Cradle

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cradle

  1. Tak for hurtigt svar :4thumbup: , jeg læste på forumet på deeperblue.net at mange bruger intervaler ligesom dig, men for hver gang de holdt vejret skar de 15 sek af hvile tiden eller holdt vejret 15 sek ekstra alt efter om man skulle vænne sig til høj CO2 eller lav O2 koncentration i blodet.

    Det bliver nok desværre ikke til noget med at melde sig ind i en klub da jeg bor rimelig langt væk fra alting, til gengæld har jeg kun 50meter til den lokale strand så det er der jeg har tænkt mig at træne.

    Med Meditation/kropskontrol mener du så sådan en form for yoga eller noget i den stil eller mellemgulvstræning som stig severinsen laver på det vedhæftede billede?

    post-8779-1150321594_thumb.jpg

  2. Hej 789

    Jeg har lige et par spørgsmål om fridyk, da jeg er startet på det efter at have læst din log:

    Hvordan har du trænet dig op til at kunne holde vejret så længe?

    Bruger du CO2 og O2 tabeller eller findes der andre træningsmetoder?

    Mvh Cradle

  3. Hej

    Jeg overvejer at gå over til tj´s alternative hypertrofi program, men når jeg regner vægtene ud synes jeg det ser for let ud.

    F.eks. bænkpres hvor mit maks er 80kg, det betyder at jeg i uge 8 skal løfte 80kg*0,875=70kg, det er det jeg normalt tager 5*5 med. Er mit maks undervurderet, eller er det meningen at man skal løfte så lidt?

  4. Jeg prøvede lige Jackson & Pollock igen og fandt ud af at jeg havde vendt mållingen ved bryst og lår 90 grader så nu siger den 5,8 men det er vel stadig for lavt?

    Målebåndstesten her gav 14,2 er det mere realistisk?

    Selvom fedttangen ikke giver den korrekte BF% kan den så bruges til at sammenligne med før og efter cut?

  5. Jeg har lige investreret i en accumeasure fedttang, men jeg synes min fedtprocent er usansynligt lav når jeg taster tallene ind her, nemlig 4,7% jeg ved ikke om i kan bedømme det ud fra dette billede 00000944.JPG

    Jeg har målt min fars bf% til sammen ligning og den var ca 12, han er den splejsede type.

  6. Hej

    Jeg har leget lidt med tanken om at begynde at cykle til og fra skole, 25 km hver vej, både for at spare tid og for at få rørt mig.

    Men vil det skade min træning hvis jeg sørger for at spise nok og hvor meget skal jeg spise?

    Jeg træner fullbody tre gange om ugen hvis det skulle være interessant.

    Jeg ved ikke om tråden skulle have været i "Maksimal Muskelvækst", men jeg har på fornemmelsen de ikke er så glade for cardio derinde.

    På forhånd tak.