tyren

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tyren

  1. Hvis man leder efter et bestemt svar, ja så er det også det man vil finde.

    ******

    Du skal da tro hvad du vil, men at fornægte mulige risici ved kiropraktisk manipulering er da skræmmende - når man tager i betragtning at du læser til kiropraktor(for det gør du jo..ik?)

    Mængden af fejlbehandlinger, udgøres af enkeltsager - personer der hver især lider under fejlbehandlinger. Og det er da netop disse sager du bør forholde dig til, hvis du ikke selv vil være skyld i fejlbehandling af en patient. Hvis du ikke erkender at der er risici, vil du jo heller ikke vide hvad du ikke skal gøre(?!)

    Tidligere fremhævede du kiropraktik som den sikreste behandlingsform, sammenlignet med hvad? Jeg har ikke hørt om skader i forbindelse med eks. healing, fysioterapi, massage etc. etc. Men har til gengæld ca 12 personer i min omgangskreds der har varige mén efter kiropraktisk behandling. En enkelt er lam fra navlen og sidder i kørestol - pga en kiropraktor. En anden er invalideret i sådan en grad, at hun er førtidspensionist.

    Jeg ville være et svin, hvis jeg ikke delte min erfaring med personer der overvejer kiropraktisk behandling - ønsker egentlig ikke en diskussion, vil blot gøre opmærksom på potentielle problemer.

    Slut herfra :4thumbup:

  2. Meget tragisk med din oplevelse. Alle stattestikker viser dog at kiropraktisk behandlig er utroligt sikkert sammelignet med andre behandligsformer.

    *****************

    Jeg ved ikke hvor der skrives at kiropraktik skulle være en sikker behandlingsform:

    Kiropraktik er ren manipulation af kroppens skelet, og sikkerheden afhænger i ren grad af hvor langt/kort behandleren trykker/strækker. I virkeligheden er det ret brutalt, sammenlignet med andre behandlingformer. På ét sekund kan det gå galt :w00t:

    Og da selv den dygtigste håndværker kan "misse", er det ret uheldigt hvis det er en nakke der misses ved - der er faktisk ingen vej tilbage igen..

    Jeg har efter min egen lille "tragedie", forhørt mig en del omkr. emnet - og det viser sig at der faktisk er ret mange folk der render rundt med mén efter kiro.behandlinger. En anden ting er at en ligeså stor del af patienterne, poster en masse penge i behandlinger som i den sidste ende ikke gavner spor.

    Spildet af penge må dog anses som en bagatel, sammenlignet med de risici der er for legems beskadigelse. Og mit budskab er ikke at svine kiropraktikere til, mit budskab er blot:

    Lad dem aldrig pille ved jeres nakker, brug istedet massører, fysioterapeuter, varme bade etc. hvis der er nakkeproblemer.

    Ka i ha en god sommer :cooldance:

  3. Ved godt jeres emne hér måske er "gammelt" - men jeg vil alligevel ADVARE stærkt imod brug af kiropraktor.

    Nogle slipper heldigt igennem turen, men andre(undertegnede inklusiv) slipper ganske galt afsted når man lader en kiropraktor pille ved nakken.

    Gennem nakken kører hele kroppens nerver, og nakkehvirvler er ganske svage(set i forhold til ryggens øvrige hvirvler). Der skal derfor ikke gå særlig meget galt, før man sidder med kroniske nakkeproblemer, der meget vel kan brede sig til hele kroppen(pga nerver gennem nakken).

    Jeg selv, har efter kiropraktor behandlingerne oplevet hvad der til tider minder om en fysisk invalidering. Det er snart 2 år siden, men symptomerne tager til...måned for måned. Det har betydet at træningen er stoppet 100% - jobbet kan ikke passes optimalt og privatlivet kører på lavt blus.

    Derfor: LAD ALDRIG EN KIROPRAKTOR RODE MED DIN NAKKE(heller ikke selvom din makker har "overlevet"!!)

    Mvh. Tyren