Down under

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Down under

  1. Og så var der jo lige D.U.s indlæg... jeg kan godt følge dig et stykke hen af vejen, men hvis alle reagerede og tænkte som du (giver udtryk for i dine indlæg), ville der måske ikke blive kommunikeret særlig meget. Hvem pokker gider at tale med en, der kun vil tale om sig selv/ om egne interesser??  :blink:

    Totalt misforstået.

    Vi taler om dates - ikke om at komme sammen.

    Når man er til date så gælder det at finde ud af om den anden er en man gider bruger tid på en anden dag - en man bare går efter sex med - eller en man bare gerne vil af med hurtigst muligt.

    Det er MIG som skal vælge om en pige er interessant - ikke pige som skal vælge at jeg er interessant. Om pigen er interesseret i mig er jeg fuldkommen ligeglad med. Jeg kan hverken gøre fra eller til. Enten tænder hun på den person jeg er eller også gør hun ikke - og der er faktisk ikke mange ting i denne verden der kan ændrer ved dette forhold - tænder hun ikke på mig, så kan jeg være verdens mest gelante og spændende mand og hun vil stadig ikke tænde på mig - omvendt tænder hun på mig, så kan jeg indenfor rimeligt vide rammer opføre mig på alle mulige måder, selv mindre heldige, og hun vil stadig tænde på mig.

    Så om hun tænder på mig er fundamentalt set uden for mit kompetenceområde. Derfor er det ikke noget jeg tænker på.

    Derfor gælder en date om at JEG skal finde ud af om denne pige er bare lidt spændende. Det er MIG som sætter dagsordenen. Det er MIG som bestemmer, hvordan aftenen skal forløb.

    Men det betyder naturligvis ikke at jeg er diktator og slet ikke giver hende plads til at udfolde sig. Hun får meget plads til at udfolde sig og tale om alt muligt hun har lyst til. Så længe det er interessant - eller for at være mere præcis - så længe hun er interessant, så er det fint - ja rigtigt fint faktisk.

    En pige på date med mig vil få uendelige muligheder for at udfolde sig. Hun har sit livs chance og griber hun chancen, så skal det nok blive en god aften. Griber hun ikke chancen, så er hun naturligvis ubrugelig og lige til at smide fra sig.

    Selvfølgelig skal man ikke "sælge" sig selv billigt, eller forstille sig som noget man ikke er... men hvis man er interesseret, så nytter det altså ikke noget, kun at ville tale sammen på egne præmisser. Man skal udvise interesse - for at blive interessant selv.
    Ja, det ville du kunne lide. Men sådan leger vi ikke. På score-scenen er der intet man SKAL. Jeg kan vælge at gøre ditten og datten - men dette afhænger kun af mig. Hvis jeg vælger ikke at vise interesse for en pige, ja, så må hun leve med det. Og ja, rent faktisk så vælger jeg altid ikke at udvise interesse for en pige.
    Desuden kan kvinder jo - i ligeså høj grad som mænd - lide at blive bekræftet og komme i centrum for samtalen ind imellem.

    Ja - og netop derfor skal de heller ikke blive bekræftet og komme i centrum. :wink:

    Så et godt score trick kan altså også være - bare at være interesseret. Spørg lidt ind til hende - se om der er nogle fælles interesser - er der det, så er der masser i begge gider at tale om.
    Du ved ikke hvad du udtale dig om :tongue:

    Spørg ind til hende - få et svar - og sig så at fordi hun har denne interesse, så har hun ikke chance hos dig. Ligegyldigt hvad hun svare. :4thumbup: Det er kanon underholdning.

    Hvis der ikke er nogle fællesnævnere overhovedet, så er det måske mere på tide at overveje, hvorfor du sidder og taler med vedkomne??!!

    Nej, så er vi tilbage til det samme som udgangspunktet var - sex. :cooldance:

  2. Jeg fortaeller om min 190 klo total og foer jeg ved af det SVOEMMER jeg i interesse. Total - hvad er det? Er det så hvor du goer sådan her (arme bevaeger sig ind og ud fra kroppen i en bp simulerende bevaegelse). Eller: Min onkels faetter går også til styrkeloeft bla. bla. bla.

    Så kigger jeg lidt den anden vej sådan lidt overbaerende - kigger tilbage og siger: Vaegtloeftning ligesom til olympiaden. Så er der dug i trussen. Hver gang. De går helt spasser når jeg så fortaeller dem jeg har en guldmedalje. Resten er bare frit valg på alle hylder.

    Easy.  :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Thats the spirit. Alle tiders. :smile:

  3. Down Under -> Jeg er langt hen ad vejen enig i dit indlæg, man skal ikke sidde og fylde en pige med ting som man egentlig ikke gider snakke om...

    Men fx. jeg gå hovedsageligt op i computere, div. former for træning og film. Hver ting har undergrupper som de fleste piger finder mere elelr mindre interessante. Fx. træning, idéen med at fortælle ens max dødløft, antal reps man tog sidste træning osv. er nok ikke helt optimalt (ihvertfald ikke som åbning på samtalen!!). Men hvis træning fænger så er de fleste piger friske åp at snakke lidt om kost og så kører snakken lidt af sig selv. Altså ud af de ting man interssere sig for så find noget pigen også har interesse i.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du går op i computere, træning og film, så er det kun rimeligt, at hun viser lidt interesse for dette. Snakker du kun med hende fordi hun har kvindlige kønsorganer og bryster - eller snakker du med hende fordi du håber du har fundet en som du kan have en tilfredsstillende og stimulerende tid sammen med?

    PS: Jeg gør begge dele. Hvis hun er uinteressant så går jeg efter sex - hvis hun er interessant så går jeg efter sex. Det er optimalt. Og begge dele fungere fint, når du snakker om computere, træning og film.

  4. Tommelfingerregel. Hold energiundskudet på maks 2.000 kj.

    Spis rigeligt med proteiner - husk sundt fedt - husk lidt hurtige kylhydrater + proteiner efter træning.

    Jo mere energiunderskudet hentes ved høj aktivitetsniveau og ikke lavt fødeindtag desto bedre.

  5. så skal man kunne holde en samtale kørende (om noget interessant for pigen).

    Nej! Interessant for dig. Det er dig som skal have en god aften. Hvis hun ikke kan deltage i hvad du synes er spændende, så må hun smutte.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nå nå nå .... :wink:

    Under en samtale med en fra det modsatte køn, er det da ikke altid emnet der er det vigtigste - så her er det altså nogen gange en fordel at gå lidt på kompromis -og måske gider hun dig ikke særlig mange sekunder, hvis du sidder og fortæller om WOW og de allernyeste grafikkort.

    Jo, det gælder i allerhøjeste grad at du skal sidde og fortælle om de nyeste grafikkort, hvis det interesserer dig. Det er meget nemt. Hvis du er nørd, så er der intet at være bange for, du kan ligeså fortsætte med at være nørd - siden hun sidder der, så har hun formentlig forstået og delvist accepteret (delvist = ingen piger accepterer noget som helst, men siden hun sidder der er hun nogenlunde ok med udsigten til at du er nørd - bare rolig piger ser den slags ting på milisekunder) at du er nørd - og så kan du jo ligeså godt snakke om det som gør en god aften for dig. Omvendt er du ikke nørd og ikke på nogen måde sidestiller dig med det - hvad er du så bange for - hvis du ikke er nørd så har hun forstået det, og så er det bare ok, at du åbenbart interessere sig for dette.

    Du må komme over dette med at gøre pigen tilfreds og glad. Hun tænder på at du i hendes selskab er dig selv og har nosser nok til ikke at være narpik overfor hende. Derimod tænder hun ikke på, at du sidder og gør dig alle mulige anstrengelser for at gøre hende tilfreds. Henden mund vil sige "ja" til dette, hendes lyster vil sige "nej".

  6. Down Under:

    Kunne det tænkes, at disse tøsedrenge aka. wussies havde andre interesser end "hvor mange sæt næste gang og hvor meget protein pulver, der giver de bedste resultate"r...?

    Kunne det være nogle af disse interesser, der gjorde dem mere spændende end nogle af de store drenge, der står at flekser over i hjørnet....!!  :blink:

    Jeg vil helst ikke generaliserer, og der er formentligt mange af jer, der har deltaget i denne debat, der har flere spændende interesser end bare træningen.... men jeg vil heller ikke indgå i en generalisering, uden at svare for mig... :dry:

    I stedet for at give de mindre fyre skylden for uheldet med pigerne, skulle man måske kigge ind af og overveje, hvad man selv har at tilbyde en dame...!!

    Og alle fyrer der vejer under 80 kg. er altså ikke metroseksuelle!!  :raisebrow: 

    Hygge Jac

    <{POST_SNAPBACK}>

    Prøv at læse mit indlæg igen. Tror du fik den modsatte mening ud af indlæget end det der står. :4smartass:

  7. Jeg træner hjemme, og har ikk rigtig de maskiner der bliver brugt til ryg træning =/ har bænkpres, squat stativ og håndvægte.  Kan det gøres med håndvægte?  Eller den store vægtstang ?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Maskiner :raisebrow:

    Ja, det kan - og skal - laves med håndvægte og/eller stang. Dødløft kræver så mange kg at det næppe i længden er realistisk at bygge den op omkring håndvægte.

    Og dødløft SKAL med :4thumbup: Den øvelse kan man ikke komme udenom hvis man vil være STOR. :4smartass:

  8. Variation i programmet kan være godt. Men hvorfor gøre det så svært? Find de tunge fundamentøvelser - sæt dem sammen til et fullbody- eller split-program og træn så igennem - og husk at spise ordentligt - så er væksten i hus. :4smartass:

  9. Well, når du ikke vil bruge ideen med ændring af repsantal som intensiteten øges, så er der jo ikke så meget at komme efter, når man fast holder den på 5x5.

    Så længe du husker at dekonditionere med rimelige mellemrum, så skulle hypertrofiresponsen ved en "normal" intensistetsøgning - dvs når man øger når man kan tage alle 5x5 reps - være rimelig.

  10. Hvorfor skal du ændre på øvelsesvalget ret ofte.

    Du har fine øvelser. Træn dog dem. Dog skal det lige bemærkes at 5x5 squat og 5x5 dødløft virkelig trækker tænder ud. Dette er faktisk de eneste to øvelser du måske skulle skifte lidt imellem. Mange kan dog godt klare de to øvelser sammen - men prøv dig frem.

    Progressionen kan laves på mange måder. HST-måden er oplagt.

  11. Nej nej nej--- vi er flere, der ikke bryder os om tynde mænd - helt ærligt - og kom så bare med jeres tanke om at vi har mindreværdskomplekser - så er det da 1000 gange federe at kunne putte sig ind og "gemme sig" i et ordentligt stykke mandfolk, end at føle sig som "Big mamma" (selvom man er superslank) når man ligger med en af disse små tøsedrenge... Mænd skal være store og stærke, men ikke overtrænede fanatikere. Mænd skal være som mennesker, med stærke og svage sider, og ikke perfektionister  :4winkkiss:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Blandt alle disse ord, er der kun et som er relevant. Tøsedrenge. Eller wussies som det passende hedder på engelsk. Det er såmen det eneste det drejer sig om. Mød en spinkle lille metroseksel fætter, der ikke er wussy og så er du solgt og vil ligge i ske i månedsvis.