Mr. Saylor

Medlemmer
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mr. Saylor

 1. Lyder også som et ret cool sted Ron. Værd at overveje til en anden gang. Lyder ret billigt.

  Jeg meldte mig dog også ind i GG idag. Det er alt for tæt på mig til at modstå. Kan seriøst gå dertil på under 5 min. Snakkede også lidt med Kent den tidligere ejer. Flink fyr i øvrigt. Han gjorde meget ud af at fortælle at man ikke måtte tage venner med ned og træne. Noget der åbenbart har været meget misbrug af. Han fik også lige fortalt et par andre nye medlemmer at det altså ikke er et fitnesscenter, men et træningscenter. Meget griner. Ved ikke lige hvor forskellen ligger. Tror bare han mener det ikke lige er den smarte pop-fitness-stil de kører. Men fitness træning kan man jo sagtens lave dernede. Især når man plejer at træne i IK99. Der er en del flere maskiner og cardiomuligheder.

  Hende der gav mig lov til en prøvetime sagde i øvrigt at det var hendes første dag. Så det kan være det var derfor hun gav mig lov :-) Hun kendte heller ikke til 549 kr. tilbudet for nye medlemmer

 2. De har ikke en hjemmeside.

  Man er vist ret velkommen til at få en prøvetime. Tror der er personale fra 16-19. Når man har et chipkort kan man træne fra 06-24 eller noget i den stil.

  Jeg gik i hvert fald bare derned og sagde jeg gerne ville prøve en træning. Tøsen spurgte så om jeg var interesseret i at hun skulle instruere mig, jeg takkede bare nej og fik lov til at træne.

 3. Tak for dit svar atomnissen. Og for de lidt uddybende oplysninger.

  Jeg var faktisk nede og få en prøvetime i går. Du har helt ret mht. det blandede klientel, så dog ikke så meget til pensionisterne i går. En del ret store BB gutter. Træner normalt i IK99 så det er længe siden jeg har set den slags. Derudover nogle lidt skumle tøser, men nok om det. :wink:

  Her har I lige mit mini review. Stedet er sådan set ganske udmærket. Omkædning, bad osv. skal man nok ikke tænke så meget over. Det er der, men er pænt nasty. Men det er jo heller ikke det man kommer der for. Der er som atomnissen siger masser af frie vægte og en masse maskiner af ældre dato. Bruger ikke selv maskiner så det er jeg ret ligeglad med. Der er 3 "racks" til bænk. Hvoraf 2 af dem kan rejses til incline. Derudover er der et squat rack. Masser af håndvægte. Ved ikke helt hvor højt de går op. Bruger ikke selv så meget håndvægte så jeg kiggede ikke efter. Men forholdsvis højt tror jeg. Mit eneste problem er at man jo på de der typiske "fitness bænk racks" ikke lige kan justere hvor bredt det skal være. Jeg bliver derfor nød til at bruge squat racket for at få et greb der er bredt nok. Testede det lige med en lav vægt og det bør kunne lade sig gøre :smile: Men jeg kan forestille mig det bliver lidt ubehageligt at lave en halv pullover for at lægge vægten tilbage i et max forsøg :dry: Her vil jeg nok foretrække en spotter.

  Alt i alt et fint center efter min mening. Der er i hvert fald vægte og træningsstemning. Dejlig mørk kælder :bigsmile: Jeg kørte dødløft i går og man må godt larme. Så det skal man i hvert fald ikke frygte. Der er også mulighed for dips og chin/pull-ups. Til dem der er interesserede er der også kabeltræk. Det koster 549 kr. for de første 3 måneder for nye medlemmer. Overvejer lidt at melde mig ind, da der er lidt langt til IK99 fra mig. Hmm, men foretrækker nu stadig IK. Men Jeg vil til hver en tid hellere træne i Gladiator end Fitness.dk/Sats. No offence. Har kun været i en Fitness og to Sats, og det var ikke lige mig. Ved godt der er forskel på dem.

 4. Jeg vil personligt selv rigtig gerne vide det samme. Det har været oppe og vende herinde før. Bor selv ret tæt på og overvejer at skifte dertil. Er der slet ingen herinde der træner der? Man skulle jo nødig skifte til et diskopumperhelvede. Tror jeg nu heller ikke det er.

 5. Jeg har selv haft gennemført næsten hele air alert 2 progammet. Det gav mig næsten ingen resultater. Principperne i det lyder måske logiske nok. Det er bare et meget hårdt og utilgiveligt program. Med det mener jeg at programmet SKAL køres alle hverdage. Har også en kammerat der har prøvet det UDEN resultater..... hmmmmmmm. ved nærmere eftertanke. Air Alert sucks.

  Jeg synes i hvert fald det kan være svært at nå hvis man også f.eks. vil spille basket ved siden af og måske styrketræne + skole/arbejde.

  Mange af de programmer man ser i f.eks. basketball blade tror jeg mest er god marketing uden det store indhold.

  Mit råd er at spørge nogen af alle de kloge menneseker herinde til råds om at sætte et godt program til dig. Noget eksplosivt styrke kombineret med noget plyometrisk træning.

  Men ok. Yes I can versionen ser måske ikke helt skidt ud. I hvert fald meget bedre end Air Alert. Men som sagt tror jeg sagtens du kan få nogen til at hjælpe dig med noget der kan blive i hvert fald lige så godt.

