Underwear

Medlemmer
 • Content count

  581
 • Joined

 • Last visited

About Underwear

 • Rank
  Triumph starts with "try"
 • Birthday 01/14/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=29616&page=1

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Endnu en jyde i KBH...
 • Interesser
  Fitness og edb er vist mine eneste interesser.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Frank Zane og det der er opnåligt er målet.
 1. skade i lænden

  Super! Tak for hjælpen gutter. Jeg kontakter kauf idag og forhører mig og så må jeg lige tjekke Stuart Mcgills metoder. IbZor, fedt du gad at gå i dyben med tingene. :4thumbup:
 2. skade i lænden

  Mest fordi jeg gerne vil skannes. Man kan de sætte sådan noget i gang? Altså en skanning? Jeg er utrolig uvidende omkring den verden. Så bær over.... Men måske du har ret.
 3. skade i lænden

  Se nu ved jeg godt hvad man tænker når man læser det jeg skal til at spørge om... Idiot... Men jeg håbede lidt det ville gå væk af sig selv. For snart fire år siden havde jeg 200kg på ryggen i squat. Det var et max forsøg... Et alt for kækt max forsøg. Jeg var ikke klar til 200kg. Plus uden helt at vide hvad der skete hældte vægten til siden, så vægten blev løftet hamrende skævt men jeg fik den op. Det var som at blive sparket lige i lænden af en fodboldssko. Lige efter gik det okay. Dagen efter var jeg stiv i lænden og så en uge eller to hen var det som om lænden var brækket/rykket af led eller noget i den stil. Så jeg gik til lægen og fik den klassiske, du kan gå, du er ung, det går over. (Ved ikke om det kun er mig der får den? Jeg skal altid slås for at blive undersøgt.) Så jeg venter X antal måneder. Stopper tung træning, ingen fri vægte eller noget som trækker skævt, ingen dødløft, ingen squat. Eller noget som vrider i lænd/ryg ala bent over rows med håndvægte. Morfar træning :) Det blev bedre. Så begyndte jeg at træne tungere igen (stille og roligt) og efter en måneds tid føltes det hele stadig stort set normalt. Men så prøvede jeg bent over rows og mærkede lænden igen. Lidt ligesom hold i ryggen. Så tog jeg til lægen igen, måtte tigge og be om at komme til physioterapi (tror jeg det hed) og blev afvist en skanning. Fik at vide jeg bare skulle strække og så var det slut igen. Det hjælper helt sikkert at strække. Det må jeg gøre klart. Men af og til kommer der et spark i lænden og det kommer meget pludseligt uden varsel af for eksempel ekstra stivhed. Nogen der har erfaring med lænd skader og hvad det var og hvordan blev det fikset. Jeg har hørt lidt om knuste ryghvirvler og de der "gummi" puder imellem som kan blive slidt væk. Er det samme symptomer? Men bliver jo invalid af ikke at blive taget seriøst. Jeg har fornyelig snakket med en som gik med noget lignende i benet. Hun kan/må ikke løbe idag fordi det blev opdaget for sent. Det er et ekstremt tilfælde, men tanken om at ikke kunne træne fordi man ikke bliver taget seriøst... Det er for åndsvagt. Er der en læge eller person der kan anbefales at tage kontakt til som ved noget om sportsskader og som ikke kun lytter til mennesker der sygemelder sig i ugevis eller tuder. Jeg spørger også bare for at være så informeret så mulig. For jeg tager til lægen så snart han kommer hjem fra juleferie. Jeg har fået ny læge siden sidst, men jeg er blevet en smule pessimistisk omkring læge besøg. Tak for hjælpen, og glædelig jul og godt nytår :)
 4. Laendskade

  Advarer lige, jeg laante kaerestens pc. Saa havde ikke dansk tastatur :-\ Jeg paadrog mig en stoerre forstraekning i laenden for snart 2 maaneder siden i en squat maskine. Jeg var blevet lidt for kaek og endte med at loefte skaevt. Rigtig skaevt. Jeg fik hold i ryggen i flere dage og fik foest loesnet det ved en massoer 2-3 uger senere. Det var fint i en periode saa laenge jeg holdte mig fra squat og tunge laend oevelser som doedloeft og good mornings. Jeg er har forsoegt at tage lidt tunge oevelser igen og nu er der kommet oemhed i laenden, men noget mere centreret omkring rygraden lige over halebenet. Hvor svaert er det at finde ud af om man har faat oedelagt "membran" eller hvad de nu hedder i ledene. Altsaa om knoglerne nu gnubber hinanden eller om der er infektion. Skal jeg have en henvisning fra laegen?
 5. Jeg har atter en gang købt soya protein pulver efter en pause fra det. Man kunne nok kalde det en smags pause, for det smager ikke skide godt. Jeg huskede det som noget tykt stads og ganske rigtigt skal der en del væske til for at gøre det bare nogenlunde flydende. Jeg må også indrømme at jeg er noget tvivl, var det sidste også så tykt? Erfaring om hvorvidt det skal være noget tykt stads tages også gerne Anyway, - ellers nogle fif til at blende det med noget som kan tynde godt ud i det, uden at skulle bruge en halv liter til at tynde det lidt. Jeg bruger vand lige pt. Men det ligner stadig chokolademousse der har stået fremme for længe... (200-300ml vand + 30g soya)
 6. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hey Troels Længe siden. Det er ikke meget jeg får hørt til din mundharmonika eller guitar. Har fulgt lidt med på sidelinien i din log. Det er skide flot :4thumbup: Jeg tager af og til med til kampsports stævner som tilskuer/support til venner der kæmper, hvor der er MMA og BBJ (og til tider Kick/Thai boksning). Så det kan da være vi render ind i hinanden en dag du stiller op. Så skal jeg nok heppe højere end de andre. Skrev egentlig mest fordi jeg havde en bemærkning omkring noget du skriver. Jeg har meget lidt personlig erfaring med BBJ, men nåede da at træne det nogenlunde regelmæssigt i et par måneder. En dag kom Danmarks holdet i Judo forbi og vi sparrede med dem. De fleste er nogle solide karle, men jeg er heldigvis ikke nogen slapsvans selv. Jeg oplevede tit jeg kunne holde dem hen i længere tid pga af min styrke og ikke teknik. Jeg ville ikke have vundet hvis det var kamp, men alligevel. Så tror det er en rigtig god ide (som du selv er inde på) at spare med nogle stærkere drenge. Jeg "vandt" selv over flere pga styrke og ikke teknik (i samme vægtklasse). Og det er farligt at vinde på den måde, for jeg glemte nærmest hvad jeg havde lært og brugte for meget energi på ting der kunne gøres lettere med god teknik... Så er det vist på plads. Ville bare bekræfte og sige "jeg er enig" Held og lykke frem over.
 7. Underwear's Log

  Dette er en forlængelse af det forrige indlæg... Jeg er ved at give mig selv en jule pause (hovedsagligt fordi jeg har mega travlt på job) Så jeg drossler lidt ned på intensitetten af vægttræningen i december (fra nu) og prøver krafter med det famøse "300" program. Min egen mening om det er, at man sagtens kan tage en måned (eller to) med det uden at miste noget. Men man skal ikke lade sig narre. Man kommer ikke til at ligne Gerald Butler af det. De kørte også en masse anden træningen ved siden af og trænede så vidt jeg har "hørt" hver dag. Da så høje reps er helt nyt for mig, så kører jeg så mange jeg kan - tager 10 dybe indåndinger og tager igen hvad jeg kan. 1. dag med 300 programmet Rear Pullups - 25 reps) 18+2+2+2+2xBW = 26reps Dødløft - 50 reps) 32+18x50kg = 50reps Pushups med fødderne på stability ball - 50 reps 30+20xBW = 50 reps Box Jumps - 50 reps 30+20 = 50 reps Floor Swipers med 50kg på stangen - 50 reps 20+20+10 = 50 reps Clean and Press - 50 reps 30+20x25kg = 50 reps Rear Pullups - 25 reps 10+6+4+3+3xBW = 26 reps Det blev så 302 2. dag med 300 programmet Pullups - 25 reps 21+5xBW =26 reps Dødløft - 50 reps 30+20x50kg = 50 reps Pushups med fødderne på stability ball - 50 reps 35+15xBW = 50 reps Walking Lunges med 8kg i hver hånd - 50 reps 50x8kg = 50 reps [burde nok gå 100 så det er 50 med hver¿] Evil Wheel på knæ - 50 reps 30+20 = 50 reps Calf Raises (50 reps) 30+10+15+10x100kg = 65reps [havde mistet evnen til at tælle et øjeblik] Pullups (25 reps) 10+8+5+4xBW = 27 reps 317 reps... Jeg må indrømme jeg er lidt stolt af mig selv efter 21 pullups. 25 er blevet målet før nytår.
 8. Underwear's Log

  Så er det vidst tid til en mindre opdatering. Jeg har ikke tænkt mig at gå i gang med loggen igen. Men det er mere for at dele et program, som jeg selv har fået meget gavn ud af. Specielt folk der gerne vil have kondi med i deres program, men som enten ikke gider løbe efter vægt træning eller dagene imellem vægttræning. Eller som jeg dyrker kampsport. Først og fremmest... Jo det er meget crosstraining inspireret, og jeg vil egentlig vove at kalde det crosstraining. Noget der er meget vigtigt at forstå ved det program, - det er nonstop!! Ingen 20minutters snak med vennen eller bare sidde og glo i 5-10min. Selvfølgelig i starten skal man lige i gang, men man kan ligeså godt indstille sig selv på at gå ned i kilo og køre det igennem med det man kan i det tempo. Eksempel: (med 2 sæt) Bænkpres 15x100kg -> og derefter går man direkte til næste øvelse (ingen pause) Chin Ups 15xBW/KG -> direkte til sjip/engle hop/etc. -> Og så tilbage til første øvelse Bænkpres 15x90kg -> og derefter direkte til næste øvelse (ingen pause) Chin Ups 15xBW/KG -> denne gang går man så til løbebåndet 2min på løbebånd "15" i incline 6/6,5 tempo + 1 til 5kg håndvægte i hånden (lidt ala stavgang) Jeg kan tilføje at hvis man kører det program, kan man relativt let klare en 10km løbe tur, hvis nogen skulle udfordre din kondi. Kondien er der til det, men dine læg kan straffe dig ret hårdt dagen efter, hvis man ikke løber jævnligt. Jeg har ikke løbet sådan rigtigt siden jeg startede på dette program, og en dag til familien komsammen løb jeg cirka 12km med min søster uden problemer. Normalt har jeg printet det ud og skriver ind med hånden. Men da det kan blive kryptisk for andre har jeg valgt at udfylde de første 3 uger af programmet. Så jeg håber folk kan se hvad der står, jeg havde ikke lige nogle ordenlige konverterings programmer fra excel til jpg Jeg forsøgt at dele det op således at skråstregen er opdeler til nyt sæt. Eks: første sæt 8 / 8 andet sæt Hvis der bare står 100kg, så betyder det jeg har tager de reps jeg skulle med de kilo. Hvis der bare står 6 er det fordi det er noget med kropsvægt og jeg kun har kørt det antal. Hvis det er volapyk så sig til. Hvis det er helt ulæsligt har jeg uploadet en PDF http://img136.imageshack.us/img136/9632/mollog.pdf
 9. Weekly The Gym videos

  Er det 160kg der bliver bænket til (næsten) sidst? Og hvad er antallet? Går ud fra det samme gut som tager de sidste 50+kg incline db's...¿ Anyway... I får godt nok flyttet nogle kilo. Det er ret sjovt at træne, for ikke at sige inspirerende at træne når i giver den gas som i gør. Det er fedt når man kan komme bagstiv lørdag eftermiddag og egentlig ha' fortrudt man ikke blev hjemme, og så bliver man smittet så meget af energien at det hele kører. Selvom jeg kører lidt mit eget show, var min træning i lørdags på ingen måde præget af tømmermænd takkevære stemningen :4thumbup: luv the gym
 10. Kajak, hvad skal man kigge efter?

  Det bekræfter også lidt de tanker jeg havde. Jeg kiggede også på plastik kajak netop pga diverse slid, men også pris. Glasfiber koster minimum det dobbelte Men godt at få det bekræftet
 11. Kajak, hvad skal man kigge efter?

  Så kan jeg fortælle at jeg melder mig ind i hellerups kajakklub... Så snart jeg lige har fået bygget mit køkken færdigt. Rådet om at lære det først inden at spendere en masse er nok ikke helt dumt, og det er ikke synderligt dyrt at være medlem. 1000kr om året. Der skal dog vist lige ligges 500-1000kr oveni til en oplærings periode, hvis jeg forstod det rigtigt.
 12. Kajak, hvad skal man kigge efter?

  Lader til jeg skal spørge i butikken
 13. Kajak, hvad skal man kigge efter?

  Jeg er ret syg efter at købe en kajak, selvom jeg dårligt ved hvor jeg kan have den når den ikke er i brug. Jeg skal ikke være pro-kajak-mand, men det må godt være i orden så jeg kan padle et par 100km når kondien tillader det. Jeg har kun googlet det meget kort, men kunne se der var forskellige typer. Hvad bør man gå efter? Hvad bør man vide? Er der nogle kursus'er der kan anbefales, så man lige kan lære den famøse grønlændervending? Andet jeg burde vide?
 14. Gluten mig her og gluten mig der

  Hoooold nu kæft det er nederen det gluten lort :( Så troede jeg lige jeg havde købt spelt brød, som jeg vist godt må spise... Men da jeg så kom hjem læste jeg igen på pakken og så var der hvedegluten i... AndreasH, kender du navn og adresse på nogle af de helsekost butikker?
 15. Gluten mig her og gluten mig der

  Hey Mollers Jeg er blevet bedt om at holde mig fra gluten de næste 2 uger. Nu har jeg googlet lidt på gluten og for satan det bliver besværligt :( Jeg kunne godt tænke mig en samling af gode sider hvor man kan læse om det og specielt hvilken mad man kan spise. Så hvis der var nogen i bruger ofte, så kunne jeg godt tænke mig dem :) for lige nu læser jeg ret tilfældigt rundt omkring. Vores kantine på jobbet har sommerferie, så chefen har købt pasta Så nu skal jeg ud og finde et eller andet glutenfrit... But what? Andre gode gluten råd ville værdsættes :4thumbup: