Pedro_smoke

Medlemmer
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pedro_smoke

  1. h

    hejsa

    er lige dumpet sidste samtale ofg kan derfor søge igen om 6 mdr og den tid vil jeg jo så bruge til at forbedre mig til prøverne igen,er der derfor nogen som har ngn ?? fra de teoretiske prøver eller som lige har været oppe og kan huske dem???

    alle råd modtages med tak

    jeg regner med at lave en hjemmeside for elever som er ved at søge ind med forskellige gode råd mm

    så alle:mail alt om prøverne tak

    det er en kanon ide..du må gerne kontakte mig hvis du har brug for noget hjælp med at sætte sitet op!!!

    har forresten nogle prøver som måske kan hjælpe..hvis jeg kan finde dem!

    :dry:

  2. Så er det ved at være tid til jeg skal i ilden til den fysiske prøve. Skal op fredag i Nørresundby så går selvfølgelig og er lidt spændt.

    Var til den skriftlige sidst i maj og det gik ok.

    fik følgende karakterer:

    Diktat en fejl - 10

    Referat stil: - 9

    Regning en fejl - 10

    Orientering 18/20 rigtige

    Så nu er det bare at give den fuld gas så jeg forhåbentlig kommer videre til samarbejdsøvelsen.

    Vender selvfølgelig tilbage med resultaterne. Synes selv det har været sjovt og motiverende at følge jer andres vej mod målet. Så derfor vil jeg gerne bidrage med min histore.

    håber det går godt for dig! :superman:

  3. Spurgte udspørgeren ind til om i havde bekendte i politiet? For hvis ikke, så var det nok mere eller mindre tilfældigt, at dem der fik gode karaktere samtidig havde bekendte inden for politiet.

    Generelt set er samarbejdsprøven også svær, for man ved ikke hvad man kan forvente, og hvordan du bliver vurderet. Det bedste man kan gøre er at være sig selv hele vejen igennem. det har du sikkert også været, men som du fortæller, kunne du måske have sat dig lidt bedre ind i hvordan samarbejdsprøven foregår? Det ved du jo så bare til næste gang. Det skal nok gå. Hvor langt er du HAV?

    ja han spurgte 2 af pigerne som havde kærester i politiet i forvejen...

    men sådan er det...Det var et meget hårdt slag at få efter så langt tid efter hård arbejde :crazy:

  4. De har nok ikke ment at det var nødvendigt at spørge yderligerer ind til dig... Men det er jo svært at sige. Spurgte du dem ikke bagefter ?

    nej for jeg var alt for meget i chok til at kunne tænke klart. Personligt tror jeg ikke ham bedømmeren kunne lide mig. Dem som havde familie, venner og kærester i politiet i forvejen fik en rigtig god karaktere selvom de selv som resten af gruppen sagde ikke klarede sig godt. Mens andre som mig som hverken har venner, familie eller lign indenfor politiet...Men jeg skal nok vise dem! :superman:

    Han kunne bar ikke lide mig desværre!

    Men misforstå mig ikke...jeg klynker ikke...TVÆRTIMOD...det giver mig blod på tanden du ved! :crazy:

  5. De nye ændringer er trådt i kraft og du kan ikke bruge din "1 års ret" til noget mere. Du skrev at du blev MEGET overrasket over holdopgaven, men hvad havde du forestillet dig ?

    jeg havde forestillet mig en mere intens og måske mere udspørgende opgave.

    Jeg blev slet ikke spurgt i forhold til de andre som var oppe. Nogen blev haglet ned mens andre fik stillet et par spørgsmål. Jeg fik 1 spørgsmål om den rolle jeg havde været i opgaven og ikke andet.

    :dry::dry:

  6. Det kan jo diskuteres herfra og så til jul, men det får dig ikke ind i politiet. Op på hesten igen, tag det ikke som et nederlag, men som en erfaring du kan bruge næste gang du skal op til prøverne. Så ved du jo på forhånd hvad du skal op til og har derpå en stor fordel !

    ja det vil jeg bestemt også gøre. Må indrømme jeg blev MEGET overrasket over hvordan holdopgaven foregik på. Det havde jeg ikke regnet med.

    Men nu skal jeg ligesom også starte forfra...Er der nogen som ved hvornår ændringerne til de nye prøver træder i kraft og om man stadig kan bruge sin 1års ret fra de skriftlige prøver? :bigsmile:

  7. Hej Pedro.

    Virkelig ked af at høre du fik afslag. Men jeg kan kun sige én ting,- og det er op på hesten igen. Fik selv afslag første gang, hvilket er et hårdt slag og kan føles som et personligt nederlag. Men efter grundige overvejelser valgte jeg at søge igen, og er nu kommet igennem prøverne med lutter 4-taller og står på ventelisten til decemberholdet. Vis dem at du har en stærk psyke ved at søge igen. Forbered dig godt og så er jeg sikker på, at du kommer ind næste gang.

    Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at spørge.

    MVH.

    tak tak...

    mit problem var holdopgaven...troede det gik godt men det gik fuldstændigt galt. Dem jeg var op med var helt sikker på jeg røg videre men endte med 2tal...

    kan man gøre sådan så man kun kommer op til den fysiske prøve og videre derfra?

  8. Jeg mener bare, at der må være forskel på at have et 2-tal som snit af fem 2-taller frem for et 2-tal, der f.eks er dannet af to tre 2-taller og to 3-taller.

    Forstår godt hvad du mener!!haha

    Tror nemlig os de skriver hvad de enkelte indtryk af personen er...dvs om personen har været aktiv hele vejen eller om de har været passive..

    Det er stadig helheds indtrykket der gælder!og ikke bar karaktere!

    ELLER

    det håber jeg da! :bigsmile:

  9. Jeg forstår dig sgu godt, men jeg håber virkelig du kommer ind, uden at skulle det hele igennem igen. :blush:

    Jeg er selv meget irriteret over at det er gået som det er, men har rejst mig efter nederlaget og besluttet at jeg vil prøve igen.

    Jeg sendte min ansøgning i torsdags, så nu tager jeg det bare som det kommer. Jeg gider ikke stresse mig selv over alt den ventetid.

    Vi skal bare vise dem, at det er os det fortjener at komme ind i politiet :4police:

    Forresten fedt at du prøver igen!Jeg håber for dig du kommer ind denne gang!!!

    :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

  10. Jeg forstår dig sgu godt, men jeg håber virkelig du kommer ind, uden at skulle det hele igennem igen. :blush:

    Jeg er selv meget irriteret over at det er gået som det er, men har rejst mig efter nederlaget og besluttet at jeg vil prøve igen.

    Jeg sendte min ansøgning i torsdags, så nu tager jeg det bare som det kommer. Jeg gider ikke stresse mig selv over alt den ventetid.

    Vi skal bare vise dem, at det er os det fortjener at komme ind i politiet :4police:

    PRÆSIS!

    Der er ikke andet at gøre. Det er bar svært at få det hele til at køre op i større helhed når man har knoklet så meget og virkelig gjordt sig umage og stadig ikke kommer ind pga der ikke er plads eller lign!!

    Det burde man lave plads til fra starten af :4thumbup: