tunnel hvor enden bare blir længere og længere og næsten lukker - man er svimmel. Og så var det jeg tænkte på, kan man besvime af udmattelse?

    Læste engang om en mor i USA, hvis barn var fanget under en bils dæk, som åbenbart fik sådan et adrenalin kick at hun løftede bilen så meget at barnet kunne krave ud. Efterfølgende var moderen besvimet - Af udmattelse? Den form for udmattelse jeg tænker på, er ikke den langvarige, men hvis du f.eks. lige har hevet en masse kilo op på taget, efter en omgang dødløft eller (dumt eksempel) stod og skubbede på en mur - Ville kroppen så kunne tage hovedafbryderen af ren udmattelse? "Bare" fordi den ikke kan mere.

    Jeg ved at når man besvimer skyldes det grundlæggende at hjernen ikke får nok blod/ilt, og at det er en forsvarsmekanisme(reaktion om du vil) der blot gør at personen kommer i en stilling - horisontal - hvor blodet har lettere ved at komme til hjernen.

  4. Sad og tænkte på at opdele mit 2-split, eller ihf. muskler i programmet. Hvis jeg lige tager et eksempel:

    Mandag

    Ben - Ryggen - Biceps - Nakke

    Idéen er så at opdele nogle af musklerne, dvs. ben = forside og bagside, ryg = nedre del og bredde. Så mit 2-split kommer til at se således ud

    Mandag - Bryst - Triceps - Skulder (For- og Bagside) - Nakke

    Tirsdag - Ben (Forside) - Ryg (Bredde) - Biceps - Læg

    Torsdag - Bryst (Øvre del) - Triceps - Skulder (Midter sektion) - Nakke

    Fredag - Ben (Bagside) - Ryg (Nedre del) - Biceps - Læg

    Har jeg fat i den rigtige ende eller ville det bare være spildte kræfter, at prøve på at fokusere på en bestemt del af musklen? Ydermere, ville det være totalt overkill at køre et 2-split igennem tre gange i ugen?

  5. 1. Squattie´s bjergnips - Squatfather

    2. ssss (?)

    3. Cykelrytterne - TheCzech

    4. Team Blackmoore - Blackmoore

    5. Kun podiet tæller - Karate Kid

    6. Jørgen Leth tilbage! (?)

    7. klausjensen - klausjensen

    8. Vikings on Bikes! - Bone-Breaker

    9. Kongerne af EPO - TCBS

    10. Kanylen - Rasmus G

    11. jonathansand - Jonathan

    12. team rapide - schnipper

    13. Team Hurtig - R0mme1

    14. Team Hjalmar - Treasure

    15. Mike23 - Atomsven

    16. Skippersovs i armen - Quantanamo

    17. Champs - knb

    18. Koldskål- Le Moi

    19. Tour de Keki - Keki

    20. Zonka - C.Zonka

    21. Gåserød - Chris27

    22. Team total kold - Garrish

    23. All-Stars (?)

    24. amo (?)

    25. 0-ambitioner (?)

    26. Ekvilibristerne - Totti

    27. Dopede Diavolos - Diddley

    28. Nøglerne - Fistandantilus

    29. Kys til Bjarne!! (?)

    30. We Break For Nobody! - Deepcore

    31. JBM (?)

    32. Team Pepsi-Frank - Scorpio

    33. Team det skal nok gå - Jonas-sparta

    34. Cykelmyggen Anna-k - Mammut

    35. Team Baglæns - Apocalypse

    36. Liverpool2007 (?)

    37. fight back - morten_katow

    38. Team Riis Support - Anto

    39. Fuld kadance - nskou

    40. Det Jyske Kraftværk - Thorhauge

    41. No6bach's drenge - No6bach

    42. Team Cancan - christian_dk

    43. Skudtæt! - hulck

    Få nu bekræftet de hold!

    Team Petersen = tobsie

  6. Mit medlemsskab til centeret udløb igår, og har ikke tænkt mig at forlænger (skal flytte snart). Som erstatning vil jeg lave noget hjemme træning, som i meget gerne må hjælpe mig med. Har 2 års træningserfaring så jeg er ikke helt tabt på området.

    Mulighederne:

    Jeg har mulighed for at lave pullups, dips og har en håndvægt med ca. 25 kg til. Desuden har jeg været kreativ og bruger et gammelt bordstativ (af metal) som eksempelvis kunne bruges til mili-løft og "barbell" curls - det er dog begrænset hvad den kan bruges til.

    Hvordan skal træningen opdeles? Fullbody? Kom endelig med gode idé til øvelser osv.

    Selv havde jeg tænkt på noget fullbody som så således ud:

    Armbøjninger - 3 x failure - Aner ikke om failure er godt her. Ret mig endelig hvis det er :)

    Dips - 3 x 10 - Kilo påhæng hvis nødvendigt

    Pullups - 3 x 10 - - || -

    DB Rows - 5 x 10 - Har ikke mange kilo her, derfor flere sæt

    "Bord" curls - 3 x 10 - Kilo påhæng hvis nødvendigt

    Militærpres - 3 x 10 - - || -

    Programmet er sikkert lort, så derfor skal i bare sige til :)

  7. Jeg mener dommeren overreagerer. Ja, han bliver fysisk "angrebet", og må derfor stoppe kampen, men han behøves ikke tildele Sverige sejren. Dette mener jeg er op til UEFA eller FIFA at afgøre, præcis ligesom i sagen med Anders Frisk i 2004 (Roma - Kiev), hvor manden fik en mønt i hovedet, men valgte at udsætte / stoppe kampen på ubestemt tid - hvor UEFA så senere valgte at sætte Roma som tabere med 0-3.

