specter

Medlemmer
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by specter

  1. Er helt enig med flexipecs, et steroid hoved.

    Nogle Steroider for knogler til at vokse igen, også efter man som voksen er udvokset. Dette kan bla ses på gode gamle swarzenegger. Hans mellemrum mellem tænderne er større emd da han var 19-20 år, som følge af idiotjuice. Nogle bodybuildere smadrer deres krop, fordi led og menisk, eksempelvis i knæet, ikke kan følge med knogle forandringen. resultat er smerter for livet, så hvad er 15 min glory så værd?.

    Øh Roids får ikke knoglerne til at vokse..

  2. Jeg har hørt en fugl fløjte om at det bla. skyldes deres voldsomme forbrug/misbrug af bla. GH og slin... alle deres indvolde vokser og da der ikke er plads oppe så søger de ned af derfor får de kugle maverne.. Men om det er true ved jeg ikke...

  3. Jeg synes hans sidste DVD Made In Germany var ret god, i hvert fald underholdende, så mon ikke Big And Loving It fører stilen videre, der står også bag på coveret at den er lavet over en periode over 3 år.. has got to be good. :smile:

    Kan man andet end håbe det.. Men de sidste billeder af ham ser sgu noget triste ud desværre..

  4. Har haft selv samme problem.. Har også prøvet en del løsninger.. Men den eneste der virkede 100% var akupunktur.. Lægen satte nogle nåle i de ømme områder omkring albuen skruede lidt på dem så de gik godt dybt i.. efter følgende fik jeg meget meget ømme albuer og holdt 1 uges pause fra tung træning.. og startede så stille op igen.. idag er der absolut intet i vejen og styrkemæsigt er jeg 100% tilbage...

  5. Det gik fint tak. Mærker ikke noget til det nu, hvilket jeg synes er ret mærkeligt. Det er bare så snart at jeg holder pause med squat, at det gør nas åbenbart :blink: Men jeg vil i hvert fald fortsætte med at køre OL squat helt i bund.. gav satme et godt pump kj.gif

    Jeg har samme problem... så snart jeg holder længere pause med tung squat så kommer der smerter i knæet... det er meget weird..

  6. prøv lige at se rühl's gns og delts hvor han står ved siden af jay :blink: damn han er en vild relaxed gun og delt

    Markus er klart min yndling.. Selv om han ikke er den i bedste form altid.. Hehehe...

  7. For lige at snakke om alkoholen igen.. så ses jay cutler da ellers med et vin/champagne glas til hans "sejrs" fest hvor han sidder og drikker med sine gæster.. det er på "one step closer" der er lavet omkring Olympia 2005..

  8. Havde samme problem som dig.. fyrede så løs med nogle 21 DB Curls.. det virkede sgu.. kørte det i ca.1 måned og holdt så nogle ugers pause hvor jeg bare trænede alm biceps træning og fyrede så afsted igen i en måned og sådan har jeg kørt på nu i ca.6 måneder og der er sgu sket en hel del pludselig.. men det tager self. tid..

  9. U SUCK ! :tongue:

    Ja seriøst! :wink:

    Tog 0.6637 sek at trykke på reklamerne her på siden, mindst to af dem har smagsprøver...

    Genialt og konstruktivt svar... Ja så vidt jeg kan se er det kun den ene side der har smags prøver og det er kun på en producent... Men takker for din store hjælp..

  10. Vi kan jo ikke give dig nogle navne, i det ytringsfriheden er stærkt begrænset herinde - nej, men det kan vi jo altså ikke, da det er mod reglerne, hvilket også er helt fair :smile:

    Hehehe...... En lille Pm er vel ikke imod reglerne...