mat88'

Medlemmer
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mat88'

  1. Hvis du skal spise lidt, som skal mætte meget. Hvad spiser du så?

    - Havregryn

    Ville det være en ide at tilføre nogle vitaminer, protein eller evt fiskeolie hvis det er muligt?

    - Det komme halt an på om i forestiller jer at man udelukkende skal leve af jeres pille

    Vi havde forestille også, at man kunne spise pillerne. Hvis man havde intetioner om at tabe sig. Man skal ikke kunne leve af det, hvem gider det :4mewantfood:

    Indtil videre har vi tænkt at der skal protein pulver og hvedklid.. :bigsmile:

  2. Hej MOL'ere

    Mig og en kammerat er igang med et teknologi projekt. Vi er igang med at lave en pille, som skal fjerne sulte fornemmelse og gøre os mættet. Vi har nogle ideer om, hvad ingridienserne skal være, men vil alligevel gerne have nogle tips herinde. Da jeg ved der er en masse der har gode/dårlige eferinger med diverse kost tilskud. Vi har nogle spørgsmål, som vi håber der er nogle der vil svare på :smile:

    Hvilke kost tilskud mætter?

    Hvis du skal spise lidt, som skal mætte meget. Hvad spiser du så?

    Ville det være en ide at tilføre nogle vitaminer, protein eller evt fiskeolie hvis det er muligt?

    Hvis du sidder med en god ide, som du gerne vil dele med os. Så vil vi blive meget glade :)

    Hilsen Thomas og Mathias

  3. Gør som de siger, træn efter fundament programmet... Da jeg startede for godt 4 år siden. Trænede jeg 2 år hvor jeg var lige så lost som dig. Havde trænings dage hvor jeg kun trænede biceps.. SÅ trænede jeg lidt af det ene og det andet.. mega nedern og total spild af tiden, men vidste jo ikke bedre.. :D Så stoppede jeg med at træne 1 år. Derefter trænede jeg HST program og efter 2 måneder var jeg vokset mere end på 2 år :crazy:

    EDIT:

    Lige mht til protein pulver, vil absolut ikke mene det spild af penge. Synes det er bedre at have i baghånden. Lad os antage at du en tag måske kun får 20g protein eller lign. Så det da meget godt at have stående ? og desuden smager det mega godt :4mewantfood:

  4. Hey

    Mig og min trænings kammerater undre os over noget. Når vi træner, så tager vi det samme i bænkpres, men nå vi derefter gå over til incline DB tager han 32-34kg og jeg kan køre 36-38 kg 3-6 gentagelser tager vi.

    Så i bænkpres kan jeg ikke tage noget som helst mere end ham, vil næsten sige tværtimod. Kan det have noget at køre med teknikken i bænkpres, eller presser jeg mig mere end ham i incline eller hvordan :blush:

  5. HEjsa :bigsmile:

    Jeg skal til at træne seriøst igen, efter en lang og god sommerfeire. Førhen trænede nåede jeg 3 HST cyklusser, med rigtigt gode resultater. Vil bare gerne prøve noget nyt. Har læst lidt om folk har gode resultater med 5x5 så sad og legede lidt med nogle ideer.

    Træning: Mandag, Torsdag og Lørdag

    Havde forestille mig noget i stil med:

    Trænings dag A:

    Squat 5x5

    Læg et eller anden 3x8

    Bænkpres 5x5

    Incline DB 3x8

    Militær press 3x8

    Leterals raises 3x8

    Chinups 3xmax

    Dips 3xmax

    Mave + triceps træning

    Trænings dag B:

    Dødløft 5x5

    Bend over row 3x8

    Bænkpres 3x8

    Incline DB 5x5

    Militær press 5x5

    Leterals raises 3x8

    Chinups 3xmax

    Dips 3xmax

    mave + biceps

    Også køre det bare : )

    Kan deT gå an, eller er det helt ude i skoven ?

  6. Hej

    Jeg sidder i den situation, at jeg gerne vil have nogle proteinbare, men hvis jeg skal være helt ærlig. Har jeg ingen anelse om, hvilke der er gode osv. Så jeg håbede lidt på, at der var nogle herinde. Som kunne sige "dem her har jeg prøve, de er absolut pengene værd" eller omvendt "dem her skal du absolut ikke købe"

    Havde tænkt mig at tage en med i skole, derfor jeg gerne vil have proteinbar. Ved godt man får mere for pengene hvis man køber pulver, men har pulver :) Håber der er en eller flere der har nogle gode bud.

  7. God morgen :)

    Mig og en af mine venner diskuterede her forleden, om det var muligt for mig at tabe 3 kilo på en uge, og hvis ja, hvad sker skulle til? Jeg er 17år, 183cm og vejer omkring 82kilo.

    Vi var begge enige om at jeg skulle være i kæmpe kalorie skud, men hvor meget. Er der en måde jeg kan regne det på, eller hvordan kan man finde ud af det :smile:

    Håber der er en der har et fornuftig bud :wink:

  8. bliv brun virke for de fleste og bare vent lidt, de blir mere og mere utydelige. Snakker af min egen efaring + en af mine venner, vi har begge været til lægen med det og det er slet ikke så slemt mere.. : ) og nej vi fik itnet ved lægen, bare vent lidt......