Tunen

Banned
  • Posts

    2,406
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tunen

  1. Det er da os rart at se at du heller ikke er specielt interesseret i at forholde dig til det han spørger om,

    og heller ikke holder dig for god til at toppe ham hvad angår at være nedladende overfor folk jævnfør dit sidste indlæg.

    1. Han (BLACKIZE med caps) spørger jo ikke pga videbegær :smile:

    2. Hvad er det du finder nedladende i mit sidste indlæg? :smile:

  2. Hvis du kan forklare mig hvorfor jeg vrøvler, så godtager jeg dit udsagn. Ellers kan jeg ikke tage dine forsøgte provokationer seriøst.

    Hvor mange videoer af Rack pulls mon du kan finde på MOL, kontra videoer af Dødløft?

    Naturligvis giver det fuldstændig mening at spørge hvorfor man ønsker at lave 20 gentagelser i dødløft fra skiver.

    Kan du nu nyde resten af din weekend. Jeg tror dit forsøg på at koge suppe på det her søm er fejlet. Jeg fik allerede svar på mit spørgsmål ganske få indlæg efter jeg havde skrevet mit.

    Jeg ved ikke hvorfor du vrøvler :smile: Men faktum er, at du vrøvler når du siger at din kommentar vedrørende konkurrence i styrkeløft er 'ligeså relevant som alt muligt andet'. Det er noget vrøvl :smile:

    Igen vrøvler du, når du spørger hvor mange dødløft videoer der findes på MOL ifht. rack-pull videoer. Hvorfor skriver du det? :smile:

    Og du spørger jo ikke fordi du er interesseret i at vide hvorfor Erik laver high-rep dødløft fra klodser, men for at patronisere :smile: David har været meget pædagogisk og forklaret de åbenlyse fordele så vi alle sammen kan være med. Tak for det :smile:

    :smile:

  3. Hvorfor er det ikke relevant? Det er vel præcis lige så relevant/irelevant som alt muligt andet. Der fremvises et atypisk løft, der spørges til hvorfor denne atypiske teknik fremvises.

    På samme måde som jeg ville undre mig hvis en fremviste en video af et halvt curl med 100kg på stangen.

    Og så er den vel ikke så frygtelig meget længere.

    Du vrøvler :smile:

    Hvorfor er konkurrenceparametren relevant? Erik konkurrerer ikke i styrkeløft. Og hvori består det 'atypiske' i løftet? Rack-pulls er da en ret udbredt øvelse...?

  4. Cool, boksning er osse fedt, men du ret i det nok ikke er så charmerende med en flad næse. Så bliver BF09 din første rigtige konkurrence?

    Jeg har ikke selv så konkrete planer som dig, er igang med sidste år af min uddannelse, så der bliver nok at se til i 09 og skal afslutte med eksamen omkring K-dag i september/oktober så venter ihf til 2010 med konkurrencerne. Har altid haft Athletic Fitness som mål, og vil sige det ikke er urealistisk længere. Men i 09 bliver det ikke. Der kører jeg nok lidt test-cut etc for at se hvordan det skal skrues sammen til 2010.

    Det lyder godt nok som en super plan :smile: Så håber jeg du atter kommer ned til os MUSCLEteerz i IK99 og træner :smile:

    Hold da op hvor hende Tigermissen er stærk hva? :smile: pyha hva?

  5. vaegtupdate: Da jeg kom hjem fra traening smed jeg toejet og hoppede paa vaegten 248 lb. Her til morgen sagde vaegten 243,6 lb saa de 251 lb er IKKE kampvaegten heldigvis. Det er jo ikke meget ved at blive tykkere OG slappere paa en gang.

    Det er ellers strategien (igen) for 2009 i IK99 :smile:

  6. Hvad er det du IKKE forstår i deres måde at drive forretning på?

    De henvender sig til hr. og fru. danmark som ynder at deltage i diverse hold og ellers træne i maskiner.

    For deres målgruppe må kvaliteten da netop her være i top, de får præcist det de efterspørger til en billig penge, at du ikke er enig er ikke deres problem men dit.

    Hvad mener du da de burde gøre for at øge kvaliteten for deres MÅLGRUPPE.

    Det er da dig som ikke FATTER noget :smile: Når man driver forretning giver det mening at favne så store/mange segmenter som muligt indenfor scope. Hvorfor ikke yde et produkt som har kapacitet til at favne folk som træner seriøst?

    Desuden er det motiverende at opleve mere seriøse folk udfolde sig.

    Og mht. dit vrøvl vedr. kvalitet og efterspørgsel - kvaliteten bliver IKKE bedre af at folk er "tilfredse". Og lad være med at insinuere at jeg har et problem :smile:

    Fra et etisk synspunkt giver det også mening at øge kvaliteten i centrene. Det vil øge effekten af træningen og dermed helbredet hos betalende kunder.

  7. Instruktørerne på gulvet ved mere end gennemsnitsbefolkningen...

    nej de gør ikke. Det de "ved" er ikke viden.

    At instruktører intet ved må være et entydigt udtryk for lav kvalitet i ydelsen. At deres udstyr og atmosfæren generelt er noget juks er også udtryk for lav kvalitet. Mon ikke trådstarteren giver udtryk for at han ikke forstår hvordan man kan slippe afsted med at yde så lav kvalitet?

    Hvis vi skal tale effektivitet har han jo også ret... Kvalitet x produktivitet = effektivitet så når kvaliteten er ussel vil effektiviteten være derefter.

    Og hvorfor kan det ikke lade sig gøre at yde en ordentlig kvalitet i store kæder? Det er mig ubegribeligt!

  8. Han lider af det luxusproblem, at han har for store arme i forhold til resten. At de bliver større hjæper ikke på han proportioner.

    Når det er sagt så.....OMFG!!!

    Det er bodybuilding. Det gælder om at have kæmpe guns :wank:

  9. salt> Jep, aldrig har jeg trænet et sted, hvor så mange ting bliver kommenteret så højt og så fladpandet som der!

    I weekenden: afslapning i Amsterdam.

    I aften: rent l...! Jeg er lidt småsløj, så for første gang længe måtte jeg ligefrem kaste håndklædet og gå hjem :sneaky2:

    Skrå DB pres: 5+4+4+3+3+3+2(=24 reps)*45 kg; det skulle have været 25, men nej...

    Kropshævninger, OH: 10+8+8*bw

    Frontsquat: 1*5*60 + 1*5*90 + 1*2*112,5 - så var det slut!...

    Nedtur!

    Og hvad f..... sker der for musikken i Atlas!? Og de personer af anden etnisk oprindelse, som i den grad passer ind i de mest negative stereotyper!! Og de white trash-typer som bare er så dumme og bøvede at høre på, at man får lyst til at slå dem!!! ØV ØV ØV!!!

    Må man spørge hvad du havde regnet med advokat?