Wildflower79

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wildflower79

  1. Jo da. Hvorefter de enten skal have en forklaring, stirrer meget forurettet på mig eller stirrer forurettet på mig og siger "jeg skal bare lige køre 2 omgange mere". Eller også hopper de af i tavs protest og skærer tænder, mens jeg justerer maskinen ;)

    Mit center er som jeg vil have det; Et meget varieret klientel, hvoraf de færreste er vant til at komme "den slags steder". Det viser sig så også i deres opførsel og jeg har ikke den store trang til at gå i gang med de store uddybende forklaringer ang. effektivitet. Og jeg kan også godt forstå hvis de sætter sig og bliver siddende, det gør alle andre også, derfor kan man få lov at vente i lang tid alle steder. Hvis jeg skal være helt ærlig, så gider jeg sjældent tage diskussionen, jeg kommer der ikke for at snakke og er somregel for kvæstet til at kunne huske mit eget navn, endnu mindre en sætning på mere end 5 ord med over 1½ stavelse pr ord.

  2. Ja, er ikke sikker på at dette er det rette forum.. Som amatørmotionist er fagsproget en anelse svært at finde rundt i, så hvis jeg er det forkerte sted: Undskyld. Men håber I vil hjælpe alligevel.

    Jeg står med to modstridende oplysninger omkring kredsløbstrænings effekt på styrketræningen. Den ene part siger, jeg skal kredsløbstræne først og derefter styrketræne. Den anden part, min instruktør, siger at jeg skal kredsløbstræne i 20 min, styrketræne og så ellers kredsløbstræne til jeg segner.

    Jeg har tabt mig en del, hvilket får dele af min krop til på brutal vis at underkaste sig tyngdeloven. Men jeg er absolut heller ikke færdig med at tabe mig, så der skal gerne være en dobbelteffekt, hvor jeg taber mig og får strammet op. Jeg er ikke vanvittigt god til at strukturere min energi, så hvis jeg følger råd nr. 1 får jeg ikke altid fuldført mit styrketræningsprogram. Men råd nr. 2 skulle, ifølge nr. 1, nedbryde al den muskelstyrke, jeg lige har optrænet. Jeg er kvinde, jeg har ikke behov for store (større) muskler, jeg skal blot have hevet lidt sammen på det hele.. Hvad siger I?

  3. Ja da! TAK for den artikel! Jeg printer som en gal og har tænkt mig at snige den op rundt omkring i mit fitnesscenter. Jeg er ved at blive sindssyg af folk, der sidder og slapper af på de maskiner, jeg skal bruge. Det tager mig 20 min ekstra at træne i eftermiddagstimerne fremfor om morgenen fordi folk holder på maskiner, de ikke bruger. Og sædvanligvis holder de så lange pauser mellem hvert sæt at jeg sagtens kunne nå at brænde mit ene af. Frustrationerne kammer helt over, når jeg får lov at stå og blive kold og ender med at gå i bad fremfor at varme op een gang til...

    Ih, det hjalp gevaldigt på mine frustrationer :sneaky2: