Du Allmächtiger

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Du Allmächtiger

  1. Har prøvet at søge på chin bar og chin up bar, men har ikke kunnet finde nogen. Men vil heller ikke bruge penge på mere styrkeudstyr lige nu, selvom det tilsyndeladende er en rigtigt god måde at træne arme på.

    Gravanno, jeg tror ikke det tager mere end 10-15 min. at træne det du foreslår. Tror du det er nok? Det er som om armebøjninger er blevet skudt ned, fordi man ikke kan øge vægten. Ellers skulle jeg tage en rygsæk, med noget tungt i, på, men det lyder lidt uproffessionelt.

  2. Det ser jo helt enkelt ud. :smile: Men hvis ens primære mål er at øge massen, er det så ikke bedst at øge antallet af reps med 4, så jeg tager 3*10?? Og er denne øvelse ikke næsten fatal når man træner overarmen?Dumbbell curl, selvom jeg godt kan se den minder meget om Hammer curl...

    Blackmoore foreslår også noget lignende med hensyn til det sidste du skriver, men det kræver så igen, at jeg tager i center. Og den diskussion gider vi ikke tage igen...

  3. Jeg skulle måske have pakket det ind, men det lod jeg være med.

    Jeg vil gerne være den første til at hjælpe, både med at finde artikler, lave program, snakke om kost, men med en indstilling som hans kommer han aldrig nogen steder.

    Typisk vil han ende med enten ingen resultater, og i værste fald blive frustreret over netop manglede resultater og kaste sig over steroider(var der nogen der sagde thai:P). Som han med garanti heller ikke vil få andre resultater ud af end en smadret krop

    Sikke en omgang ævl, og sikke en konklusion man kan udlede efter et par spørsmål :blahblah:

  4. Okay, jeg har nu anskaffet mig en enkel håndvægt, der kan gå fra 2,5 til til 20kg, og hvis det så ikke er nok, må jeg anskaffe mig et "Harald Nyborg" sæt med 2 håndvægte og en stang, ialt 50kg for 200kr. Det er sku billigt!

    Tak for tilbudet om træningsprogram Birch, men tror det bliver for kompliseret med dig som sammensætter. Generelt må jeg sige det hele lyder lidt mere kompliseret end jeg først havde forestillet mig... Nu vil jeg lige prøve at se hvordan det går. Har jo kun trænet en uge, og der skal vist gå 2 måneder før man kan se noget lige meget hvordan man træner.

  5. Du har uden tvivl ret, ved som sagt ikke så meget, men alligevel vil jeg lige lade der gå et par måneder, og se om jeg ikke kan udrette noget på lidt enklere vis, og så spare pengene til centret. Har desuden fundet denne artikel for begyndere, som jeg lige vil nærlæse, og så måske overveje at følge noget af der står der.... http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php?t=119

  6. Ingen tvivl om at det ville være det bedste at træne i center, hvor der er maskiner osv., men selvom det er underligt, ser jeg ingen grund til at træne den del af kroppen man ikke ser, med mindre man er seriøs omkring sin træning. Ikke at jeg ikke vil være det, men bare på et andet plan... Så kan du kalde mig stræber, men jeg føler ikke jeg har ret meget tid når lektierne er lavet.... Desuden er jeg nu ret sikker på det kræver mere end en time 2-3 gange om ugen, hvis man skal træne ordentligt. Dertil kommer jo transport, omklædning, bad og udstrækning.

  7. Det har jeg vel nok, hvis jeg vel og mærket vil sætte så meget tid af til det som det kræver. Et par af mine kammerater træner i styrkecenter, men de bruger også en 3-4 eftermiddage om ugen på det. Situationen er den at jeg går i gymnasiet, og hvis der også skal være tid til lektier, venner og andet, så tror jeg ikke også der er tid til at træne hele kroppen. Desuden ser jeg personligt ikke nogen grund til at træne alt det man til dagligt ikke ser alligevel. Jeg træner af to årsager. 1 fordi det ser pænt ud at være lidt veltrænet. 2 fordi jeg ikke har prøvet det før, så det kunne være interessant lige at prøve at udforske det lidt.