 6. Hey

  Jeg har lige gennemført to sheiko beginners 1 cyklusser. Havde egentlig tænkt mig at køre en beginners 2 nu, men ved ikke helt om motivationen er der til endnu en sheiko nu.

  Jeg overvejer en baby-hepburn i alle 3 løft. Skulle også være godt med lidt højere intensitet efter Sheiko.

  Hvis jeg nu f.eks siger

  Mandag

  baby-hepburn squat

  Onsdag

  baby-hepburn bænk

  Fredag

  baby-hepburn

  dødløft

  hvad er så smart at gøre med hjælpeøvelser? Og vil det være forniftigt f.eks. at køre 5x5 dynamisk med ca. 65% i de 3 store på modsatte dage?

  Håber der er nogen der vil hjælpe.

  Lige en reference - Baby Hepburn som Squatfarther har sat det op (1RM 150)

  Uge 1 3x1x135kg + 3x5x115kg

  Uge 2 3x1x137,5kg + 3x5x117,5kg

  Uge 3 3x1x140kg + 3x5x120kg

  Uge 4 3x1x142,5kg + 3x5x122,5kg

  Uge 5 3x1x145kg + 3x5x125kg

  Uge 6 3x1x147,5kg + 3x5x127,5kg

  Uge 7 3x1x150kg +3x5x130kg

  Deloadede selvfølgelig i mellem de to cyklusser og deloader også nu.

 7. JEP!!! Detroit all the way! Fantastisk at de igen kom til finalen. Som jeg har sagt før, det eneste HOLD i NBA!

  Sådan skal det være! Og det er sgu da federe at se nogen, der vil vinde! Det er en egenskab Detroit har. Jeg synes slet ikke de spiller med "livrem og seler", derimod har de mere gejst og vilje end noget andet hold (lige nu)....

  Men jeg ville gerne ha haft Suns i finalen i stedet for Tim "Zzzzz" Duncan....

  <{POST_SNAPBACK}>

  Ville også gerne have set Suns i finalen. Især mod Detroit. To modsætninger offense mod defense. Ville have været for cool. Hvis bare ikke Joe Johnson havde været skadet. Tror desværre stadig Spurs er et lille niveau over Suns.

  Synes også Timmy er boooooring, men man må respektere det han kan. Synes nu også Spurs er et HOLD. Holder nu meget med Detroit i denne serie.

 8. Er med på hvad lockouten er. Det var mere med hvordan man styrker det specifikt. Egetnlig et dumt spørgsmål når jeg lige tænker over det :-)

  Men bortset fra det så er min svaghed helt klart i bunden af løftet. Dødløft stående på box er vel meget god for dette eller hvad?

  Min svaghed er faktisk lige når vægten er en 20 cm over jorden. Når jeg kommer over det kan jeg altid tage den.

 9. Lyder meget fornuftigt ptpoul.

  Min svaghed er helt sikkert længere nede end knæet.

  Så jeg vil prøve i morgen at starte den lidt lavere end jeg ellers har gjort. Og så simulere resten af løftet som Breaker siger.

  Hvad mener du forresten med at styrke lockouten? og hvordan?

 10. Jeg skal vist have det skåret ud i pap og snittet i træ: Forudsætter en Baby-Hepburn cyclus at man kun træner det specifikke løft én gang om ugen?

  Jeg træner selv 3 gange om ugen, splittet op i to fullbody-dage med et rotationsprincip, således at jeg træner hver øvelse skiftevis 1 og 2 gange om ugen, hvis nogen ellers kan forstå hvad jeg mener. Hvordan skulle en Baby-hepburn indpasses her?

  <{POST_SNAPBACK}>

  Det vil jeg faktisk også gerne have svar på. Overvejer den efter min sheiko.

  F.eks. dele den op i 3 dage og træne et løft hver dag og smide lidt hjælpe øvelser ind?

 11. Det passer skam også fint med mine vægte derfra hvor jeg kører den nu. Havde ikke lige tænkt på at det nok ville blive for let ift. hvad programmet siger hvis rom'en bliver for lille.

  Synes bare det er en lidt ubehagelig udgangsposition. Hvor meget bruger du benene?

  For et par år siden synes jeg det var den fedeste øvelse, men efter ikke at have kørt den længe kan jeg ikke rigtig komme ind i en god rytme med den.

 12. Jeg har søgt en del på det og mener at have fundet ud af at det er det samme, men vil gerne lige være helt sikker.

  Jeg har partial dødløft med i min sheiko. Min udgangsposition i løftet er ca. lige over knæene.

  Jeg har bare læst meget positivt om rackpulls og ville derfor lige høre om det var det samme. Overvejer at bruge rackets laveste position som udgansposition i stedet. Det vil give lavere ROM og mere vægt. :bigsmile:

 13. Jeg hopper også lige ind i Sheiko snakken med et lille spørgsmål.

  Ville det være helt tosset at erstatte squat med box-squat?

  Skal selv i gang med anden omgang beginners 1 efter deload og max. Overvejer at skifte den ene omgang squat ud med box-squat på de dage hvor der er 2 omgange squat. Mest for at få lidt variation.