pjevs

Medlemmer
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pjevs

  1. for det 1. Du er vel ikke en dreng når du er 18 men nærmere en (ung) mand.

    for det 2. Du har (nok) ikke en fedtprocent på 8,7. Og hvis du har, så er det forhåbentligt kun fordi du stiller op til VM i bodybuilding i weekenden.

    for det 3. Har du lavet dine vacuum-øvelser?

  2. GENIAL artikkel i Jyllandsposten:

    http://jp.dk/sport/andensport/atletik/article1358125.ece

    Jeg er særlig vild med denne del:

    "som sådan er det lige meget, hvor høj man er i sprint og spring for den sags skyld. En lav person kan hoppe ligeså højt som en person, der er højere, og den tese gælder også for sprinternes løb. Det er helt tilfældigt, at det nu er en mand på næsten to meter, der er den hurtigste, forklarer sportsfysiologen."

    Det er ellers længe siden at højdespringere på under 150 cm. har gjort sig gældende på topplan.... men det er måske fordi de heller vil spille basket?

  3. er der ikke også noget med at krudt kan gøre en gal i skralden? Jeg ser for mig et kælderrum fyldt med 150+ kg. gnavne krudthoveder der kaster rundt med 50kg dumbells... Det vil være stærkt demotiverende for os høflige og galante tændstikmænd...

  4. 1200-4000 milligram lyder også som en voldsom omgang... når jeg er på dødens rand tager jeg ca. 800 milligram.

    Gad i øvrigt godt vide, hvordan de har klaret placebo problemstllingen... Jeg tror jeg ville kunne mærke 1200-4000 mg - og ville nok også kunne mærke mine doms, hvis jeg var i placebo-gruppen.

  5. Maven er ved at være der men når jeg sidder og læner mig ind over er det sgu godt nok lige en delle der skal væk :/

    Måske har du en lidt urealistisk forventning til din kropsbygning. Selv når jeg er allermest cuttet (hvilket dog ikke er i nærheden af 5%) får jeg en delle eller nærmere en hudfold på maven, når jeg sidder og læner mig forover. Jeg tror ikke du skal regne med at få et vaskebrædt, som er synligt ligegyldigt hvilken stilling din krop befinder sig i.

  6. Jeg kan ikke lige bedømme om 56 kg fordelt på 164 cm er for meget... det lyder dog umiddelbart ikke som om det er et fedtproblem du har.

    Prøv evt. at poste et billede, så vi kan hvad du mener med "brede hofter"

    For os der er velsignet (eller forbandet) med brede hofter, via vores knoglebygning, er der ikke andet at gøre end at få noget masse på resten af kroppen. Specielt vil det hjælpe hvis skuldre og øvre ryg/bryst får mere masse.

  7. Hvordan kører du biceps?

    Jeg har selv haft lignende problem, som er gået væk efter at jeg har lagt min biceps-træning om, så jeg primært kører DB-curl og kun bruger EZ-stang en gang om ugen.

    Tag en 3-ugers tid, hvor du kun kører hammercurls, og koncentrer dig om IKKE at spænde unødvendigt i hænderne/underarmene når du curler...

  8. Har du lændesvaj?

    Eller på dansk: ligner du Frank Hvam? :laugh:

    Jeg er selv velsignet med er par "fødedygtige" hofter, som jeg skjuler ved at træne hele kroppen (tungt)... og især skuldre, bryst og ryg.

  9. hvorfor er det lige man skal træne den...? Hvilken funktion har den i dagligdagen...?

    tjaa... når man træner maven med få, tunge gentagelser (som man træner resten af kroppen), kan man få "styrkeløfter-krop" - dvs. en veludviklet core... men da den er så veludviklet ligner den jo en ølvom :beerchug:

    Vacuum-træning kan, som nævnt, modvirke dette - og gøre maven fladere.

    Øvelsen skulle desuden have gavnlige effekter ved problemer med lænden/discusprolaps

  10. Inverted Rows er en god øvelse. Mangler man variation kan man forsøger med håndklæder, blaststraps, fødderne på en skammel eller bruge ekstra modstand, som en vægtvest. Så kan man ihf. få træningen til at gå det næste lange stykke tid. :smile:

    Jeps... er også selv begyndt at lave inverted rows i smithstativet... det er en super opvarmningsøvelse til ryggen.

    Vil i øvrigt (igen igen) linke til en interessant kropsvægt-side (inkl. one-arm chins):

    Beastskills

    (klik på TUTORIALS/ARTICLES)

  11. Hmm… så er det bare lige at finde den justerbare stang i træningscenteret.. det er jo desværre ik’ noget de plejer at gøre så meget i.

    Og dog… måske er der endelig noget fornuftigt at bruge Smith-stativet til :cool:

  12. Ja NyForm er såmænd udemærket... jeg brugte centeret under et længere ophold i Kbh.

    De er dog lidt pivede med deres udstyr... Jeg måtte under ingen omstændigheder bruge deres bælter og vægtskiver til at køre dibs og chins med vægt... der kunne jo komme ridser!

    Men det er vel også mest jernaber og powerwierdo's der kører den slags øvelser. Til almindelige mennesker, der kan leve med Tecnogym-vægte er det helt fint :tongue:

  13. Nu skal jeg ikke gøre mig selv til fitnessekspert, men jeg kan godt nok ikke forestille mig at man på naturlig vis kan få de gains han fremviser på sine før/efter billeder på kun 16 uger!

    Umiddelbart ser det ikke helt urealstisk ud på 3 måneder... Han har jo netop ikke gainet men cuttet.

    På før billederne kan man se, at han ikke er "begynder" men bare "bulket"... og tro mig... der kan gøres RIGTIG meget med korrekt lyssætning (skyggevirkning m.m.) og flot kulør. Før billederne er jo bevidst taget, så han ligner en blegfed dansker :tongue: