da__marty

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by da__marty

  1. ok her er hustler måden til at finde ud af hvor du skal starte ud rent vægtmæssigt med håndvægtene:

    de fleste fitness centre tilbyder gratis prøvetime - benyt dig af et sådant tilbud og tag derhen og find ud af hvor tunge dine håndvægte skal være. så har du fuldstændig mulighed for at afprøve de forskellige vægttyper på de forskellige øvelser du ønsker at udføre.

    du skal jo kunne lave ca. 8 - 12 gentagelser hvis du kan lave mere så skal du have tungere håndvægte og hvis du ikke kan lave mindst 8 skal du have lettere håndvægte.

    Desuden kan du højst sandsynligt få gode råd med hensyn til udførelsen af de forskellige øvelser.

  2. hvad er grunden til at du vil træne hjemme frem for motionscenter?

    man kan sagtens træne hjemme og der er da medlemmer herinde med rigtig goe resultater du skal jo bare være klar over at du for løbende at opbygge muskelmasse vil skulle øge vægten. Hvis du træner hjemme vil det betyde at der skal investeres et par kroner i vægte for at kunne følge med udviklingen i dine muskler.

    alt afhængigt af hvor udviklede muskler du har på nuværende tidspunkt skal du nok ikke starte ud med fx 2x20 kg håndvægte til fx flies men derimod noget lavere meeen heller ikke for lavt for så vil resultatet være til at overse.

    Ved ikke om du har tjekket disse links ud ellers er der go inspiration at hente:

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...ed_haandvaegte/

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...gte_-_oevelser/

  3. enig i at vægttab ikke nødvendigvis kræver kcal-tælling meeeeeen man kommer vel ikke uden om at dette er den bedste metode til præcis at vide om man vil tabe sig eller ikke.

    Risikoen ved ikke at have en nogenlunde ide om hvad man indtar er at man forfejlet skærer fede produkter som fx majonaise væk men til stadighed beholder eller ligefrem erstatter fede fødevarer med kcal-holdige produkter da disse måske ikke er åbenlyse problemobjekter i febtabsprocessen.

  4. man må en gang imellem rationalisere en del over sådanne produkter og bruge sund fornuft.

    hvis det pågældende produkt er så godt hvorfor så markedsføre det gennem tv-shop eller lign. og ikke skabe opmærksomhed omkring produktet gennem lægevidenskabelige magaziner. jeg mener med de påståede revolutionerende egenskaber burde markedet være så sindsygt stort at det ville kunne sælge sig selv og ikke kræve en afdanket c-celeb hollywood stjerne til at promovere det.

    hvad angår den juridiske side af det vil jeg da opfordre de brugere der har investeret i disse produkter om at kræve handlen hævet (pengene tilbage) såfremt produktet ikke lever op til det lovede.

    jf. KBL § 75 a og 76

  5. hey,

    Det nytter ikke at fjerne fede fødevarer fra kosten hvis dit kcal indtag er tilsvarende for stort!

    Find ud af hvor meget kcal du indtar pr dag over en periode, hvis du ikke tar på i vægt har du et nogenlunde billede af hvad dit kcal forbrug er. (meget overordnet forklaret)

  6. jo men hvis jeg ikke kører kcal overskud skal jeg vel ikke forvente at kunne opbygge muskler? jeg vil vel umiddelbart kun kunne tone/markere muskler nu eller er det en forkert antagelse?

    Bør jeg slå mig løs på protein pulver på trods? og nogen anbfaling til pulver jeg mener der er jo umiddelabrt meget store prisforskelle - er det dyre bedre end det billige?

  7. hey,

    håber der er nogen der kan være behjælpelig med gode råd.

    har pt. trænet ca 1½ måned og træner vel 4-5 gange om ugen. Derudover rollerblader en gang om ugen.

    Indtilvidere har min træning været baseret på den her slags standart programmer som alle får lagt når de starter ud med træning men grundet antallet af træningsdage pr. uge har jeg valgt at splittet det op således

    1: ben+bryst

    2:arme+ryg+mave

    3: fridag

    og så forfra.

    Er lidt itvivl om hvordan jeg strukturere min træning fremover - er ikke sindsygt interesseret i at gå i kcal overskud før til efterår da jeg alligevel gerne vil gå sommermånederne i møde uden monster fedt depoter ;)

    Ok ved ikke om jeg har fået præciseret min forespørgsel men vil gerne have råd til hvordan jeg skal træne frem til efterårsmånederne hvor planen er at køre hårdere træning + kcal overskud - ligeledes vil jeg sætte pris på foreslag til hvorledes min kost skal se ud (kcal etc.)