jdc

Medlemmer
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jdc

  1. Mig bekendt bliver (SSR - Særlig Støtte og Rekognoscering) anvendt skarpt i udlandet.

    Så det er altså ikke for sjov, bare fordi folkene i enheden er på hjemmeværnskontrakt (og skriver kontrakt med Forsvaret, når de skal udsendes)!

    www.patruljekompagniet.dk

  2. Forældrene kan bare spænde hjelmen og give deres børn noget anstændigt føde med i skolen. Alternativt kan der på skolerne tilbydes nogle ordenlige måltider som forældrene selv kan betale for.

    Lige præcis!!

    Forældrene er vel for dovne til at lave mad til deres egne børn. Er det tilfældet, skulle man have overvejet, om man kunne/kan løfte den opgave, det er at have børn.

  3. Udover march, løb og øvelser fra bronzecirklen, skal der nok lægges vægt på orientering og svømning!

    Se Training Wings beskrivelse af PTRKUR i år og sidste år - man kan læse, at der hvor nogle af aspiranterne har lidt svært ved at følge med er orientering og svømning.

    Væn dig til at huske (alle) poster i hovedet!!!

  4. Hej alle.

    Jeg har hørt at nødder skulle indeholde meget fedt. Men at det fedt skulle være sundt fedt. Hvad menes der med det, og er det ok at spise hvis man styrketræner, med henblik på vækst, hvis i forstår?

    På forhånd tak.

    Så vidt jeg husker, har der tidligere været en tråd om lige netop nødder...

    Søg og du skal finde...

    :smile:

  5. Jamen jeg har ikke rigtigt noget program endnu. Jeg har fået købt mig et sæt vægte.

    Regner som sagt med at dele kroppen i to

    Hvor jeg så vil træne noget i den stil

    dag 1.

    Mave (gode gamle mavebøjninger - både lige og strå samt nogle hvor jeg hæver og sænker strakte ben 10 cm over jorden for at træne de nederste mavemuskler). Går ud fra, at jeg skal have 3 sæt af så mange gentagelser jeg kan.

    Bryst. Jeg regner med at lave noget der minder om bænkpres (men har jo ingen bænk). Men min kæreste har et stepbræt, som jeg har fundet ud at bruge til det. Jeg tager her tre sæt af 8-12 gentagelser med små 50 kg. Her er det så, at jeg gerne vil have en brystøvelse mere (Jeg kan selvfølgelig tage armbøjninger).

    Skulder. Her tager jeg mine to vægte, stå op og løfter vægtene lige op over hoveder og efterfølgende tager jeg den skulderøvelse hvor jeg igen stå op og holder vægtene ned langs siden og så hæver dem ud til siden til vandret.

    Biceps: vægtstang, hvor jeg tager 2 sæt med smalt greb og 2 sæt med bredt greb (8 gentagelser). Jeg laver også den som nogle kalder "hammer" og endelig har jeg også en, der giver top på biceps - så her er jeg dækket fint ind.

    dag 2.

    Ryg. (gode gamle ryghævninger)

    Ben. Regner med bare at stå med nogle vægte og lave knæbøjninger (squat - tror jeg den kaldes) - så her kan jeg også bruge lidt hjælp

    Vinge. Jeg har mulighed for at lave nogle kropshævninger - altså hejse mig op i armene så jeg hænger i lufter. Er det rigtigt, at det giver vinge, hvis jeg har håndfladene ud af og triceps hvis jeg har dem ind af??

    Triceps. Holder en vægt med begge hænder over hovedet og kører den ned bag ryggen. Jeg bruges også vægtstangen, hvor jeg igen ligger på stepbrættet og kører den fra panden og op over hovedet.

    Så jeg vil gerne have en brystøvelse mere, en eller to vinge-øvelse mere samt måske en triceps og noget til ben.

    Jeg regner så med at holde fri en dag eller to og så gentage det.

    Derudover får jeg nok også smidt min dovne krop ud på en løbetur eller svømmetur i ny og næ.

    Begge typer kropshævninger træner latissimus dorsi ("vingerne")

  6. For et par år siden trænede jeg efter et program ca. 3 gange om ugen, hvor man lavede hver øvelse i alt 49 gange - det resulterede i et kg ekstra kropsvægt per måned. Ved siden af det brugte jeg en del tid på kampsport løb og svømning.

    Modellen ser således ud:

    Altså først øvelse 1, så øvelse 1 + 2 og så fremdeles - uden alt for lange pauser mellem sættene.

    1

    1-2

    1-2-3

    1-2-3-4

    1-2-3-4-5

    1-2-3-4-5-6

    1-2-3-4-5-6-7

    2-3-4-5-6-7

    3-4-5-6-7

    4-5-6-7

    5-6-7

    6-7

    7

    Altså først øvelse 1, så øvelse 1 + 2 og så fremdeles - uden alt for lange pauser mellem sættene.

    Øvelserne var bla. curls, rows, military press. Alle øvelser blev lavet med en vægtstang.

  7. Nu bliver jeg lige nysgerrig: Skal man dykke 10 m ned og op igen - eller svømme 10 m undervandsvømning (vandret) - eller noget helt tredje??

    For der findes da vist ikke så mange svømmehaller, der er 10 m dybe?? :smile:

  8. Aight, jeg vil lave en (logbog) tråd senere i aften, dog bliver jeg ved med at opdaterer Blogen, da den virker som en god og overskuelig træningsdagbog for mig.

    Om hvorfor jeg vil være Jæger.

    Jægerkorpset er det bedste af det bedste, og hvis man i forvejen går til soldat :tongue: , er det sku noget af det fedeste man kan komme til at lave IMO.

    Du kommer rundt i hele verden, får lov til at springe i faldskærm fra 10 km højde, laver en hel masse alsidige ting som man ikke ser i den"normale hær" og det bedste af det hele er at man får løn for det.

    Og når man kommer ind, så ved man at man at man dur til noget. Det sku kun de hårde gutter der klarer sig hele vejen.

    Hehe, og så klær Bourdoux mig :w00t:, det jeg næsten helt sikker på

    Mht. orientering:

    Væn dig til at kunne alle posterne udenad!

    Jeg har selv fungeret som både SPJ1 og SPJ2 - og man SKAL kunne posterne (ruten) udenad.

    Men god fornøjelse :cool:

  9. Hej alle

    Så vidt jeg ved er jeg den eneste Adventure Racer på dette forum, og har just gennemført DTU løbet på den korte distance, men et rimeligt handicappet hold :4thumbup:

    For at vække interessen hos andre, eller stille deres nysgerrighed, opfordrer jeg til at læse i min log, der er en kort beskrivelse af løbet. Udover dette kan man se en masse billeder derfra på http://www.devx.dk/rudi/

    God fornøjelse :cool:

    /Michael

    Jeg har nu også gennemført det omtalte løb :cool:

  10. Bare sige om 12 måneder blir alle tjekket - derefter udregnes skatteprocent efter hvor fed du er. Dermed tror jeg nok folk skal tabe sig (nej jeg er ikke 100% seriøs :tongue: ). Men tanken er ret sjov :bigsmile:

    Hehe - var nu ikke helt det, jeg var enig i - men tanken er sgu da god nok :laugh:

  11. Jeg syns det ville være fedt hvis de flyttede moms og afgifter fra frugt og grønt!

    Og så sku der være madordning på ALLE skoler betalt over skatten! Det ville betale sig selv ind på sigt, med færre overvægtige!

    Enig i ovenstående!

    Men jeg tror ikke det løser problemet helt. Jeg tror, der skal meget til hvis folk, som har levet usundt i flere år, skal ændre på deres livsstil.

    De er nødt til at forstå, at deres livsstil er medvirkende til, at de dør tidligere end ellers...

    Og ret mig gerne, hvis jeg tager fejl.