  8. Ja ja, birch, jeg mener det heller ikke så bogstavligt, ellers ville jeg jo ikke have startet denne tråd vel. Det jeg mener er, at jeg, i modsætningen til mange her inde, ikke ønsker at blive en dygtigt og proffesionel minded vægtløfter, ikke at der er noget galt i det selvfølgelig. Egentlig vil jeg, som før nævnt, bare have store overarme, men naturligvis ikke på den måde, som du før refererede til... Denne tråd skulle være en hjælp til lige at starte på at træne. Det er ikke mit mål, at få kæmpe arme, men at få et par jævnt trænet arme, der ikke ser unaturlige ud, men som alligevel er markant større end de tændstikarme jeg nu render rundt med.

  9. Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke har læst ret meget om styrketræning. Det var egentlig derfor jeg kom her... Det er tidsspilde at begynde at sætte sig ind i hvordan det hele fungerer, når ens eneste ønske er et par store arme, med særlig vægt på Biceps. Det er ikke min intention at blive "pumpet" på alle leder og kanter, eller at få stor indsigt i muskler og kost... Derfor er jeg naturligvis glad for at folk svarer på mine spørgsmål alligevel. Mht. kosten har jeg fundet en side, der anbefaler at spise 2-2½ g protein pr. kg kropsvægt, og 70-100g fedt om dagen. Resten kulhydrater. Så det vil jeg da stræbe efter...

    Forstår ikke lige det med at man skal træne ben samtidig med at man træner Biceps for at maximere effekten, men du skal heller ikke uddybe det... Jeg klør bare på med træning af overarmen, og så må jeg se hvad det fører til.

  10. Jo, det lyder egentlig meget fornuftigt, hvis det ikke er dyrere... Men er der så mange brugbare øvelser, man kan lave med en stang uden en bænk? Er det ikke indskrænket til en enkel eller to, også nogle akævede, som man ikke får ret meget ud af alligevel?

  11. Tak for svarene!

    Så tror jeg da også jeg vil træne triceps. Men et fullbody program har jeg ikke lyst til, og vist heller ikke tid til. Har kun en enkel håndvægt at gøre godt med...

    Jeg har prøvet, uden held, at finde ud af, hvor man kan finde ud af, hvordan de øvelser, som Hansen23 har beskevet, skal udføres.

    Nogen der ved, hvor man kan finde en side/artikel, hvor man kan få uddybet de træningsmetoder?

  12. Er ikke lige klar over hvad almindelige curl og consentration curl er, men jeg sider på kanten af min seng og holder håndvægten i stiv arm uden at bevæge skuldrene eller ryggen når jeg træner. Holder vægten "normalt" hvis du forstår hvad jeg mener med det...

    Jeg vil prøve at huske det med at træne før jeg spiser, og få nok protein. Hvad med proteinpulver, er det nødvendigt når man ikke træner mere end jeg gør?

  13. Hej folkens...

    Jeg er 18 år og træner lidt med håndvægte med henblik på at få en større biceps, men synes ikke rigtigt der sker så meget. Jeg tager 10*5 repetationer med hver arm hver anden dag. Der er 10 kg på håndvægten. Er det for lidt? Jeg har aldrig trænet med håndvægte før eller egentlig trænet overarmen.

  14. :dry: Det jeg spørger om, er om det ikke burde gå lige så hurtigt, når man træner med COC's, som når man træner med håndvægte. Træner med den de kalder for "Sport Captains of Crush", og synes stadig ikke jeg kan lukke den næste mere end to-tre gange. Er det så bare fordi man ikke opbygger musklerne på underarmen så hurtigt, eller skal der et hårdere træningsprogram til?
  15. Det er egentlig også der jeg gør.... Skrev det bare ikke så tydeligt. Tager kun 5 reps med hver hånd, men gør det tre gange. Altså 15 i alt med hver hånd. Desuden tager jeg 10*2 med hver hånd til at varme op, som de anbefaler på pakken....

    Dette er jo så bare ikke så virkningsfuldt som når man f.eks. træner med håndvægte.....

    Burde det ikke være det?

  16. Hey Boys!

    Er der nogen af jer der har erfaringer med Captains of Crush træning?

    Har trænet med sådan en i 6 uger, men synes ikke rigtigt det går frem ad...

    Er det fordi jeg er utålmodig, eller træner jeg bare ikke hårdt nok?

    Jeg træner ca. 3 gange ugeligt, og tager pr. gang 20 hurtige reps. med hver hånd + 15 reps. hvor jeg holder handgrippen nede i ca. 5 sek med hver hånd.....