Elvine

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Elvine

  1. Well...

    Jeg træner badminton 2 gange om ugen (3 når vi spiller holdkamp) og det er ikke bare spil, men vi laver også en del fysisk træning.

    Dog kan jeg grundet arbejde og andet ikke rigtigt lave om på min hverdag som hedder styrketræning man, ons, fre el. lørdag, og badminton tir,tor.

    Det er ind imellem rigtigt hårdt, og resulterer da også i downperioder ind imellem. Men prøver på at få nok proteiner og kulhydrater, og kommer da igennem min træning :-)

    Men umiddelbart ville jeg da mene at det var - hvis det bare er motionsbadminton - bedst hvis du kørte din styrketræning inden din badminton hvis du har mulighed for det...

    Bare mine egne erfaringer :-)

    /JIMMY

  2. hmm.. jeg har nu altid meget godt kunne lide at have et par grundere inden man tager på ferie.

    Så er man lige lidt forberedt. Og SÅ usundt er det faktisk heller ikke at tage lidt sol. Siger ikke man skal overdrive, men huden får nogle vitaminer ved sol, og det er ikke så tosset engang imellem.

    Så jeg ville da bare tage et par gange.. men husk solcreme, og også på dine ører! Solen er meaga stærk. især når der også er sne!

    /JIMMY

  3. Hey

    Det er meget almindeligt at proteinpulver kan give lidt bøvsemave, så man får lidt rigeligt luft i maven hvis det er det du tænker på med hård mave.

    Det har jeg i hvert fald selv oplevet, og har hørt om flere der har det samme :)

    Men synes ikke det er så slemt mere.. hehe thank god for that!

    Om det hjælper at prøve noget andet pulver ved jeg ikke.. det har jeg ikke prøvet endnu, men tror min mave har vænnet sig til det. Men tager det også hver dag selvom jeg ikke har trænet... (spiller badminton 2-3 x udover min styrketræning, så jeg laver fysisk aktivitet stort set hver dag)

    /jimmy

  4. Jeg træner i Kastrup Fitness, ved Quality Hotel i Kastruplundsgade. Det er godt nok lige steget, men koster 325, hvis man betaler for et år. De har lige fået nye ejere, og har allerede bestilt flere maskiner hjem osv, så det blir endnu bedre. (Selvom det pt dækker 95% af mit behov)

    Men du kan jo altid prøve at få en prøvetime hist og her :)

    /Jimmy

  5. det lyder helt klart som som det er skinnebensbetændelse. Som typisk kommer ved overbelastning.

    Det er ikke noget man skal spøge med, og det kan rent faktisk gå hen at sætte sig mere eller mindre kronisk, så du ikke rigtigt kan løbe eller noget til sidst.

    Har du holdt en længere pause med alt løb osv? Det bliver du simpelthen nødt til. Hvis du ikke kan løbe i længere tid af gangen end du skriver så må det sq virkelig være slemt, og så bliver du altså nødt til lidt at droppe træningen i et stykke tid... Det ville jeg i hvert fald gøre. Har selv døjet med det før i tiden, og det kan være ekstremt vanskeligt at komme af med. Så hold en lang pause, og start derefter laaaangsomt op. Og husk at få strukket ordentligt ud efter du har løbet.

    mvh

    JIMMY

  6. hmm.. det er ikke sådan så du buler ud eller noget vel? Jeg blev opereret for lyskenbrok for et år siden. Og det kommer jo typisk ved store belastninger. Dog kan man rende rundt med det i mange mange år for det skal opereres. Mit generede til sidst hvis jeg stod op i lang tid. Eller belastede det for hårdt?

    Men det er bare et bud. Har ikke den store fortand på andre lyskenskader?

    Alternativet er at det er en form for betændelse du har fået..

    Jeg har smidt et link her du kan prøve at se på.

    Håber det hjalp bare en lille smule..

    btw, så behøver lyskenbrok ikke at bule ud. Det er lidt med forskel. Nogle dagen er det inde, andre dage er det ude :blush:

    /Jimmy

  7. tak for rådet..

    Har på fornemmeren jeg er overreached.. det er ikke skinnebensbetændelse. Det har jeg haft, og det føles nemlig ikke sådan. Det er det der har været lidt weird.

    Men nu kører jeg lidt med noget let træning uden at øge mine vægte. Så håber jeg sq på at det går over.. : :dry:

    Hvis der er andre der har erfaringer med det må I cføli gerne smide en kommentar

    /Jimmy

  8. Hey

    Jeg har nu trænet i ca 4 måneder, uden større pause (ja.. det burde jeg ha holdt, men det er det altså ikke blevet til.)

    Jeg har trænet ca hveranden dag, med nogle dage hvor jeg har holdt et par dages pause.

    Jeg har indimellem min styrketræning svømmet en smule, samt løbet.

    Men nu er jeg løbet ind i et problem. Forleden da vi havde løbettrænet og lavet springøvelser med klubben var jeg ekstrem øm dagene efter og da jeg skulle ud og løbe næste gang gik der 20 meter, så var mine lægge som cement. Og jeg kan simpelthen ikke løbe. Det er sådan en blanding af krampe og syre.....

    Det forsvandt mere eller mindre efter en uge, og jeg løbetrænede så i torsdags uden større problemer.

    Men nu er det kommet igen. Skulle bare lunte til bussen i lørdags, og det kom igen, og mine ben forbliver ømme...

    Samme problem her til morgen. Skulle lige nå bussen, og jeg havde syre/krampe hele vejen til arbejde stort set.

    Jeg har altid dyrket forholdvis meget motion, men har ALDRIG følt sådan her før. Skal til politiprøven om 3 uger og er selvfølgelig nervøs for at det skal komme igen i mine ben...

    Tror I det skyldes overtræning og at jeg ikke har holdt nogle pauser i min træning, og min krop/Ben simpelthen ikke når at restituere eller hvad kan det være? Og hvordan kan jeg få fyldt mine ben op igen. Det er underligt nok kun mine ben som det er helt galt med, selvom jeg har følt mig en smule underligt tilpas lately. Og det hjælper hvis jeg lige holder 2-3 dages pause...

    Jeg kører pt ikke noget fullbody eller specielt program til ben da mit program pt fokuserer på de fysiske prøver. Dog har jeg selv overvejet om stående biceps curl kan belaste benene, da man nogle gange presser godt igennem?

    Sikke en roman.. men håber sq der er nogle der kan hjælpe. Ville gerne kunne løbe mere end én gang om ugen

    mvh

    Jimmy

  9. Enig m rommel og TPT!

    Glæder mig hver gang jeg tager til træning. Og har næsten dårlig samvittighed hvis jeg ikke kommer afsted :4smartass:

    Nu har jeg selvfølgelig også et mål at arbejde hen imod, men bare det at man har det meget bedre med sig selv og sin krop burde da være motivation nok. Især når man langsomt ser resultaterne af det hårde slid :w00t:

    Så du skal bare se at komme afsted fordi du har lyst... og ikke fordi du synes du SKAL.. fordi du skal ikke... vel? :wink: Og hvis du skal ha' andre til hele tiden at sige du skal... hvis skyld er det så du gør det for?

    /jimmy

  10. Hej....

    Nu er jeg ikke den store badminton-haj, men hvorfor alt den aerobe træning, når badminton vel er en yderst anaerob sport eller hva?!

    Hvis jeg skulle bruge min tid på noget fornuftigt, ville jeg komme i en god grundform, hvad du tilsyneladende er, og så ville jeg fokuserer på badminton relateret træning.... Nu ved jeg ikke noget om din alder, niveau mv., men det virker overflødigt at løbe coopertest for en badminton spiller...!!

    Kan du ikke prøve spørge din træner, hvad tanken er bag denne form for træning!?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hey

    Nu har jeg spillet badminton siden jeg var 4 år, og vi har netop i denne sommer afsluttet løbetræning som er blevet styret af michael søgaard, hvor navne som pernille harder, ann-lou jørgensen, jonas rasmussen osv er med. Og ALLE de gange jeg har været med har vi fokuseret på interval.

    Det er i badminton selvfølgelig vigtigt at man har en god grundform, men det eidig vigtigt at man nergi til at holde fuld knald på flere dueller i træk. Derfor er intervaltræning ekstremt effektivt.

    Idag har vi feks løbet:

    6x400m, 30 sekunders pause mellem hvert løb.

    4x200m, 30 sekunders pause mellem hvert løb

    4x100m, ligeledes 30 sekunder

    Og det giver helt fantastisk, og det er sq noget der kan mærkes...

    Personligt løber jeg ofte mellem 5-10 km, hvorefter jeg nogle dage løber lidt kortere distancer og så giver den lidt mere gas. Løber 3500m på lidt over 13 mins, og løber ikke sååååå tit som jeg burde i hvert fald.

    Løber man for mange lange ture bygges dine muskler op derefter og det bliver derfor også svært at blive rigtig hurtig

    ... anyway, håber der var nogle der kunne bruge lidt af det :cooldance: ´

    /Jimmy

  11. Hey..

    Som mange af jer andre har jeg selv haft dette problem.

    Det er meget vigtigt at man STOPPER sin træning eller er virkelig obs på problemet. Det kan være uhyre svært at komme af med skinnebensbetændelsen, og i værste fald kan det faktisk gå hen og blive en kronisk skade.

    Jeg har fået lavet en løbetest hos Kaizer sport (frederiksundsvej), hvor de også har en ortopæd afd. Det kan sq godt være at deres sko ikke er tilbud, men de giver sig virkelig tid til en, og man føler man er i centrum.

    Så mit råd er også at få købt et par nye sutter, og så hold evt en pause, eller trap lidt ned på din træning.

    /Jimmy

  12. hehehe... ja hvad er det nu liiige der er hvad :bigsmile:

    Anyway, jeg har selv kæmpet lidt med dem i min optræning til politiprøven, og jeg er i mit center begyndt at køre med fast støtte fra en bænk. Sæt en bænk lidt bag dig, og hvil dine fødder på den. Så kan du altid hjælpe dig selv lidt på vej hvis det er nødvendigt!

    Det har i hvert fald hjulpet mig meget!... dog skal det siges at man til prøven gør skal holde fast i en relativ "høj" bar.. og ikke en stang. Hvilket vil gøre det noget nemmere :)

    Håber du kan bruge det... men hvis du vil lave noget andet såååå står det dig jo frit for. Men den kan i hvert fald mærkes selvom man bruger stangen

    /Jimmy

  13. Hey

    Jeg er igang med optagelsesprøverne til Politiet, og skal ind her den 1 august. Der skal man kunne tage 6 chiups, og for et stykke tid siden kunne jeg heller ikke tage meget mere end 1½... Vejer 90kg og er 195, så der er noget at løfte op.

    Snakkede dog med en nede i mit center som sagde jeg skulle bruge smith-stativet. Smide en bænk bag mig. Og så skulle jeg hive miig op så mange gange jeg kunne. Hvis jeg ikke kunne mere, så skulle jeg bare smide fødderne op på bænke for at støtte. Nu kan jeg tage en 8-10 stk.

    Dog er det sværere at lave på en rund bar, end på den bjælker man skal gøre det med til prøven så det er fint nok.

    Har også et gyngestativ på vej til/fra bussen. Der tager jeg også lidt hver dag.

    Men jeg kan varmt anbefale metoden med stativet. Jeg er i hvert fald gået meget frem

    /jimmy

  14. Det er dog lidt irriterende at de ikke siger til hvert produkt hvad det er som gør lige det produkt ulovligt.

    Det ville være godt med lidt mere detaljer her, men det er nok for meget at forvente

    Jeg er enig. Synes det virker besynderligt at gå frem med en lsite over en masse produkter der ikke er godkendt uden at skrive HVORFOR de ikke er godkendt. Er der skadelige stoffer i eller mangler produktet bare en etiket... Det virker sq weird. Så ja.. de kunne godt skrive lidt mere i detaljer.

    Det er jo ikke ULOVLIGT som sådan :)

    Det er jo bare ikke godkendt pga et eller andet som vi ikke kan finde ud af hvad er :sneaky2:

    /Jimmy

  15. Det er vel for fanden flere produkter der er lovlige i Danmark ud over dem på den liste ? Hvis ikke - så er 99.99% af de produkter der findes i handlen i danmark ulovlige - giver da ingen mening... :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    nææh.. jeg har for første gang i forgårs købt 5 kg. Dog står producenten under lovlige produkter under KREATIN, så satser på at det jeg har købt også er godkendt. Ellers er det sq bitter ass :)

    /jimmy