alfa han

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alfa han

  1. bodY 39 ------>

    jeg undrer mig bare over hvor træning af f.eks biceps, triceps blir af??

    og nakke(er der slet ingen der træner det??) :blink:

    så vidt jeg kan se, træner du skulder, ryg, mave og ben... ik??

    flot resultat du har der ellers... :4thumbup:

    og til ham der spør helt i starten.. jeg vil som flere nævner, os kører store muskler først... og holde sættene samlet, altså, 3 ryg øvelser, 3skulder øvelser osv osv...

    og så vil jeg som der os blir nævt, ik træne ryg og biceps sammen(ingen argumenter for netop dette, men ka bare personligt bedre li enten at træne arme for sig selv, eller bryst, bicep sammen og ryg tricep sammen :smile:

  2. hmmm tror ik umiddelbart mange af de øvelser vil give noget reslutat på en i forvejen veltrænet mave... saføli bedre end ingenting... men der skal da noget belastning til skal der ik...? ka saføli ta din kuffert ovenpå dig mens du laver dine sit-ups med benene opp på sengen hehe...

    dragonflags er jeg dog ik bekendt med... muligvis under et andet navn

    (tillader mig lige at rette i mit indlæg, øvelsen kender jeg saføli godt, men var ik klar over hvad den hed)

    ja den vil i mine øjne nok være en af de mest brugbare... dog kræver det en bænk af en art.... ellers lidt svært at holde fast i noget..

  3. ja det er jo så næste problem. er selv ved at løbe tør der... da vi kun har op til 40kg håndvægte... tar nu 2 sæt med dem... men arbejder på at få centeret til at investere i tungere håndvægte hehe

    hmmm ka jo kun snakke fra min egen side, og dem jeg kender som træner seriøst. og der er sku ik mange af dem der bruger alm flad bænkpres med stang. kun enekelte af dem som endnu ik ka løfte så tungt.

    ellers er alle skiftet over til håndvægte...

    med hensyn til den øvelse du viser. har svært ved at se afstanden på hans greb... derfor jeg sys det ligner noget tricep halløj...

  4. hehe forstår godt at du ik kan bruge min oplysning om vægt til noget... det klart det er individuelt.

    men sys bestemt at alle 3 sæt er tunge... altså, i mine øjne er det at løfte tungt i alle 3sæt....

    og det er på samme måde jeg træner i alle andre øvelser...

    og med hensyn til at stige i vægt. så ville jeg gøre det på den måde, at i sidste sæt, prøver jeg engang imellem at smide lidt ekstra på... virker det uden at fejle. så vil jeg næste gang jeg træner samme øvelse, smide lidt ekstra kg på i alle 3sæt...

    dog har vi ik størrere håndvægte end 40kg nu.... så det er begyndt at gå lidt i stå lige med bryst... :sneaky2:

  5. sas---> ka kun tale for mig selv.... men har udemærket styr på at køre en alm flad bænkpres... den nederste ligner jo nærmest en tricep ovelse han har gang i der.... :raisebrow:

    og med hensyt til det du sir med at alle køre alm flad bænk... så passer det altså ik... hehe. måske i dit center og din omgangskreds.... men bestemt ik dem jeg kender som træner meget.... og tror generelt inden for BB at det er skiftet ud til DB pres.... hvad stykeløftere og motionister osv gør skal jeg ik ku udtale mig om... men min erfaring sir mig at dem der træner for den ultimative formning af bryst... træner med DB´s....

  6. interesant læsning.... men nu er jeg ik lige helt med på alle de tekniske ord...

    hvis vi skal ha det over til alm dansk, vil de undersøgelser altså påvise at 2g protein pr kg kropsvægt er for meget?? jeg har ellers altid troet at kroppen bare bare selv udskilte det den ik sku bruge... :blink:

    og jeg som glædeligt spiser 500g kylling om dagen, samt hvertfald drikker shakes med i alt ca 100g protein om dagen... i vil altså mene at mit testosteron niveau vil være højere uden så meget protein??

    hmm kræver det ik blot at man har nogle andre faktore til at optage alt proteinen, uden at det hæmmer testosteron i kroppen??

    :raisebrow:

    yderst interesant...

  7. Eruption---> tja det du omtaler med den meget høje vægt på alm flad bænk gir jo i sig selv ret meget mening... ku sagtens være grunden. :4thumbup:

    men dog ka man jo ik bare dele vægten op og så samligne med at man sku ku ta halvdelen i dumbel pres.... da man jo har låst armene fast grundet greb om stangen... :raisebrow:

  8. jeg gør opmærksom på at incline bænk pres faktisk træner Pectoralis major mindre end ved flad PB

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det kan da være yderst indivduelt. For mit vedkommende går flad bænkpres stort set kun i skulder og triceps, hvorimod incline på en bænk mellem 30 og 40 grader stort set går direkte i brystet. :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    jeg har det præcis på samme måde.... skulder og triceps overtar... samt blir meget øm i mine skuldre led af den. defor stoppede jeg.

    har haft stor fremgang i mit bryst efter jeg stoppede med alm flad bænkpres med stang...

    har dog enkelte gange kørt flad bænk med håndvægte istedet for incline. og i denne øvelse er der ingen problemer med skuldrene.

    men som der blir nævnt flere gange... tror jeg os at det er meget individuelt..

  9. mr burns--->> klart, klart.... tror vi mener nogelunde det samme som du os selv sir... og ja jeg sprang måske nok over hvor gærdet var lavest ved at bede om bevis/dokumentation.... my bad... :bigsmile:

    everlast--> ja en debat er jo aldrig noget dårligt, hehe.

    deffiner at løfte tunge vægte i første sæt?? :blink:

    i mit tilfælde vil det f.eks i incline dumbell pres se således ud:

    1sæt 30kg´s håndvægte

    2sæt 35kg´s håndvægte

    3sæt 40kg´s håndvægte. :devil:

    vil gerne vide hvordan i så selv vil køre 3sæt?? med samme vægt eller hvad?? og hvis i så en dag skal stige i vægt, gør i det så i alle 3sæt, eller hvordan kommer i videre fra jeres "nuværende stadie"??

    grunden til at jeg kun kører de 3 sæt, er at det så passer perfekt med ca en times træning sammen med min makker.

    ps---> så lige en træningsvideo med ronnie coleman, han kører f.eks i squat et sæt med "lav" vægt og 15reps, og kører så sæt med meget høj vægt og kun 2-3reps... hvad vil i så kalde den form for træning, er det ik pyramide?

  10. hehe nu er det sku lige lidt svært at holde styr på hvem der har sagt hvad...

    med hensyn til cardio efter træning, er jeg udemærket klar over at der vil være en evig debat om emnet... og er udemærket klar over at man i situationer hvor man kun går efter vækst bør "bulke".... men hun er en pige, ikke en BB´er, som har tænkt sig bagefter at cutte... og da hun samtidig sir at hendes mål er at tabe sig lidt samtidig, med at hun bygger muskler op(selvom de fleste ville bulke først og derefter cutte) er det min grund for at jeg vil smide hende på lidt cardio bagefter...

    (MRburns--->> jeg har aldrig sagt at cardio vil hjælpe hende til at opbygge muskler, grunden til cardio, er som ovenstående)

    ang incognitos svar... forstår ik hvad han mener med 72timer efter ????

    og ang mit trænings program, så har jeg ik delt det op i % af min maks vægt... men løfter en let vægt de første 10 gentagelser, en som er forholdsvis tung i andet sæt, ku måske godt ta en gentagelse eller 2 mere med denne vægt. og i sidste sæt er det maks, enkelte gange får jeg lige en finger på af en trænings makker, alt efter hvilke øvelser det drejer sig om....

    og om jeg ka komme med videnskabelige beviser på at netop min måde at træne på virker---> har ik nogen links eller andet godt jeg kan vise jer, men i ka jo se på mine billeder, at det virker glimrende på mig...

    hmmm men sys lissom tråden er faldet til jorden.... vi mangler hende selv?? :blink:

  11. Det kommer jo an på hvilke resultater du jagter.

    Hvis det er styrke, bør du nok fortsætte med alm. flad bænk sammen med andre øvelser.

    Hvis det er bodybuilding så er det sandt, at mange foretrækker incline øvelser fremfor øvelser med flad bænk, da det kan være svært at få toppen af brystet tilstrækkeligt udviklet via flad bænk. Men vi er alle forskellige, og nogle opnår super resultater ved alm. flad bænk, mens andre ikke opnår noget synderligt andet end ømme skuldre.

    Barbell = vægtstang

    Dumbell = håndvægt

    <{POST_SNAPBACK}>

    netop derfor jeg ik kører alm flad bænk mere. den går direkte i skuldrene, og ka får stortset ik nogfet ud af den....

    skal det være flad bænk, så kør den med håndvægte istedet f.eks... det virker bedre på mig hvertfald, men det er jo individuelt.. prøv hvertfald at køre dumbell incline...

  12. kører slet ik selv alm. bænkpres, stoppede jeg med for nogle år siden.

    til bryst bruger jeg incline med håndvægte, flyes, cable cross, og bar dips...

    incline bør være med i dit program hvertfald... så det sys jeg du sku gøre ja.

    og vil du køre alm flad bænk, så gør også dette med håndvægte...

  13. mig bekendt ka man kun komme af med rigtige bitch tits på en måde, og det er ved operation... det du har der er vidst ikke bitch tits, bitch tits er noget bodybuildere får grundet meget højt indhold af testosteron i kroppen, som så gir østrogen= patter (så vidt jeg ved hvertfald, ret mig hvis jeg tar fejl)

    men mon ik det du har der på brystet bare er lidt fedt depot? som blot skal forbrændes væk?? kroppen vælger jo desværre selv hvor den vil forbrænde fra, så bare klø på :4thumbup:

  14. afslut evnt din træning med en gang hård cardio...

    Det er da ikke det smarteste, hvis det er muskelvækst, der er det primære mål.

    mit program ser f.eks således ud:

    man: bryst/biceps

    tirs: skulder/nakke/mave

    ons: ryg/triceps

    tors: ben/mave

    fre: bryst/biceps

    kører altid 3 øvelser for hver muskel gruppe, lidt forskellige øvelser fra gang til gang. og altid 3sæt med 10-8-6 reps hvor jeg så stiger i vægt efter hvert sæt. sidste sæt med max belastning.... :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg vil da mene, at ryggen og benene får for lidt træning, når det kun er en gang om ugen. Jeg ville træne hver muskelgruppe mindst 2 gange om ugen. Og 10-8-6 reps er vel pyramidetræning og dermed heller ikke optimalt.

    Sputnik---> ka du komme med nogen videnskabelige beviser for at hun ik kan slutte sin træning af med en tur på stepmaskinen eller hvad hun nu foretrækker??

    og med hensyn til mit program skrev jeg jo ik nogen opfordring til at hun sku bruge det, men blot et eksempel på hvordan det kan gøres. og hvad du så ville gøre til din egen krop må jo være op til dig, det er jo meget individuelt hvad man øsnker at opnå.... mit program tar ca en lille time at køre igennem hver gang, og det virker fint på mig.... at træne alle muskel grupper 2 gange om ugen er sikkert os helt fint, hvis man har lyst til at bruge så lang tid i centret, ad gangen. men husk nu at efter 45-60min ka man ikke yde sit maks mer.....

    og kan du ydermere komme med videnskabelige beviser for at det ik er godt at træne reps som jeg gør?? i perioder hvor jeg virkelig går efter masse kører jeg helt ned til 10-6-4 og smider så endnu flere kg på i de sidste 2 sæt... :devil:

  15. hmm lyder som et spændene emne det her....

    men har man ik altid sagt at få gentagelser med høj vægt gir masse??

    sys der mangler lidt baggrund for hvad dem der træner i den undersøgelse ønkser at opnå.... styrke, udholdenhed eller muskel vækst

    holder mig til mine 3sæt med 10-8-6reps

  16. ----> Man er da i aller højeste grad stadig nybegynder efter 4 mdr. Men derfor vil det stadig være en go ide at tage sit program op til revision en gang i mellem (specielt hvis det ikke giver de ønskede resultater).

    ingen grund til ordkløveri vel... du fattede pointen, så det gør hun nok os...

    og samtidig skriver du jo nærmest det samme som jeg, at hun skal videre fra sit basis program. at bruge fullbody som du foreslår er jo os helt fint, men ik hvis hun træner tit som jeg f.eks gør vel.... så blir det overkill for musklerne, og de kan ikke nå at restituere(men det bhøver jeg garanteret ik fortælle, det ved du nok i forvejen)

    hovedsagen er at hun skal som du os nævner, igang med nogel gode basis øvelser, istedet for alt det maskine halløj...

    men lad os se hendes program, ville gøre det meget lettere...

  17. hvis du efter 4mdr stadig træner på det program du har fået i dit center, som garanteret blot er et simpelt basis begynder program. så er det granteret derfor du ik kommer nogen steder....

    arbejder selv som instruktør i et center, og det der oftest sker, når folk ik får nogen fremgang i deres træning, er at der ik er nogen der følger op på dem.

    det gør vi i vores center, det gir gladere kunder med bedre resultater...

    så hiv fat i din instruktør og bed om at få lavet et nyt program. hvis du udelukkende ønsker at få muskler, så få lavet et split program, hvor du deler dine muskel grupper op fra hver gang du træner, og tar f.eks 3øvelser til hver muskel gruppe.... alt efter hvor mange gange du træner om ugen.

    afslut evnt din træning med en gang hård cardio...

    ville hjælpe meget hvis du fortalte lidt om dit program.

    mit gæt er at du har et fullbody program som ca varer en time at køre igennem ik??

    det er hvertfald det man typisk får som begynder... og det er du jo ik mer efter 4mdr... så du skal igang med noget nyt der kan sætte din muskel vækst

    igang... :cooldance:

    mit program ser f.eks således ud:

    man: bryst/biceps

    tirs: skulder/nakke/mave

    ons: ryg/triceps

    tors: ben/mave

    fre: bryst/biceps

    kører altid 3 øvelser for hver muskel gruppe, lidt forskellige øvelser fra gang til gang. og altid 3sæt med 10-8-6 reps hvor jeg så stiger i vægt efter hvert sæt. sidste sæt med max belastning.... :4thumbup:

  18. ku jo os være din træning den er gal med, 4mdr er i sig selv jo ik ret meget. især ik hvis du aldrig har trænet før...

    bmi eller ej, så sys jeg ik det lyder til at være noget vildt.. kender flere på din højde med ca samme vægt. og går ud fra at vi i dette fora kun er ude efter udseende...

    men tilbage til træningen. har du sørget for at stige i vægt i div øvelser? ville være smart hvis du ku fortælle lidt om dit program, og hvilke øvelser du laver... for hvis alt f.eks foregår i maskiner, ku det være en god ide med nogle basis øvelser med løse håndvægte osv... meget vigtigt at du har teknikken før du kaster dig ud med for tore vægte.

    men sørg derefter altid for at belaste dine muskler til max, f.eks hvis du tar 10gentagelser, så skal du ik ku løfte den vægt en eneste gang mere alene i det sidste sæt(overdrivelse fremmer forståelsen) men det er tæt på det du skal igang med... og så med den rette kost, 2g protein pr kg kropsvægt hver dag, altså i dit tilfælde 100g om dagen. :4thumbup: