Hessel

Medlemmer
 • Content count

  2,180
 • Joined

 • Last visited

About Hessel

 • Rank
  Hessel

Profile Information

 • Køn
  Ikke oplyst
 1. Blodprøver og hæmatokrit

  Løber 1-2 gange i ugen. Hvad ville den den ikke kunne nå op på hvis jeg begyndte at træne.
 2. Blodprøver og hæmatokrit

  Stenalt: Ok. Vil det sige at jeg har en hæmatokritværdi på 51 procent? Det kan da næsten ikke passe.
 3. Jeg fik taget nogle blodprøver for noget tid siden. De viste: Erytrocytter, vol.fr;B 0.51 Erytrocytter;B 5,9 Erytrocytvol.middel, MCV 87 Er der en kyndig, der kan fortælle mig hvad de i forhold til hæmatokritværdien? Vh. Hessel
 4. Mikrotræning i klasseværelset

  Never mind. Finder et mere seriøst forum at diskuttere emnet i.
 5. Regneark med styrkeløft-programmer

  Findes der nogle Pavel Tsatsouline indspirererede programmer i Excel-ark?
 6. Endorfinjunkie på genoptræning

  Hvordan går det med knæet og ikke mindst achillesenen?
 7. Et umuligt projekt

  Blev det umulige projekt umuligt?
 8. Dødløft kørt langsomt i nedgangsfasen

  Tak for jeres svar. Jeg har også læst et sted at det gav øget risiko ved dødløft. Pavel nævner blandt andet at den eksentriske fase bør være hurtig og at man risikere at falde forover hvis man køre langsomt ned. Grunden til at det pludselig er blevet aktuelt er at der i det motionscenter jeg træner er en regl om at man ikke må "smide" med vægtene, som de kalder det. Det er for at undgå at der er store skræmmende bodybuilder typer. Argumentet er her at dem er der ingen penge i og de skræmmer de andre kunder væk. Navnet er Fitness One. Der er desværre ikke andre træningsmuligheder for mig. Andre der har et bud på om det skulle være problematisk at ligge vægten i dødløft? EDIT: Langsomt vil sige at man tager hensyn til gulvet, som iøvrigt ikke er forstærket, og langsomt lægger vægtstangen ned.
 9. Dødløft kørt langsomt i nedgangsfasen

  Tak for svaret Klaus. Øv, det er jeg da ikke interesseret.
 10. Et kort spørgsmål: Er der nogen risiko forbundet med at køre dødløft langsomt i nedgangsfasen?
 11. Vejen til Berlin

  Tillykke med dit første marathon Elvirus. :-)
 12. Grøn te

  Te bør altid købes hos en tehandler. Posete er af ringe kvalitet og ofte pulveriseret så det både smager og ligner gulvaffald. Desuden er god kvalitetste købt hos en tehandler typisk billigere hvis man ser på kgprisen. Køb fx hos Carstensens tehandel eller hos Perch tehandel. De har også salg online.
 13. Hvilket pulsur?

  Der er mange religiøse tendenser når det gælder valg af pulsur. Ovenstående er et eksempel på dette. Tom kommentar uden nogle argumenter til at bakke den op. At sige at andre mærker "ikke virker" er kort sagt noget vrøvl.
 14. Hvilket pulsur?

  Jeg vil tro at de fleste ure og mærker vil kunne opfylde dine behov. Hold dig fra Polar. De er håbløst bagud teknologisk, deres software er utilfredsstillende og det er bøvlet at overføre data fra ur til pc. EDIT: Jeg vil lige nævne at jeg bruger Polar pt., men at valget næste gang falder på et andet mærke pga. ovenstående. Jeg har brugt Polar de sidste 10 år, men nu er de simpelthen blevet overhalet indenom. Ærgeligt, men sådan er det.