Martin G

Medlemmer
  • Posts

    1,436
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by Martin G

  1. Arh arh! søde Bus-fwiend fra næsten Danmark land.

    Jeg tror altså du skal arbejde lidt på dine "lytte" skills. JEg tror såmænd jeg kommer til at blive en fin kæreste til en dejlig fyr! Det jeg havde gået og tænkt over var jo i højere grad at jeg følte mig lidt splittet i min tilgang til mænd

    Det synes jeg heller ikke, at jeg siger, at du ikke gør? :bigsmile: Den første paragraf var bare mere eksistentielle overvejelser end, at de var møntet på dig.. Den anden og tredje paragraf synes jeg egentligt giver mit syn på din splittelse ganske godt:

  2. Synes da netop, at hvis man er selvforsynende med lykke, så er man bedre egnet til et sundt forhold - et nært venskab med benefits. Hvad er der ærligt talt i vejen med at have det for godt? En partner kan ligesåvel som en selv jo være interesseret i et samarbejde om noget fælles, noget godt, men med ansvar for eget liv - at være selvstændig og tildels uafhængig gør ikke en i stand til ikke at indgå i forhold og sågar stifte familie, hvis man også har egenskaberne til samarbejde og nærvær.

    Det at nogen skulle være forpligtede til at date og lede efter en kæreste er også noget, som jeg ser som fjollet for en som dig. Med mindre, at man har meget travlt med at få børn og familie, så er der vel ingen grund til at lave andet end at hygge sig. Smage på livet, og tage forholdene der dukker op og som er interessante nok.

    Der er nogen der siger. at de bedste forhold dukker op, når man stopper med at lede efter dem.. Hvad ved jeg, jeg er stadig ung og dum :smilerock:

  3. First of all WTF! for et spørgsmål at stille herinde, og så i ernæringsforummet. Det der har intet med menneskelig ernæring at gøre.

    Har du overvejet et kaffeforum i øvrigt?

    Når det så er sagt, så er det ret simpelt.

    %-satserne viser, at hvis du stopper 1kg føde i katten pr. dag, så skal en vis % af det kg være XX eller YY.

    De andre værdier angiver antallet af internationale enheder pr. kg kattefoder og det sidste antal mg af et stof pr. kg kattefoder. I alle disse tal plus ovenstående procentsatser er der kalkuleret for vandindholdet i varen - som du påstår at have forstået.

    MEN!!!!!!!

    Er det ikke bare en milliard gange nemmere at finde et kommercielt produkt, der lever op til de krav der plus som er testet? Du aner ikke, hvordan katten optager forskellige fødevarer, så det at give sig i kast med at skrue noget sammen selv, er måske at gamble ret meget med kattens liv.

    Til sidst!!!

    Fuck det her er et skod topic, o g jeg fatter ikke, at jeg lige har svaret på skodspørgsmål som disse.. Dit Paleo (or whatever) er vidst steget dig til hovedet - er du muligvis tungmetalforgiftet?

  4. Haha, havde i mødt mig 10-15min tidligere havde jeg nok ikke rigtigt kunne gå selv, men husker alligevel turen hjem uden problemer.. Det have været skæbnen der spillede ind :4thumbup: Endnu en gang: Hyggeligt at møde jer begge! Og imponerende humør tidspunktet taget og omstændighederne taget i betragtning :bigsmile:

  5. Lørdagens bentræning:

    Startede med foam rolling af læggene og ankelarbejde

    RDL

    2x6 @ 50kg

    5x6 @ 70kg

    1x6 @ 60kg

    1x6 @ 70kg

    1x6 @ 50kg

    - igen mest teknik træning, af og til skar jeg ned på vægten for at se, om det føltes anderledes teknisk, men blev enig med mig selv om, at jeg havde god form på 70kg.. Godt stræk i haserne, dog var min smidighed større end sidst

    Leg curls

    4x10 @ trin 40

    Hypers

    4x15 @ bw+10kg

    Legcurls og hypers blev der skruet lidt ned for eftersom der kom flere kg på i RDL samlet set..

    Leg extensions

    6'ere op til trin 85 ud af 110, kontrollerede bevægelser

    - Denne øvelse blev supersettet med rectus femoris stræk - 6 omgange af disse

    Hanging leg raises

    4 sæt af 10 reps

    - Denne øvelse blev supersettet med hoftebøjer stræk, skiftvis højre eller venstre ben først..

    I går trænede jeg chest, og en smule back:

    CHEST

    inc. db pres

    6'ere op til 6x58kgs

    - 6x54 kgs var et kanon stabilt og godt løft, 6x58kgs var et styrkemæssigt udmærket løft, men stabilitetsmæssigt var det noget rod, det skal jeg have styr på

    Backoff:

    4x6 @ 36kgs

    Plateloaded decline presses

    5x10 @ 95kg

    Til sidst kørte jeg noget blandet ryg, da mine lower og mid trapz var super trætte efter sidste presse sæt.. Det var ikke noget der indbød til tunge rows eller lignende, men bare mere noget der lignede aktiv restitution.. Jeg holder fri i dag og i morgen i første omgang både af praktiske hensyn, men også fordi jeg trænger til det.. :)

  6. Jeg ved ikke, hvad der gik galt idag, men det tog alt for lang tid.. 2½ time er for meget.. Og jeg plejer altid at gå efter at være færdig inden 2 timers mærket.. Men jeg må have mistet følingen med pauserne og brugt for meget unøvendig tid her og der, for kan ikke regne mig frem til at pauser på 2-3 min skulle føre til så lang træningstid.. Måske snakkede jeg mere end jeg plejer, jeg ved det ikke. Fik dog en proteinting med 50g protein og 40g carbs efter 1½ time, så til at græde snot over, var det ikke - den gav mig bare ondt i maven.. Buhu, big man! Det var ellers en okay træning :)

    DELTS

    Smith presses (Tempo: (1½)010, non-lockout):

    10x57kg

    10x67

    10x77

    8x87kg

    10x57

    10x57

    - God kontakt og rimelig styrke i delts, tilskynder dette min øgede mængde udstræk af biceps (bedre funktion), en ekstra dag imellem min bryst og ryg dag.. Tilgengæld glemte jeg at spænde i glutes og lænd igennem alle sættene, så det har selvfølgelig talt imod tunge løft.. Sædet man bruger i smithen er for øvrigt 10cm for kort, så det kræver koncentration ikke at brække nakken og/eller spænde for meget i upper trapz.. Der er nok til 8x97kg en dag det hele spiller..

    Reverse flies

    11x5kgs

    10x5kgs

    5x10 @ 6kgs

    2x9 @ 6kgs

    8x6kgs

    - Fremgang, god kontakt, bedre teknisk end mange andre gange, great...

    Denne sidste øvelse lå til sidst i træningen, men skrives under DELTS:

    DB lateral raises (Tempo (1½)0(1½)0) Primært tekniktræning:

    12x5kgs

    11x7kgs

    6x7kgs

    9x6kgs

    10x6kgs

    - God føling med teknikken og vægtene, plus at eftersom bicepstræningen lå før denne øvelse og at jeg strak biceps virkelig godt, betød det, at der ikke var nogen "klikkende" fornemmelse i skulderen denne gang, great, det lader til at biceps har været for stram på trods af, at jeg troede der var godt styr på det..

    BICEPS

    Alt det strækkeri dagene forinden havde gjort mine biceps godt trætte, derfor lavede jeg ikke TRISETS denne gang, men kørte bare 15 sæt standard biceps gøgl, uden at bevæge mig ud på noget som var for tungt..

    Seated DB hammercurls

    2x6 @ 24kgs

    2x6 @ 22kgs

    6 @ 20kgs

    Incline DB curls

    5x8 @ 16kgs

    Machine curls

    12xtrin 7

    4x15 @ trin 6

    Stræk inbetween sættene

    TRICEPS

    A1: V-grip pushdowns (Tempo: 3010):

    10xtrin 60 (ud af 90)

    11x60

    11x60

    11x60

    11x60

    11x60

    - IGEN for let... Crap også..

    A2: Wide UH-grip pushdowns (Tempo 3010):

    12xtrin 40

    10x40

    11x40

    10x40

    9x40

    9x40

    A3: Rope pushdowns (Tempo 2020):

    15xtrin 35

    15x30

    16x25

    20x20

    20x20

    20x20

    Til sidst kørte jeg nogen tungere sæt i Tempoet 2010, med V-grip bare for at føle, at jeg var gået tungt nok:

    6xtrin 80

    6x85

    6x90

    5x85

    - Done.. :)

    Strak mine hoftebøjere lidt mere under træning ,det var great.. Burde foam rulle mine lægge og arbejde med anklerne, samt strække rectus femoris.. Men jeg nøjes med det sidste og gør det første inden bentræningen i morgen i stedet.. :)

  7. Je gløb jo lidt ind i en skulderskade i efteråret, så det satte en stopper for styrken. Samtidigt har jeg jo lidt problemer med ryggen og knæene, så havde i forvejen droppet squat og dødløft.

    Og da der så blev lavet om på vægtklasserne så det hedder -93 kg. i stedet for -90 kg. droppede jeg SL. -93 kg. er blevet en svær klasse, da nogen fra den tidligere -100 kg. valgte at tabe sig og gå en klasse ned.

    Så hvis jeg skulle lave bænk igen skulle det først være når skulderen var ok og da jeg gerne ville være lidt mere cut (have en bedre flotmandsform) passede det hele meget godt sammen.

    Hvis jeg kommer til at kunne klemme mig i -83 kg.'s klassen på en tør morgenvægt kan det god tvære jeg satser lidt mere på styrke og stiller op til raw bænkstævner igen.

    Jeg er slet slet slet ikke pro. I forhold til den tid jeg har brugt på wakeboard er jeg faktisk lidt ringe. Men så længe det er underholdende, giver lidt motion og jeg kommer lidt ud og får noget luft har jeg været godt underholdt indtil videre.

    Prøv til næste sommer at cutte lidt længere ned - det ville se evil ud på dig!

    Yeah well, det lyder vidst som den helt rigtige prioritering, det kan jo være, at det en dag sniger sind ind på en igen.. Er der helt styr på skulderen nu så?

    Hehe, det kan jeg godt sætte mig ind i, glæder mig også til at komme på vandet et par gange eller flere i løbet af sommeren.. Dog i speedbåd, alt det der andet er jeg for stor en klodsmajor til :laugh:

    Yep, planen var noget ala jenslyn-cut.. Hvis jeg kan ramme +100kg med en fedtprocent dernede omkring ville jeg være lykkelig.. men 96-100 kan også gøre det :tongue:

    Hvordan var filmen?

  8. I dag holdt jeg som nævnt fri, og da jeg har ferie tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne få et eller andet ud af dagen..

    Det resulterede i to omgange stræk og lidt foamrolling..

    Bl.a. foaming af øvre ryg med rør og baseball, masser af rør på læggene, som var afsindigt ømme åbenbart - det er de ikke mere..

    Stræk bestod i: biceps, pec og delt stræk. Stræk af hoftebøjere herunder også rectus femoris, hasestræk, en enkelt omgang mavestræk og noget ankelmobilitet..

    Jeg kan snart lave et helt OH squat med mit kosteskaft, der mangler dog lidt arbejde med anklerne endnu, og hoftebøjerne kommer sikkert også før eller siden til at sætte sit præg på, hvordan det går med de OH squats.. Men det tager jeg som det kommer.. Hvis jeg indenfor 3mdr er smidig og mobil nok til at lave et OH squat flot og yndefuldt, vil jeg være glad..

    Har sådan set lavet en del udover at strække ud, og har manglet en fridag fra alting.. Der kommer også speed på i næste uge, så det er vidst også nu der skal slappes af for alvor.. En større diskussion med kæresten fra i går aftes tog også en del kræfter og det at skulle tage stilling noget nyt at bo i i fremtiden, krævede en del tankevirksomhed.. Det tegner dog godt med både ny bolig og det med kæresten løste sig, det er jeg glad for, hun er nu en dejlig tøs..

  9. Jeg synes det er langt skæggere at læse logs når der står en masse røverhistorier. Også selvom historierne er krydret godt op. Tit kan man jo gennemskue, at den lige får lidt ekstra gas på skrift i forhold til IRL.

    Tit lægger jeg kun lidt mærke til den reelle træning og den træning jeg husker mest af er oftest hvis folk er skadede og i gang med at komme ud af skaden.

    Desuden er der jo en hel del, der kender hinanden i virkeligheden. Mange der har set hinanden et par gange og nogen man mødes med ofte. Det gør det ikke værre at læse røverhistorierne.

    Mine røverhistorier er for voldsomme til MOL. Det ender altid i benzin, tændstikker og smerte :unhappy:

    Men jeg forstår godt det du siger, og der er ligeledes noget internt mellem flere af dem på bb.dk og jeg.. Jeg skriver bare sjældent om det i loggen, men kan være, at i kan lære mig, hvordan man gør.. :smile:

  10. De vokser ikke, tror jeg. Er bare blevet lidt mere cut, så overall ser det lidt bedre ud. Har gang i et meget stille og roligt cut. Er gået fra 91-92 kg. til nu at ligge på 88-og-en-slat over en periode på 4-5 måneder.

    Men i forhold til hvor cut og stor Q-Base er, har jeg langt endnu for at få en awesome form. Skal nok smide 3 kg. mere før det er rigtigt godt. Er du færdig med dit cut eller hvordan var det nu det var?

    Chatrouletten er et godt sted at samle selvtillid. Rouletten er grunden til jeg har en pc til +15K kr. med 4 skærme. Jo flere chats på samme tid, jo hurtigere stiger selvtilliden.

    Har vel wakeboardet/skatet i 3-4 år nu. Sådan lidt op og ned med mængden...

    Cutz er godtz.. Troede ellers ikke, at du gad skrælle fedt af? Fordi det ville koste for meget styrke?

    Yeah well, han er også virkelig godt skrællet. Overvejer selv at gå efter noget lignende næste gang jeg skal cutte (så nej, jeg bulker pt. og gør det mindst 2 måneder endnu) Var oppe at ramme 115kg morgenvægt, desværre er der røget nogen kg på druk, og har en mistanke om, at noget af det også var kreatinvand..

    Forståeligt, ville ønske jeg kunne gøre det samme som dig.. Desværre smutter alle dem der hiver i kødfløjten forskræmt videre når man bare smiler frækt til dem! Troede legen skulle være omvendt? :smile:

    Så er du proooo?

    Get a room!

    QANGtanamo, er du misundelig på Spøers store bryster og mine kærlige ord herom?

  11. Tja årsagen er egentlig blot er min erfaring siger mig at de bedste resultater får jeg med at program hvor fokus ligger på de store basis løft, og nogle få udvalgte supplerende øvelser, og så resten "ad-hoc" baseret.

    Trække øvelserne kunne sagtens være strukturerede, men de tunge serier er ofte meget tidskrævende, og det er lidt forskelligt hvor meget tid jeg efterfølgende kan tilsidesætte.

    Min erfaring siger mig dog at de stærke bænkpressere ikke opererer ret meget, hvis overhovedet med at supersætte mellem presse og trække øvelser. Jeg har tidligere læst lidt om teorien bag, men må erkende at jeg netop mest af alt tillagde det mening i BB kredse

    Det er også forståeligt, så længe, at bagsiden bliver trænet lidt mere end forsiden, så undgår man med al sandsynlighed jo også de ubalancer og derigennem skader det kan betyde :smile:

    Du kan have ret, jeg kan sagtens tage fejl i den forbindelse, måske er det mere bodybuilding orienteret.. Alternativt giver man det vel bare et forsøg en enkelt dag og vurderer så efterfølgende :smile:

  12. Thanks. Jeg er dog lidt "off" for tiden, pga en periode med rejse aktivitet , efterfulgt af sygdom, men det går jo heldigvis relativt hurtigt med at komme ind i kampen igen.

    Mine trække øvelser er ikke just strukturerede. Jeg træner close grip pulldowns, cabel rows, hammer grip pull ups, dumbell rows, yates rowes, og barbell rows, men det er ikke fastlagt, og i lange perioder får jeg ikke trænet dem.

    Så det du taler for er at jeg efterfulgt af et presse sæt, supersætter med feks et row sæt.

    Ja, det går altid hurtigt med den slags, og det er jo heldigt for egoet men også for glæden ved det hele :bigsmile:

    Okay, er der nogen speciel grund til, at det ikke er struktureret? Jeg tænker selv, hvis du fokuserer på pressene, så er der jo gavn af en god omgang træning til bagsiden af kroppen..

    Ja, præcis.. Kan ikke huske den præcise argumentation, men den har baggrund i empirien omkring træning.. Det er nogetm ed at nervesystemets aktiverings rute holdes aktiv fremfor, at den får lov at falde hen under en lang pause.. :smile: Det var bare en tanke

  13. God form du fremviser og gode bænkpres-sæt :4thumbup: Hvor meget styrker du din trækkemuskulatur? Og har du overvejet at bruge Superset princippet for ekstra styrke for at øge udbyttet af din pressetræning?

    Det princip jeg taler om er at superset imellem to modsatarbejdende muskelgrupper fører til en bedre neural aktivering af begge grupper fremfor, hvis man træner hver gruppe hver for sig..

  14. Den er øm! Træningen mandag, wakeboard i går og så gennemtæskningen af dem i dag har efterladt dem lidt trætte. Det er dejligt :smile:

    Jeg kan se på din skamløse selvpromovering at din har det ganske fint, også!

    Jeg spurgte i øvrigt SuperJew hvordan wakeboard kunne gå så meget i patterne, når det i bund og grund er en trækøvelse. Forklaringen var, at der er meget statisk hold, hvor skulderen skal stabiliseres hele tiden. Det lyder plausibelt!

    Vokser de stadig i stor stil? Jeg husker dine babser som godt store i hvert fald! Og en øm barm er altid et plus, om det er på mænd eller kvinder :laugh:

    Ja, den får ikke for lidt med at vise sig frem i min rigtige log, en skam at Q-base og de andre har fjernet fokus fra mig, det er jeg naturligvis ked af :smile: Jeg sidder ofte på chatrouletten og løfter op i trøjen bare for at få behovet stillet.. Ville ønske jeg var stødt på en flot fyr som dig derinde! :smile:

    Det lyder faktisk rimeligt.. Så må vi håbe, at det også får patterne til at hæve! Hvor længe har du brugt på det der wakeboard? Har ikke lige gidet bladre tilbage i loggen :smile:

  15. Jo mere jeg kigger i folks logbøger har på MOL, jo mere bliver jeg klar over, at blogging er en stor del af MOL-kulturen. Det er sjovt, at der her på MOL hersker en slags familiefølelse, for mig som står på sidelinien. Det har længe været sådan, måske er denne opfattelse fejlagtig, at jeg har opfattet MOL som et sted, hvor alle kendte hinanden igennem det virkelige liv og sammenkomster eller måske igennem den meget personlige blogging der finder sted herinde.. Det er måske også en grund til at tonen folkene herinde imellem er relativt pæn - en ting som jeg klart har skildt mig ud på, da jeg flere gange, trods gode intensioner har angrebet indtil flere MOL-brugere og anklaget dem for at have problemer med dit og dat, uden reelt set at kende alvorligheden af det - det er naturligvis noget der giver bagslag og forstærker ens opfattelse af, at det er en selv og så fællesskabet på den anden side. Det er naturligvis en fejlagtig opfattelse af situationen, da mange af de situationer jeg har været i, omend meget velmente og på det grundlag at ville gøre andre godt, har skyldtes en dårlig evne til at formidle mit reele budskab og gøre min intension klar før "angrebene" og måske en manglende forståelse af, hvordan man undgår at udføre et angreb men i stedet formår at komme med konstruktiv kritik.

    Kommunikation er anderledes på nettet, men det betyder bestem ikke, at man kan bruge den til at lære noget af. man kan i stor stil afprøve grænser for, hvad der er rimeligt og samtidigt øve sig i større fin-føling.. Min sociale arv er dog tung på denne front, og det er som om, at mine forældres totalt manglende sociale bevidsthed har gjort mig til den, som af og til fremstår som en polsk cirkusklovn midt i vigtigt forretningsmøde mellem store selskaber.. Heldigivs er der ikke noget på MOL, der er så slemt, at det ikke kan reddes af et flex-face :tongue:

    Hov, jeg lavede et blogindlæg, må jeg være jeres ven nu? :laugh:

  16. I dag stod den på chest og back, stadig præget af en 2-3kgs vægttab (desværre), men det hele var på min side i dag, så jeg er ovenud tilfreds. Koffein hjalp også på det.. :lol:

    CHEST

    Incline DB presses (Tempo: 20X0)

    6x30kgs

    6x36kgs

    6x42kgs

    6x48kgs

    6x52kgs

    6x56kgs

    - Fik en kommentar på 52'erne, der føltes rigtigt gode i dag (yeah i know, sagde jeg ville gå på 50, men sådan som jeg lå med 48 ville det ikke give mening), og den kommentar gik ud på, at det næsten så alt for let ud.. Det blev selvfølgelig taget til efterretning og med en spotter til at bakke mig op mentalt, så kastede jeg mig ud i 6 reps med 56'erne, der føltes LANGT bedre end 52'erne, omend det tungere.. Opspændet, kontakten og selve sættet var tæt på perfekt. Blev uden at spørge spotteren anbefalet at gå på 58-60, men dem gemmer jeg lige lidt endnu :) Lavede også noget stræk af biceps imellem sættene, det har jeg sikkert haft godt af..

    Back off (Tempo: 3010)

    5x6 @ 36kgs

    - Mega DOH ser jeg nu, hvor jeg skriver det ind, jeg har lavet et sæt for meget :lol: :oops:

    Plateloaded decline press (Tempo 5010):

    5x8 @ 90kg

    - Var helt ristet i chest på sidste sæt :lol:

    BACK

    Cable Rows, same shit as last time (Tempo: (1-1½)010):

    6xtrin 40 (ud af 90)

    6xtrin 50

    6xtrin 60

    6xtrin 70

    6xtrin 80

    - tilforladeligt.. :) Fremgang!

    Back off:

    5x6 @ trin 65

    - Passede fint, dog mærkbart tungere end sidst..

    Wide grip pulldowns (Tempo (2-3)010):

    10x10 @ trin 10 (ud af 25)

    - korte pauser, langsomt excentrisk og mere udmattelsestræning end noget andet :) Det var som det skulle være, snæver fremgang

    virkelig en dejlig træning, hvor jeg lige fik snakket lidt imellem de tunge sæt og ellers fik givet den maks gas på de lidt hurtigere udmattelsessæt.. I dag vil jeg nyde tanken om en velfortjent hviledag og så tilmed fortære 1/3 marabou daim, fordi jeg kan :lol:

  17. Mht. mine pauser, så er de på omkring 30-60 sek... Jeg vil helt klart køre med de der øvelser også :-)

    Og jeg spiller også fodbold, så benene er egentlig bare for "sjov"... Det er en bonus.

    Lol, er du nu endnu en af dem, du får ikke noget synderligt ud af fodbolden til dine ben.. Du skal træne mere ben, fodbolden tæller ikke..

    Hold gerne 90-120sek pause mellem sættene som minimum, hvis du vil køre tunge sæt og blive udmattet af dem, så hold gerne op til 240 sekunders pause..

  18. Jo, jeg kører med samme vægt i hver øvelse.. Det er sidste gentagelse i hvert sæt, som er hård. Ved jeg godt, men på en måde siger mit hovede, at jeg skal være det....... 50-60 min. hver gang.

    Lyder som om, at du kører med meget korte pauser, hvis du skal alt det igennem på så kort tid.. Du kan prøve at skære ned på antallet af sæt og så øge vægten og pauserne, det vil måske få dig til at blive mere "træt" :smile:

    Men der er indtil flere forhold, som du skal være klar over:

    For det første, alt for lidt ben ift. resten.

    For det andet, alt for meget bænkpres ift. rygtræningen

    For det tredje, hvad med bagskuldertræning, rotatorcuff, udstræk og mere generelle funktionsforstærkende ting?

  19. Jeg træner et 2-split 6 dage i ugensforløb.

    Mandag - Ben (3 øvelser - 5 sæt/8 reps ved hver øvelse), biceps (2 øvelser - 12-15 sæt pr. øvelse 6/8 reps) ryg (1 øvelse lige for tiden 10-15 sæt a la 8-10 reps)

    Tirsdag - Bryst (4 øvelser - 5-10 sæt, 10 ved de store såsom bænkpress a la 6-8 reps) triceps (indgår mildt i mange brystøøvelser, men kører én specifik øvelse 10-15 sæt 8-10 reps)

    Onsdag - samme som mandag

    Torsdag - samme som tirsdag

    Fredag - samme som mandag og onsdag

    Lørdag - samme som tirsdag og torsdag

    Søndag - hvile

    Jeg kører altid "maks" ved hver øvelse.. Altså så jeg lige kan tage den sidste repetition (fx. 6. eller 8.)

    Men kan sjovt nok gør det over 10 gange... Mange skriver, at det er nok med 3 sæt, men jeg er SLET ikke træt efter 3 sæt, og jeg gider heller ikke gå allerede efter 15 min. :-)

    Der er et eller andet der ikke stemmer, ved ikke hvad det er. Du kører ikke med samme vægt i alle sættene i de forskellige øvelser? Er det kun sidste sæt i hver øvelse, hvor du ikke kan tage mere end de 6 eller 8 reps?

    Du er godt klar over, at man ikke behøver være totalt smadret i musklerne efter træning?

    Hvor lang tid tager dine træninger?

  20. 45-60 sæt pr muskelgruppe pr. uge... (forskellige øvelser)

    Tager ca. 6-8 reps i hvert sæt og den sidste er altid ulidelig.. (altså meget hård) :-P

    Nogle gange er det sådan, at til sidst på træningen kan jeg næsten ikke løfte det, jeg startede med 4 gange.. Træner for det meste for mig selv.. :-)

    Laver du 60 sæt á 8 reps bliver det til 480 løft pr. uge. Hvis vi antager, at stort set alle af dine løft er i dit 80-90% styrke område, så er intensiteten også virkelig høj.. Så med mindre, at du løfter meget langsomt (f.x. 5 sekunder om at sænke vægten og 1-2 sekunder om at løfte den igen), så er du nok ude i, at der er tale om en for stor belastning på ugebasis.

    Se på mine antal løft, der er også mange, men ikke alle er ligeså intensive som dine, så tror altså, at vi er ude i, at du laver for meget.. Men ville skulle vide noget mere konkret for at kunne sige det med sikkerhed (altså du ville skulle smide hele dit program op)

  21. Ser godt ud Martin. :cool:

    Måsen er en good guy at anbefale dig rumænske kødløft. Hold endeligt fast i den øvelse. Som du ved skal der en stor hammer til at slå en stor pløk i :tongue:

    Din Dummeklokkpres er awesome :superman:

    Mange tak, Mista Troels :bigsmile:

    Generelt synes jeg, at Moos er god til at dele ud af sin ekspertviden og han går meget op i at hjælpe folk rigtigt, det kan man kun blive glad for og sætte enormt stor pris på :smile: Og ja, det citat har jeg faktisk citeret dig for et par gange efterhånden :tongue: Det kan også være, at jeg snart er smidig og mobil nok til at squatte (altså squatte ordenligt rent biomekanisk :laugh: )

    Merci, det er dog teknikken der begrænser, ikke styrken. Har været nød til at genlære al løfteteknik ovenpå mit impingement problem :smile: Generelt set er min krop stadig i en fase, hvor mange års dumheder skal udbedres :laugh: