TriggeR

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TriggeR

  1. I alle praktiske hensyn er det altså før steroidernes tid. Dianabol blev opfundet i 1956 og blev i de første år kun brugt i York barbell club, hvor Paul Anderson som bekendt ikke trænede. Russerne har givetvis brugt testosteron fra først i 50'erne, men oprensnings og syntese procedurerne var så tarvelige at man fik en skønsom blanding af steroidderivater som helt sikkert havde en heftig bivirkningsprofil. F.eks. blev der rappoerteret vandladningsproblemer associeret med prostata hypertrofi blandt selv helt unge russiske løftere.

    Nok af samme grund findes der ikke nogle pålidelige beskrivelser af vestlige sportsfolk, som har brugt androgener før ca. 1956.

    Tror du tager fejl! Jeg citerer fra linket: "When Paul Andersson became a member of the York Barbell Club..." :wink:

    Han har nok ikke været helt ubekendt med skidtet. :laugh:

  2. Tak for al responsen. :4thumbup:

    Tror jeg bruger den næste tid på at få VL´en ind i kroppen. Og når jeg er blevet mere "vænnet" til det - indfører jeg bænken + det andet vægtleg igen.

    I den næste uges tid står den på let VL-træning. Da jeg lige pt. tror min krop har brug for ikke at blive stresset for meget!!! :blush:

    Og til sidst - en logbog bliver stablet sammen snarest muligt... :cooldance::bigsmile:

  3. Du kan bare tage en uge med let træning. Iøvrigt bør du nok finde ud at om du vil satse på VL eller SL, idet det er en voldsom omgang at satse på styrke i alle 5 løft. :smile:

    Du har nok ret, men man kan jo sige at Squat og DL hører til dels sammen med VL (mest SQUAT). Ville bare gerne også have bænken med. Det optimale for mig ville være at være go til VL med en godt bænk, men det er måske lettere dumt eller hva? Hæmmer tingene hinanden?

    umiddelbart synes jeg det lyder lidt mærkeligt at du er smadret i armene efter træk?

    Men for at svare på dit spørgsmål så kan de her ting meget vel hidrøre fra overtræning. Du skal være opmærksom på at meget bænkpres træning (tung, "brænder" eller begge dele) kan ødelægge din skulderflexibilitet og iøvrigt at pressetræning ikke er prioriteret højt i VL efter det olympiske stem er udgået. Jeg er selv vægtløfter og bruger en masse DE sæt i bænkpres for at holde pressetonnagen (og bænkpresset) oppe, hvilket virker rimeligt for mig. Det er mit indtryk at lette bænkpres ikke slider så meget på skulderflexibiliteten.

    Omkring det hvor jeg er meget øm i armene er nok nærmere, at jeg er ekstrem syret/øm til i bagskulder og triceps. Hvilket jeg 100% er sikker på kommer fra trækket..

    Ang. det med bænkpres, er DE sæt (Hvad er lige DE?) nok så du kan stige i bænken? Eller er det kun noget der holder den på niveau?

  4. Hej alle :bigsmile:

    Har snart kigget på siden længe, men har bare aldrig været aktiv herinde. Det skal der laves om på! :bigsmile::cooldance:

    Er 16 år og har i ca. 1 år trænet ordentlig vægttræning, dvs. de 3 store + de andre "compound" øvelser. Nu er det bare sådan, at jeg træner i VL-klubben ÅLHOM IF (Danmarks bedste VL-klub :bigsmile:), og har her i den sidste til haft lyst til at starte på VL. Det gjorde jeg så også her for en måned siden, og det kan siges at være super fedt. Man bruger nogen helt andre muskler, og sveder iøvrigt som et svin :laugh:

    Nu er det bare sådan, at lige inden jeg startede til vægtløftning havde jeg lige gennemført sheiko beginners 1 hvor jeg havde sat mine max til (bænk=100, Død=160, Squat=130). Selvom det kun var mine estimerede maxløft, blev programmet gennemført :4thumbup:.

    Det var så sådan, at det var i deload-ugen at jeg skulle starte til vl. Det var måske lidt dumt at starte i en deload uge, men jeg troede jo ikke det ville så krævende. :sleeping:

    Siden jeg er begyndt er specielt min bænk faldet helt vildt. Kan knap nok få 70 op, fordi jeg er så smadret i armene, hovedsageligt pga. træk træningen. Og I dødløften kunne jeg næsten ikke få 130 op. :crybaby:

    Er dette pga. ømhed i nogen nye muskler jeg ikke er vant til at bruge, eller hvad tror I det er galt? Evt. nogen af de få herinde VL´ere der har prøvet noget lignende det samme?

    Skal dog os siges at jeg tror mit squat er steget + frontsquat er klart forbedret!

    Håber på et svar :smile:

    Mvh, Mikkel

    Ps. Første indlæg :w00t: