Erik Olsen

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Erik Olsen

  1. Blander mig lige lidt i den her diskussion ...

    Jeg har en del kure bag mig, såvel små / store og ekstreme kure . Har enda været on i over 8mnd`er af gangen, og det var ikke milde prepærater der blev kørt i de perioder . Men har dog aldrig rørt andet end præstationsfremmende midler, i den tid jeg brugte AS, og som der også bliver nævnt af andre, er det sjældent at AS brugere ikke "kun" kører AS, men også andre ting og sager ( stoffer osv ) .

    Med det sagt, vil jeg selv mene, at sålænge man tager en del forholdsregler og sætter sig ind i hvodn steroider virker og påvirker en fysisk såvel som psykisk, kan man undgå en masse kedelige bivirkninger . Jeg har altid været åben og ærlig omkring mit brug af AS, også overfor min læge, og det har været en stor gavn, da min læge var meget interesseret i at se hvodn det påvirkede mine naturlige værdier og fysiske tal . Han fulgte mig over en periode på 3år, hvor der intensivt blev brugt store mængder steroider / insulin / T3 / væksthormon og andre ting som påvirker ens metabolisme .

    Gider man læse på stoffet, så har man i høj grad sin ryg fri for bivirkninger, jeg har på intet tidspunkt overbelastet mit system, baseret udfra tal på et stykke papir, det har seføli aldrig været muligt at se skaderne på indersiden af kroppen ...Men har ALTID været istand til at rebounde til normal værdier kort efter endt AS cyklus .

    Det er DESVÆRRE bare sådan, at folk ikke altid ( sjældent ) gider sætte sig ind i hva faen de propper i kroppen, derfor tror jeg også det ender galt for mange, især når man kombinere AS med andre syntetisk fremstillet stoffer og alkohol . Og har man ej heller styr på hva faen man æder af mad, gør det ikke situationen bedre .

    Mine ord til slut er, at jeg idag, efter 5års storforbrug af AS har det fint, mine naturlige tal stemmer overens, og vigtigst af alt, jeg har det godt og kan producere børn .

    Det er et godt indlæg, der i høj grad, viser at man ikke på nogen måde for noget godt ud af at skjule noget overfor sin læge. Og at det i mange tilfælde er det dummeste man overhovedet kan gøre.

    Jeg mener dog at bivirkningerne må være individuelle og derfor kan man ikke trække generelle tendenser ud af dit indlæg.

    Mvh

    Erik

  2. enig med squattie.. Fravalget af as burde primært være et moralsk valg. Eller simpelthen fordi at det er forbudt i ens valgte sportsgren..!

    Siger ikke at det er sundt. Tror jeg ikke at det er.. Men tvivler kraftigt på at det er bare tilnærmelsesvis så slemt som diverse smæde-kampagner prøver på at få det til at se ud som om.. så længe sundhedsoplysningen ofte køres som sådanne råb-op propaganda-kampagner, som jeg ofte synes er tilfældet, stiller jeg mig altid på hælene. For saglige beviser synes jeg ofte at det kniber gevaldigt med...

    hvis ovenstående ikke er en joke... så synes jeg du skulle se her: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...bolic+steoroids

    Læs nogle af de her abstracts. Hvis du forstår engelsk, vil jeg love dig at du kan støve så mange saglige beviser op, som du lyster.

    Så er spørgsmålet bare om det i virkeligheden er saglige beviser du efterlyser?

    Eo

  3. Hej

    Mange tak for svarene, det var præcis hvad jeg efterspurgte.

    Men, hvad med forskellen på front squat og alm squat, træner man noget forskelligt? Mit eget gæt er nej, og den eneste forskel er at fs ikke belaster den nederste del af ryggen så meget. Er der nogle der har referencer?

    Eo

  4. Hej

    Jeg er begyndt at eksperimentere med front squat. Oplever dog, at hvis jeg laver dem uden at krydse armene gør det meget ondt i håndledene. Derimod virker bb style egentlig fint. Er der en egentlig forskel i udbytte? Hvordan lærer man at køre styrkeløfter stil, det er trods alt lettere bare at samle stangen op fra gulvet.

    Jeg er klar over, at man bare kan køre squat på ganske almindelig vis, det har jeg bare ikke mulighed for!

    Lad mig endelig høre jeres betragtninger.

    Eo

  5. Jeg træner 2* styrke, 2* boksning og 2* løb på en uge.

    Boksningen varer 90min, styrken varer normal ca en time og løbet ca en halv time.

    Specielt ved styrketræning vil jeg gerne have god tid til at holde mine pauser og ikke stresse afsted, det gør i min bog træningen mere behagelig, men bestemt ikke mindre hård!

    Eo

  6. Spørgsmålet er ganske enkelt:

    Hvorfor træner du som du gør (evt kort beskrivelse af din træning)?

    Hvad er din motivation og dine mål?

    Jeg kunne have lavet en poll, men jeg tror der er så mange forskellige svar, at det vil være meget svært at dække det hele, så svar løs. :4flex:

    Jeg træner 6 gange om ugen

    man: Løb

    Tirs: Boksning

    Ons: Pause

    Tors: Boksníng

    Fre: Styrke (bryst ryg)

    Lør: Løb

    Søn: Let styrke (bicpes, lidt ben, mave)

    Det kan ske at et af løbepassene droppes eller skiftes ud med et styrkepas!

    Jeg træner for at holde kroppen i god stand, og fordi jeg ikke kan undvære det- ganske simpelt! Det er en dum vane at begynde at ændre på! Samtidig er det også et godt break fra hverdagen hvor man bare er sig selv, og kan få dyrket sin narcissisme (spell check!)

    Sekundære mål er at blive stærkere og bedre til boksning, muskelvækst er ikke så meget et tema!

    God træning

    Erik

  7. De tre dage med boksning er faste.

    Derefter vil jeg sige:

    tirsdag - pause

    Fredag - styrke (ben biceps, ryg)

    Lørdag - styrke (bryst, skulder, triceps)

    Søndag - Pause / løb?

    Mandag - styrke (biceps, ryg) let pas

    Nu er det selvfølgelig svært at komme med kommentarer til hvordan styrken skal sammensættes, det har du vel selv ideer til?

    Jeg kombinerer selv styrke og boksning (og løB) (med to gange løb, styrke og boksning om ugen). En ting jeg fandt ud af ret hurtigt er, at det ikke er så gavnligt for boksningen, at lave et tungt styrkepas for brystet/skuldre/triceps dagen før man skal bokse, man er alt for træt til at få noget ud af b.træningen!

    Til gengæld er der for mit eget vedkommende ikke noget i vejen for at lave et let ben/biceps pas dagen før boksetræningen.

    God fornøjelse

    Erik

    Mandag: Motionsboksetræning - 2timer

    Tirsdag: Styrketræning - ca. 2timer

    Onsdag: Motionsboksetræning - 2timer

    Torsdag: Motionsboksetræning - 2timer

    Fredag: Styrketræning - ca. 2timer

    Lørdag: Styrketræning - ca. 2timer'

    Søndag: Fri

    Tja, Boksning kan der nok ikke byttes om på, hvis det er ngoet du går til?

    Men vil nok begynde på fulllbody og træne de 3 gange om ugen og så vil jeg bytte lidt rundt, så det kommer til at se sådan her ud:

    Mandag: Motionsboksetræning - 2timer

    Tirsdag: Styrketræning - ca. 2timer

    Onsdag: Motionsboksetræning - 2timer

    Torsdag: Motionsboksetræning - 2timer

    Fredag: Styrketræning - ca. 2timer

    Lørdag: Hviledag

    Søndag: Styrketræning - ca. 2timer'

  8. At tro at man ikke har påvist at motionist-dopingpræparater har både fysiske og psykiske bivirkninger er en stor fejltagelse. Prøv engang, hvis du kan engelsk, at søge på "pubmed" (en medicinsk database, med artikler skrevet af forskere til forskere) under "anabolic steroid side effects". Hvis du gør det vil dit syn på sagen ændres radikalt, det lover jeg.

    Normalt når man ser på folk der dør, af forskellige årsager, vil man behandle materialet på en "statistisk forsvarlig" måde! De to eksempler du kommer med er det man kalder "ikke signifikante", dvs. det er tilfælde man på ingen måde kan drage konklusioner, der vedrører befolkningen i det store, ud fra!

    Det jeg mener er i bund og grund at chancen for at falde om er _langt_ større, hvis man har haft et kraftigt misbrug af en eller anden art. Noget du også kan få dokumenteret på pubmed!

    Der findes meget få, hvis nogen, videnskabelige undersøgelser der påviser hvor farligt doping er.

    Hvordan vil du påvise at dødsfaldene skyldes alene doping misbruget?

    Det er nærmest umuligt. Der findes folk der falder død om i en alder af 45 år selvom de har levet det vi vil kalde et sundt liv. Og så er der folk der har røget smøger hele deres liv og aligevel først dør i en høj alder.

    Jeps! :smile:

    Psychedelia skulle vist være en ret populær side, har ivertfald set links til den på andre fora'er.

    De har ca. 1/4 tilmeldte medlemmer i forhold til motion-online

  9. Man skal motionsdopingen til livs, ikke fordi jeg bliver snydt, når der ligger en og bænker 160kg på krudt (det rager mig egentlig ikke!), men snarere fordi det er mine og alle andres skattekroner, der bliver hevet i, når misbrugerne skal behandles for fysiske såvel som psykiske bivirkninger af fx hgh og AS. Langtidsbivirkningerne de mest udbredte motionist-dopingpræparater er efterhånden så veldokumenteret at det er en joke at begynde at diskutere validiteten af denne forskning.

    I modsætning til en del af debattørerne i denne streng mener jeg klart at doping blandt motionister er et problem man skal tage alvorligt, og at følgerne af dette er noget vi kommer til at se klart og tydeligt i statistikkerne om nogle år, måske 20-30 år! For eksempel er der er center i vejle kaldet apollo. Nogle jeg kender træner der, og det er almindeligt kendt at ca 50% af fyrene krudter den, og det er ikke kun blandt træningsfolket at det er "alm. kendt". Det er klart et problem for samfundet både når de tænder af over damer og øl i byen i weekenden, noget der sker jævnligt, og når disse folk bliver ældre!

    Jeg må også hellere knytte en kommentar til bodyhouse. Hvordan kan det være lovligt at have en sådan side, er den hosted i udlandet eller hvordan hænger det sammen? Det svarer jo til at lave en side hvor man i alle pinlige detaljer udpensler hvordan man "omgås" forskellige designerdrugs.

    Det er naturligvis svært at sige noget fornuftigt om hvorvidt ADD's arbejde virker eller det bare er spildte penge, men det er klart at der skal gøres noget! ADD og B. Mikkelsens tiltag er det første men sikkert ikke hverken det sidste eller bedste.

    Jeg forstår ikke hvorfor folk generelt har noget imod motions-doping.

    Vi kan alle blive enige om at doping i konkurrence idræt er snyd, længere er den ikke.

    Men motions-doping kan jeg ikke forstå folk kommer sådan op på barikaderne over.

    Er det fordi folk der ikke tager noget føler sig snydt? Hvis det er tilfældet vil jeg gerne vide hvad de føler sig snydt for.

    Er det fordi de synes det er snyd dem der har taget as bænker mere end dem? Er det tilfældet er det jo bare ynkeligt da det er på motions-nivaue begge parter træner på.

    Er det fordi folk på nogen måde i deres eget liv, mærker noget til at andre tager as? Det har jeg svært ved at se.. det nærmeste bliver vel at de får en stor dørmænd der muligivs har taget noget til at beskytte dem i byen.

    Er det fordi de mener det er forbudt og derfor burde folk ikke tage det? Jamen hvad rager det dem?

    Lad dog dem der vil tage as, tage as. Hvis det endelig skulle skade noget, så bliver det dem selv.

    De tiltag der er fra div. sider mod as er jo også helt forkert på den. Fx. tilfældige stikprøver i centrene er jo fuldstændigt virkningsløst og hjælper absolut intet.

    Hvis der endelig blev vedtaget noget der lignede (og det gør der ikke) at alle skulle testes i div. centre, ja så skulle vi nok se en opblomstring af undergrundscentrer overalt.

    Og ærlig talt, hvad skulle det hjælpe? Brug dog de mange penge som det ville koste at teste alle, eller hvad der ellers ville være af tiltag, og brug dem på noget andet.

    ADD og de andre instanser burde hellere se i øjnene at det ikke er der de burde sætte ind, og slet ikke på den måde de gør det nu.

    De burde hellere støtte op omkring sider som bodyhouse, hvor folk rent faktisk søger hen for at få vejledning og råd.

    For en ting der er helt 100% sikkert, det er at hvis folk vil tage as.. så Kan de gøre det. For at tro at man kan stoppe formidlingen er ligesom at tro man kan stoppe indførsel af hash.

    Ergo må man se i øjnene at sidder som BH rent faktisk hjælper en stor skare fra at begå fejl, og hvis de endelig vil tage as så sørger det for at det i det mindste gøres ordenligt.

    Derefter burde man hellere sætte pengene ind på at oplyse børn i folkeskolen, og så ikke gøre det med ADD skræmmekampagner, men med ung til ung (som netop foreslået på et fornyligt afholdt motions-doping foredrag), samt at oplyse/uddanne læger så de kan håndtere brugere af as bedre.

    /Lynx

  10. Hvis du vælger apollo, så skal du bare være klar over at du kommer til at træne et sted hvor ca 50% af mændene er på krudt! Jeg har selv trænet i idrættens hus, der er håndvægte op til 40kg og flere udmærkede bænke. Kort sagt, der er alt hvad jeg i hvert fald havde brug for!

    Erik

  11. Hvis rytter på plads nr 50-75 er dopet, hvad er 1-49 så???

    Ikke blevet testet positive.  :innocent: Alle er jo uskyldiger indtil andet er bevist.

    Jo flere penge holdet har, jo støere er muligheden for at vinde. Hvor er sporten i det???

    Sport er underholdning i dag, jo flere penge der bliver smidt i det og bedre bliver det... Smid for 1mill kr doping i en ukendt rytter og vi vil have den bedste tur fore ever.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er en kæmpe misforståelse at folk går rundt med den opfattelse at hvis bare man tager en middelgod atlet og fylder manden med krudt, så har vi den største gennem tiderne. Som citeret utallige gange, "man kan ikke gøre et muldur til en væddeløbshest, men man kan gøre det til et hurtigt muldyr"! Men det er klart at tager man en der ligger lige niveauet under de bedste så har vi en vinderkandidat.

    Der er bare det forhold ved lance at allerede meget ung får han målt sit kondital som et af de højeste nogensinde på det pågældende institut, så der er ingen tvivl om at manden har altid været en kandidat til podietoppen. Og det fremgår vist ret klart at han har lært meget om indstillingen til træning under sin sygdom. For at gøre et langt indlæg lidt kortere, så kan man sige at at det selvfølgelig er uvist om lance er dopet, eller om han simpelthen er villig til at træne hårdere og mere målrettet end alle andre i sporten. Jeg ved det ikke, og vil nok egentlig bare sige at det er der heller ingen andre der gør!

    Erik

  12. Jeg ved ikke om der er nogen der har set det klip, hvor Vince Carter, i en landskamp for USA, springer hen over hovedet på en 2 meter høj franskmand under et fastbreak? Han sætter af uden for nøglen, springer buk over hovedet på ham og dunker. Men han er vel også hvad man kan kalde for pænt spændstig...

    Dette her er nu også ganske imponerende...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej

    Vince er meget både spændstig og eksplosiv, og franskmanden er vist et godt stykke over 2m, nærmere 2,10 +... Hell yeah!

    Og ja, det stefan Holm laver der er sindsygt, uanset hvilken vinkel han filmes fra!