Andy

Medlemmer
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Andy reacted to CloudHands in depression pga kosten?   
    Har du snakket med din læge om det? Hvis ikke så gør det. Selvmordstanker er et af de alvorligste symptomer ved depression, uanset årsagen. Du må ikke sidde disse tanker overhørig. Det kan godt være at du lige nu kan bortrationalisere selvmordstankerne og sige pyt. At du tænker at det ikke er så alvorligt endda. Men hvis de først er der, er sandsynligheden for at du realiserer tankerne, hvis du får chancen, meget stor.
    Du lader yderligere til at lide af en eller anden form for spisevægring, når du skriver at du spiser dit første måltid kl. 13-14 og at du bliver mere glad og lykkelig ved slet ikke at spise.
    De to tilstande er noget rigtig møg at sidde med. Det er ikke unormalt at depression og anorexi går hånd i hånd.
    Lov mig, at det første du gør på fredag er at tage kontakt til din egen læge (evt. først mandag, vi går jo ind i kristi himmelfartsferien nu) og forklarer situationen. Skid hul i at du måske synes at det er pinligt. Lægen ved hvad der skal gøres og er vant til at håndtere den slags henvendelser.
    Hvis du får selvmordstanker igen, både før eller efter at du har snakket med din læge, så ring til livslinen på tlf 70 201 201 eller gå ind på deres hjemmeside her og læs mere.
    Det kan godt være at du synes at det her lyder som en ekstrem reaktion på dit indlæg, men MXO selvmordstanker, uanset kost og ernæring, er noget lort. Der er uden tvivl mennesker, for hvem selvmord er en reel og rationel løsning på deres problemer, men hvis du ellers er ung, har et helt liv foran dig og ikke har andre fysiske problemer, så er selvmord bare ikke en løsning. Forskning viser at laaaaaangt størstedelen af folk der overlever selvmordsforsøg vender tilbage til deres liv og er tilfredse med at de overlevede.
    Så lad tvivlen komme livet til gode og søg hjælp!
    Skriv gerne igen og del dine tanker.
  2. Like
    Andy reacted to Morten Z in Ny side for allergigere   
    Jeg er temmelig allergisk overfor nye brugere der reklamerer for deres egen side i første indlæg.

  3. Like
    Andy reacted to KåreS in Underlig bivirkning   
    Det er da altid noget at du kun får lyst til at slås (og ikke gør det) og at du har tænkt dig at spørge først!
    Du er en velopdragen fitnessvoldsmand
  4. Like
    Andy reacted to ibroken in Hvordan laver man havregryn?   
    Kogte æg, er hvad der er tale om, ikk?