    Noget helt andet er det danske landshold. Vi skulle forlængst ha' fået skiftet træner, nu ligger vi som vi selv har lagt det. Vi skulle have gjort som tyskerne. Den gang Rudi Völler var træner for dem, ét dårligt EM med en noget vaklende kvalifikation dertil, han "takkede" af, og se hvordan de klarer sig nu? De var nede at vende ganske kort netop fordi de fik den nødvendige udskiftning af trænere og spillere. Morten Olsen hænger jo stadig på de spillere han brugte til VM kval i 2000. Jeg er så træt af dansk fodbold, og som Christian Poulsen sagde inden kampen, så er det sindssyg vigtigt at vi kommer med til EM, hvilket jeg nok desværre ikke gør.

  8. Uændret

    Jeg har nok en lidt anerledes holdning til doping end så mange andre på MOL. En helvedsmasse EPO er nok ikke den eneste grund til, at han har nået toppen. Vi ved alle hvor mange kræfter en altet bruger for netop at "peake" på et eller andet tidspunkt - cleane som dopet. Derfor mener jeg ikke man kan se ned på Riis af den grund.

    Et eller andet sted er jeg også røv ligeglad med om de doper sig. Jeg ser cykling pga. den fysiske udfoldelse, der hvor de grænser / bryder den menneskelige barrier - præcis som i bodybuilding, hvilket jeg også elsker at se. Alle ved de er dopet, men man ser det alligevel!? - Misforstå mig endelig ikke, der er helt sikkert nogle som dyrker sporten ren.

    Min holdning er sikkert meget snæver synet osv. og jeg får sikkert smidt denne her i hovedet "hvad nu hvis du var ren atlet? ville du så ikke føle dig snydt?" Sikkert nok, men i mine øjne er verden bygget på en helt anden måde. For at nå til toppen kommer man sandsynligvis til at snyde. Ta' bare Abramovich og vores egen Riskjær - Ved godt sport og penge er en lousy sammenligning, men stadig..

  9. I dag da jeg dødløftede med bælte fik jeg en enorm stikkende smerte i venstre side lige omkring obliques (vedhæftet billede). Det var i den koncentriske fase det skete. Jeg tjekkede med det samme om der var noget der bulede ud, men intet. Jeg prøvede igen at løfte, denne gang uden bælte hvor jeg overhovedet ikke kunne mærke noget.

    Nu er mit spørgsmål: Er det begyndende lyskebrok? Eller en anden form for brok

    post-8402-1172611680_thumb.jpg

  10. Nu hvor sommeren langsomt nærmere sig, skal formen rettes til. Jeg har aldrig nogensinde cuttet før, og har derfor nogle spørgsmål.

    Jeg er udemærket klar over at kosten er alpha omega, når det kommer til træning og især cut. Mit problem her er at jeg stadig bor hjemme, dvs. jeg lever af hvad mutti fixer til mig, og hvad der nu står i køleskabet - hvilket ikke altid er "ordentlig" mad. Dog ved jeg nogenlunde hvad mit indtag er (kalorie mæssigt). Kan det betale sig at cutte hvis kosten ikke er 100 % i orden? Nu skal der lige huskes på at jeg "bare" ønsker at smide et par centimeter om livet.

    Nu hvor det er min debut i cut, hvornår mener i så der skal startes? Jeg havde selv tænkt mig at starte omkring påskeferien dvs. 1/4. Formen skulle gerne være på plads omkring juni/juli. :smile:

  11. Jeg går og overvejer at køre progression i 4 uger. Grunden til det ikke bli'r længere er fordi jeg skal på ferie om 5 uger :tongue:

    Jeg tænkte selv på en lineær cyklus, så det kommer til at se således ud:

    eksempel:

    Uge 1

    3x7 - 90

    3x7 - 92,5

    Uge 2

    3x7 - 95

    3x7 - 97,5

    Uge 3

    3x7 - 100

    3x7 - 102,5

    Uge 4

    3x7 - 105

    3x7 - 105

    Kan det overhovedet betale sig?

  12. Prøvede begge øvelser i dag, som der blev nævnt (let bøjede ben dødløft og hyperextension) aldrig har min lænd og hamstrings været så smadret, så det er helt klart nogle øvelser der er kommet for at blive.

    Jeg vil her på fredag prøve at optage min teknik af "dødløften", så i kan rette på mig.

    Thanks MaxPower og Onkel Troels :wink:

  13. Hjertelig tillykke med sejren :4thumbup: :4thumbup:

    Jeg kan ikke en gang forestille mig den følelse du må sidde med nu. Tanken om at være VERDENS BEDSTE, må da flå din hjerne i stumper og stykker? :bigsmile: Og så det at i begge går hen og vinder er jo simpelthen kanon.

    Men tillykke med sejren herfra :4thumbup:

  14. Jeg mener at have hørt en klog mand sige noget om at hvis du går helt ned, så slider det ikke så hårdt på knæene.

    Men hvis du stopper på halvvejen (90) så går det ud over knæene..

    Jeg synes jeg har hørt det engang, men jeg er ikke sikker.. Så hæng mig ikke op på det :devil:

    Det er nemlig også det jeg har hørt, men ville bare lige være sikker :smile: