Theos

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Theos

  1. Ok det vil sige jeg skal holde focus på mit vægttab, via kost, og styrketræning og løb som jeg gerne vil. og når jeg så når en vægt jeg syners er passende, kan jeg dreje focus på opbygning af muskelmasse?

    Det vil også sige at jeg ikke skal regne med at min muskelmasse stiger imens jeg taber mig?

  2. Hej jeg skal tabe 10-15 kg, det vil jeg gøre via kost og motion, det er ikk noget problem, men jeg har et spørgsmål, jeg vil gerne øge min muskelmasse, og komme af med mit fedt. (gerne på samme tid)

    Jeg vil styrketræne 3 gange om ugen og løbe 3 gange om ugen (ikke på de dage jeg styrketræner).

    Spørgsmål.

    Kan jeg godt være i kcal overskud de 3 dage jeg styrketræner og derved øge min muskelmasse, og de sidste 4 dage af ugen er jeg i kcal underskud for at tabe mit fedt?

    På forhånd tak

  3. Hej alle.

    Jeg har trænet TJ's Fundamentprogram i nogle uger, og det er et godt program, jeg synes det virker rigtig godt, men jeg har et problem men front squat, den er mega svær den øvelse. Kan men køre en anden øvelse der er lige så god, og gør det samme, eller hvad skal jeg gøre men front squat?

    På forhånd tak

  4. Hej jeg har stillet spørgsmål før, og der er mange der ved meget herinde.

    Jeg har brug for noget hjælp, Jeg skal tabe mig ca. 15 Kg, og det vil jeg gøre gennem kost (kcal-underskud) og træning, og jeg er gået igang, og det går fint. Mit mål er at tabe mig, altså komme af med det fedt jeg har på min krop, og så få en trænet krop, dvs. at min krop skal være mærkeret og have lidt størrelse.

    Jeg vil gerne dyrke cardio, sammen med styrketræning (også på sigt), og jeg har tænkt på at starte på tj's fundamentprogram.

    Mit spørgsmål er så: Skal jeg tabe mit fedt først ved cardio og kost (kcal-underskud), eller skal jeg bare klø på med kost (kcal-underskud), cardio og fundamentprogram?

    Afledet spørgsmål: Kan jeg overhovedet øge min muskelmasse når jeg er i kcal-underskud? Og kan jeg øge min styrke når jeg er i kcal-underskud?

    På forhånd tak.

  5. Hej alle.

    Først vil jeg lige fortælle om mig selv og mine forudsætninger.

    Jeg er i gang med et vægttab på ca. 15-20 kg, jeg har pt. tabt mig ca. 8 kg, jeg regner med jeg når mit mål midt i september. Så vil jeg have en normalvægt, men en fedtprocent på ca. 10 %, det med fedtprocenten er dog kun noget jeg skyder på, i forhold til andre jeg har set.

    Min diæt består af kostændring og løbetræning, og det fungerer godt.

    Mit næste mål er så at få lidt muskler på min krop, da jeg ikke er videre muskuløs. Mit mål er at blive godt markeret. Min plan er at starte på TJ’s fundament program, og køre det som han beskriver og i samme tid som han beskriver (ca. 1 år). Derefter ville det måske være en fordel at skifte program!

    Jeg har i den forbindelse nogle spørgsmål:

    Er det et godt program?

    Hvad med kosten, hvad skal jeg spise?

    Må jeg løbetræne de dage jeg ikke styrketræner?

    Hvor lang tid går der før jeg begynde at se mere muskuløs ud?

    På forhånd tak.

  6. Hej.

    Jeg vil høre om der er nogle der ved hvorfor jeg "syre-til" når jeg konditionstræner, jeg "syre-til". det er uanset om jeg træner ved lav, mellem eller høj intensitet. Næste problem. Min udholdenhed er helt i bund, det er også uanset om jeg træner ved lav, mellen eller høj intensitet, jeg er fædrig med det samme... Er der nogen der kan hjælpe mig med disse to problemer??

    På forhånd tak.

  7. jeg vejer mig, måler med målebånd forskellige steder på kroppen, og bruger en fedt tang... jeg har været på diæten i ca 2 uger, jeg taber mig ca 1 kg om ugen og der forsvinder også cm, og procenter... jeg ved ikk hvor mange kalc det svare til, det ved jeg ikk hvordan jeg beregner... jeg er også i tvivl om jeg får nog at spise...

  8. Hej..

    Jeg ville bare høre om jeg spiser det rigtige... jeg vil tabe mig ca 10-15 kg gennem kost og motion.... min kost er: ( vedhæftet fil...)

    Jeg dyrker løb og cykling ca 3 gange om ugen, en time pr. gang, ved ca. 70 % intensitet

    Madplan.xls