Simo

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Simo

  1. Jeg kiggede på Sennheiser MX80 Sport II, men er blevet anbefalet 85'eren.

    Men hvordan sidder de fast? Og kan de klare at man ikke løber roligt?

    Jeg har spurtet 100% igennem, mens jeg har haft dem på, og de er blevet siddende helt perfekt, så det bør ikke være noget problem...

  2. Men I tager vel ikke nøglerne med hjem, vel? Vi har længe haft det problem i det center, hvor jeg arbejder, og sidst jeg havde vagt kom der selvfølgelig to små smothvalpe, hvoraf den ene, på trods af at det er strengt forbudt og bortvisningsgrundlag, havde taget en nøgle med hjem og smidt den væk - da jeg spurgte, hvilket skabsnummer han brugte, svarer han, at han ikke kan huske det, kigger hen på sin makker og siger "mit skab var lige til højre for dit - hvad er det nu for et nummer, du har" :laugh:

    Nej selvfølgelig ikke. I Fitness.dk kan det i øvrigt slet ikke lade sig gøre, da nøglen kun kan tages ud af låsen, hvis ens medlemskort sidder i skabet. Det er en del af gamet, at man aldrig kan være sikker på, at ens faste skab er ledigt :bigsmile:

  3. Hey

    Ved ikke helt, om der er andre, der har det ligesom mig, men jeg tager ALTID det samme skab, når jeg træner. I Equinox havde jeg fra allerførste besøg i centret nr. 155. Da jeg startede i Fitness.dk (Østerbro) fandtes det nummer ikke, så siden har jeg haft nr. 433.

    Hvad siger I andre? - bruger I det samme skab hver gang, eller betyder det ikke noget...

    Mvh Simo

  4. En vanvittig idé - men det er altid fremragende med et lille væddemål :bigsmile:

    Bare lige af ren nysgerrighed; hvem skal holde øje med, at han får svømmet de antal meter, han skal? (og ikke snyder...)

  5. Siden jeg er i målgruppen løb jeg skemaet igennem og kære venner ..... Hvis det her er til et bachelor project så er det sgu et noget tyndt og dårligt spørgeunderskema i har fået lavet. Uhyre overfladisk og bærer præg af alt for ringe forundersøgelser af både målgruppe og marked.

    Jeg er ikke i målgruppen, men løb alligevel skemaet igennem, og jeg må give MTBforever fuldstændig ret. Spørgeskemaet er katastrofalt :crazy:

    Udover de ting, som TMBforever nævner, så overlapper intervallerne hinanden, hvilket er en tåbelig fejl!!

    Hvad skal man f.eks. svare, hvis man er præcis 40 år? - i intervallet 30-40 eller 40-50?!

    Det samme gør sig gældende på spørgsmålet om, hvor mange timer man træner om ugen...

    Om igen, gutter :nonono:

  6. Har ikke så meget at supplere med - det klarer de andre fint... :smile:

    Dog vil jeg klart anbefale dig at købe dit proteinpulver andetsteds end i dit træningscenter. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvilken kæde du træner i, men min erfaring er, at proteinpulver altid bliver solgt til meget høj pris der. Prøv i stedet at gå på jagt via nettet!

  7. Jeg kan på det kraftigste anbefale, at du skifter Smith-maskinen ud med almindelig bænkpres hurtigst muligt. Jeg gjorde selv det samme for lidt over et år siden, og jeg kan både mærke og se forskel efter skiftet.

    Bemærk dog, at du i starten skal gå MEGET ned i vægt, fordi du i Smith-maskinen ikke selv skal sørge for at kontrollere vægtstangen. Jeg vil faktisk vove den påstand, at Smith bænkpres og fri bænkpres er to næsten helt forskellige øvelser. Jeg gik eksempelvis som udgangspunkt godt 30 kg ned, da jeg skiftede fra Smith til fri bænkpres i august 2006. Men med tiden lærer kroppen øvelsen at kende, og så kan du smide nogle flere kg på.

    Men skift... NU :smile:

  8. Jeg havde Søren til idræt i gymnasiet for godt fem år siden, og selvom vi kun havde ret lidt teori (fordi det var 1.g), virkede han på mig som yderst kompetent indenfor sit fag. Jeg kan ligeledes bekræfte de oplysninger, der er blevet skrevet omkring hans uddannelser. Han er ansat i det lokale Equinox-center, hvor jeg selv træner til daglig, og er en rigtig flink og dygtig fyr, der helt åbenlyst ved, hvad han taler om.

    Så fra min side kan jeg kun give thumbs up :4thumbup:

  9. Det der full body program kunne det være det som jeg har postet over dit indlæg?? :-D

    Med et fullbody-program mener jeg, at du træner HELE kroppen igennem til hver træning. Men kun én øvelse pr. muskelgruppe. Og 3 sæt á 15 gentagelser til hver øvelse. Belastningen i en given øvelse skal ligeledes forblive ens i hvert sæt.

    Håber det gav mening :bigsmile:

  10. Hvis du vitterligt er TOTAL nybegynder indenfor styrketræning, så vil jeg anbefale dig at køre et fullbody-program den første halvanden måneds tid, indtil din krop har vænnet sig til den fysiske belastning. I starten kan du godt nøjes med bare én øvelse pr. muskelgruppe (3 x 15 reps). Når du så har vænnet kroppens muskler til belastningen kan du begynde at køre et split-program.

    Go´ fornøjelse :bigsmile:

  11. Hej

    Jeg kører et to-delt splitprogram, og er generelt rigtig godt tilfreds med resultaterne.

    Jeg vil dog gerne - for variationens skyld - udskifte to af mine tre triceps-øvelser. P.t. kører jeg:

    - Cable Press Downs

    - One-Arm Extensions

    - Dips

    Sidstnævnte vil jeg gerne beholde, men de to andre skal byttes ud med noget andet.

    Nogen gode forslag?? :smile:

  12. For at bestå journalisthøjskolens optagelsesprøve, skal man bare have en meget ovefladig viden omkring mange emner.. Det er absolut ingen garanti for at man er en "skarp kniv".. Det er der vist nok af eksempler på..

    Du ved jo tydeligvis ikke, hvad du taler om. :mad: Ligesom de fleste andre forbinder du Journalisthøjskolens optagelsesprøve med den multiple choice test, som Jyllands-Posten hvert år offentliggører i avisen. Og ja, testen er med i optagelsesprøven, men fylder altså kun 30 minutter ud af de 8 timer, som prøven varer.

    Her er et link til dette års prøve (så kan du jo se, om du nu også synes, at den er "meget overfladisk"...):

    http://afdelinger.djh.dk/optagelsejourn/

  13. Det vil da være en god ide' hvis du ikke får ret meget kød. Der er mange meninger om hvor meget protein man skal have om dagen, men holder selv mest til teorien om 2,85g pr. kg kropsvægt. dvs. vejer du 80kg * med 2,85g altså 228g protein om dagen i gaining perioderne. Virker i hvert fald for mig

    OK, tak for tippet :4mewantfood:

  14. Hej allesammen!

    Jeg skal netop til at starte med proteinpulver, og påtænker selvfølgelig indtage det umiddelbart efter træning.

    Mit spørgsmål er: Skal jeg også lave en shake på dage, hvor jeg IKKE træner?

    VH Jesper!

  15. Hej allesammen!

    Jeg er generelt godt tilfreds med min træning, men jeg må indrømme, at jeg ikke har været god nok til at træne mine mavemuskler på det seneste (både de lige og de skrå). Hvilke øvelser/maskiner bruger I til mavetræning? - og hvor mange reps?

    Derudover har jeg - synes jeg selv - svært ved at gaine noget mere bryst. Har ellers netop nået mit hidtidige bænkpres max. (5 reps m/ 82,5 kg i Smith-maskine), vejer selv 65 kg, så synes at det er en pæn vægt at bænke. Derudover kører jeg en pec deck maskine, samt dips (der jo som bekendt også går lidt ind i pecs). Hvad gør jeg "forkert", så at sige?

    Venlig hilsen

    Jesper :4thumbup:

    PS: Jeg kan evt. lige nævne, at jeg har kørt HST de sidste par måneder.

  16. Hej!

    Er lige blevet færdig med mit andet HST-program, så jeg tænkte, at det var ved at være tid til at prøve noget nyt. Jeg havde split-træning i tankerne, så jeg ville lige høre, om der var nogen der havde nogle gode forslag til programmer.

    Skal jeg eksempelvis køre normale set med 3*15 eller 3*10 etc.? - eller ville det være bedre at køre settene som pyramidetræning? - eller måske noget helt tredje...?

    På forhånd tak... :cooldance: