Sunrise

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sunrise

  1. Hejsa...

    Jeg ville bare blive så glad, hvis nogen kunne sige mig, hvor/hvordan jeg kan skaffe mig et par pink/lyserøde boksehandsker (til kickboksning).

    Jeg har ledt i alle butikker og over alt på nettet, men det har bare ikke været til at finde noget...

    Jeg håber, at nogle af jer derude, har mere styr på alt det, end jeg...

    Smil herfra.

  2. Piller er ikke nogen løsning, hvis man vil have et varigt vægttab.

    I stedet: spis mindre og lav mere!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Øhhh hvad?! Svaret ligger vist ikke i bare at spise mindre! - Men nærmere mere af det rigtige; at pine sig selv, fordi man er på kur, er at skyde sig selv i foden! Men piller er ingen løsning, nej :sneaky2: Mere grønt, godt med protein og selvfølgelig fysisk aktivitet! Ang. kostplaner er der mange gode idéer at finde i de andre indlæg i dette forum :smile:

    Held og lykke!

  3. Godt, så fik vi vist det med fedtprocenter og BMI ud af verden ;-)

    MaxPower - jeg fik ellers en lang forklaring om, at det ville tage mig 10 uger at aktivere (det ord brugte hun vist) musklerne for at de derefter ville kunne blive større. Jeg havde dog håbet, at mine så bare skulle bruge 4 måneder på at blive "aktiveret" :raisebrow:

    Alfa han - jeg har ikke styrketrænet før, men jeg har vist altid dyrket en eller anden form for cardio?? De 2 gram protein/kg kropsvægt/dag har jeg haft helt styr på - men jeg har kun øget belastningen 5/10 kg, og det var i løbet af de to første måneder. Skulle den øges mere ville jeg ikke kunne klare mere end 4-5 reps... Ellers træner jeg, som jeg er blevet vist af instruktøren i træningscentret og efter det skema, der er blevet lagt for mig. Jeg går ud fra, at de sådan et sted ved, hvad de laver.

    Jeg er da lidt "øv" over at se, at I alle har forskellige meninger om muskelopbygning i forbindelse med vægttab, for der er jeg helt på bar bund...

    Smil :smile:

  4. Nå, for lige at lægge alle kortene på bordet fik jeg nogle meget triste kommentarer til det med jobbet.... Men det er ikke ren forfængelighed, da jeg mere eller mindre har fået ordre på at smide 1-1½kg de næste par måneder :dry: Og som EverLast er inde på, tager BMI ikke højde for kropsbygning og muskelmasse, så jeg tror, at mit BMI nærmere skyldes en mere spinkel kropsbygning end decideret undervægt.

    Til -Elvirus-'s kommentar --- jeg fik at vide af min gamle instruktør, da jeg startede med at styrketræne, at der ville gå 10 uger, før muskelmassen begyndte at øges. De 10 uger er nu gået for længst, og jeg savner jo altså nogle resultater for de mange timer og penge, jeg har brugt i træningscentret :sneaky2:

    Hvis det da ikke er muligt at øge sin muskelmasse uden at være i et større kalorieoverskud (som jeg kan forstå på det hele, er nødvendigt?) er det da så sort og hvidt, at jeg bare kan bide i det sure æble, og tage et par mdr. i underskud - for derefter at begynde en seriøs træning (+kcal-overskud) og få det hele til at gå lige op?

    Correct me if I'm wrong... :smile:

  5. Tak for jeres hurtige svar!

    Jeg skulle meget nødigt tage på, nærmere smide et enkelt kg eller to - derfor er jeg lidt forvirret. Mit mål med træningen er såmænd bare at komme til at se en smule "større" ud - på den gode måde :wink:

    Nu kender jeg ikke navnene på diverne øvelser/maskiner, men jeg fik i sin tid lagt et program med træning af hele kroppen (3x10 sæt), som jeg følger 3 gange om ugen, og i den forbindelse dyrker jeg også 20min. cardio både før og efter :smile:

  6. Jeg kan forestille mig, at jeg har været i kalorieunderskud, da jeg har tabt 2-3 kg - og det være sig over 4 måneder, altså ikke et betydeligt dagligt underskud. Jeg har skovlet protein ind, og også her på siden har jeg for nyligt læst, at man ikke nødvendigvis behøver at være i kæmpe kalorieoverskud for at opbygge muskelmasse? For jeg vil for så vidt muligt undgå at øge min fedtprocent...

    Jeg regner med, der er "et par" personer her på siden, der har mere styr på og erfaring med emnet end jeg selv! :tongue:

    Smil herfra :smile:

  7. Hejsa!

    Hvor lang tid tager det at opbygge (fx 1 kg?) muskelmasse, hvis man træner en times tid tre gange ugentligt?

    Jeg har styrketrænet i 4 måneder, men jeg har endnu ikke set nogle resultater. Det er sandsynligt, at jeg har haft et beskedent kalorieunderskud gennem hele perioden, men jeg har sørget for at få godt med protein og ellers fulgt lærebogen til punkt og prikke :innocent: hvad kan jeg evt. gøre for snart at kunne se nogle ordentlige resultater? (og ikke føle mig snydt for de 400dask om måneden :wink: ) Jeg er 170 høj og vejer ca. 50kg, hvis det har noget at sige.

    Jeg håber, det er til at finde et par tips og en smule vejledning her! :wink:

    Mvh

    Sunrise :-)

  8. Hvor stort et kalorieunderskud, du kan tillade dig at have, afhænger som bekendt af din krop/vægt. Umiddelbart lyder det en smule voldsomt med 1200/dag, da det generelt anbefales, at man ikke har et dagligt kalorieunderskud på over en 500-700kcal (hvilket vil svare til, at man taber 500-700gram fedt om ugen :wink: ), hvis man samtidig skal have de nødvendige vitaminer og næringsstoffer.

    Du kan jo evt. unde dig selv en lille belønning engang imellem - for den ambitiøse træning? :innocent:

    Held og lykke!