Moyet

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Moyet

  1. Hej :D

    ville bare hører om der var nogen der kunne hjælpe mig med at få en flot og veltrænet mave :D?

    kunne være i havde et link til et film på youtube i ved der virker om i måske har trænet fra eller i bare kan skrive hvad for nogle øvelser man skal lave :D?

    Jeg ved godt man skal have en lav fedt procent og jeg ved ikke helt hvad min er men jeg vejer 73 og er 183 høj og har lige tabt mig 20 kilo ca men er der nogle der kan hjælpe med det ?

    Du kan prøve at kigge lidt her: Six pack på seks uger. Det forløb har da allerede smidt en hel del kilo af min krop, og det med kun 20-25 minutters træning om dagen.

  2. Hej Moyet.

    Jeg er selv korsbånds opereret for knap 2 år siden. Har siden været på en skiferie, det gik godt. Men jeg havde forinden spurgt min "fys" om det samme mht. knæbind/skinner under skiløb. Hun sagde, at knæbind/skinner som sådan ikke forhindrer noget som helst i og med at et korsbånd belastes forfra/bagfra og ikke fra siderne, hvor man ville have evt. skinner siddende. Jeg valgte dog at stå på ski med et bind med metal skinner i siderne, da jeg synes at det giver mig en form for sikkerhed. (i hovedet i hvert fald).

    Derudover sagde hun at opvarmning hver morgen var et must. Det sidste men kedelige råd hun gav var at 3.dagen skulle være skifri.

    God skiferie.

    Thomas

    Tak. Jeg regnede selv med at holde en fridag. Og trediedagen er vist en god dag at gøre det på. Plejer det ikke at være trediedagen at skaderne sker? :) Det lader til at jeg skal have forstyret en badagist. Tak for hjælpen

  3. For 5 år siden styrtede jeg på ski, og læderede foreste korsbånd i det ene knæ. Og efter genoptræningen har jeg ikke rigtigt mærket noget til skaden, andet end at knæet godt kan blive lidt stiv i det når det er koldt, og hvis jeg er kommet til at squatte lidt forkert.

    Jeg har hvert år siden skaden mærket det trække i kroppen når vennerne tager på skiferie, mens jeg er blevet hjemme. Så i år skal det være anderledes, og rejsen er nu betalt. :)

    Men jeg er alligevel i tvivl om knæet kan holde, er der nogen af jer, der kender til skinner eller tilsvarende som kan hjælpe med at afstive knæet. Hellere bruge en skinne på ski, end en don-joy i månederne bagefter. :)

    Jeg har et par neopren knæbind, til at give lidt støtte og varme, men er det nok?

  4. Jeg bliver desværre også nød til at hoppe fra.

    Sådan er listen så nu.

    Deltagerliste 20. januar kbh området:

    Ulrik (undervise)

    Vivs (deltage)

    Golden aka Maria (deltage)

    Spock (undervise)

    Arne(Whatever)

    Mettehelena aka Mette (undervise)

    Gregers (deltage)

    BodyBike Padawan aka. Kenneth M ( Deltage/undervise)

    Cyclingspinner aka. Jeanette (undervise/deltage)

    Creole (undervise/deltage)

    caNInen (osv)

    Podz aka Ravn (Deltager)

    MarianneB (deltager)

    b.bike aka Kristian T(undervise/deltage)

    Niske

    Kenn(klar)

    BuildingMe aka Houston (deltager)

    Squat-tøsen aka. Pernille (deltager)

    Tantor aka Jens (Deltager)

    Cykelsmølfen (deltager)

    Maxiboi (deltager)

    coachmichael AKA Michael (deltager)

  5. Hm jeg har et bedre forslag... :devil::innocent::innocent::innocent:

    Der er vel ikke andet at gøre, end at der skiftes pladser engang imellem, så der kan kåres "Bedste ..." i flere kategorier.

    Edit: Desuden vil jeg vinde bedste ben. Bare se på min avatar. :laugh:

  6. Slet ingen der kender fitnessdk i Valby ? :unhappy:

    Ikke rigtigt. Jeg går forbi det dagligt, men træner selv et andet sted. Det ligger lige op af Valby Station, så det er forholdsvis centralt, men det ser godt nok noget nedslidt ud. Heldigvis har de et nyt center på vej, det er ved at blive bygget lige ved siden af, men jeg ved ikke hvornår det er færdigt.

  7. Hejsa folkens,

    Jeg har min vante gang i 9000 Aalborg, men i øjeblikket har jeg en del rejse aktivitet til cph. derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om i har nogle gode forslag til et træningscenter nær istedgade hvor man kan :

    Træne noget styrke træning

    Betale pr træning (behøver ikke koste en formue pr gang)

    Jeg har rimeligt lave krav, dog skal det være muligt at træne "de 3 store"

    Jeg ved ikke om SATS også har endagskunder, men de har så vidt jeg husker en klippekortsløsning. Og de har to centre på Vesterbrogade. En i Scala-bygningen lige ved Rådhuspladsen (så kan det vist ikke blive mere centralt) Og en længere ude mod Valbybakke.

    Desuden er der WT-center på midten af Vesterbrogade.

    Desuden er Istedgade ikke i Centrum. Det ligger jo uden for middelalderbyen. :)

  8. BMI er et udemærket værktøj til at måle fedmen i størrer befolkningsgrupper. Men den er ikke særlig god til at bruge på enkeltpersoner. Desværre er den ekstrem nem at beregne, så enhver med bare folkeskolematematik kan beregne den, hvilket går at den bliver brugt igen igen.

    Hvis du har problemer med forsikringsselskab eller ligende, så bed om at blive testet af en læge.

  9. Hmm ok takker for svar....men der står Cal på displayet ???

    Men det er en PROTEUS cykel jeg har....det kan godt være det er Amerikansk måleskala ??? ved ikke :blink:

    I dag havde jeg f.eks forbrændt 500Cal..... siger cyklen.... det kan godt være det så er 500Kcal :bigsmile:

    Når du ser Cal kan du næsten altid regne med at de mener kcal. En kalorie er simpelt hen en for lille måleenhed, til den slags ting. Husk en kalorie er den mængde energi der skal bruges for at varme et gram vand en grad celsius op. Hvilket ikke er særligt meget.

  10. Husk at amerikanerne aldrig helt har fattet metersystemet. Så for dem er 1 Cal = 1kcal, mens 1 cal 'kan' betyde en kalorie. Du kan eventuelt se, hvad der sker når man søger på Calorie på Google.

    Men jeg har stadigvæk ikke helt fattet hvorfor man stadigvæk bruger kalorier som måleenhed. Joule er jo standard måleenheden for energi. Men det er vel fordi amerikanerne bruger kalorier, og så bliver resten også nød til at bruge det.

  11. Kcal vs. Kalorier: er det ikke ca. det samme som man siger "1 kilo sukker" i stedet for et kilogram som jo er den rigtige betegnelse..... nå det var jo et sidespring..... der er sikkert mange af den slags ordlege, nok til en ny tråd måske ;)

    Men man siger jo ikke en meter, hvor man mener en kilometer, eller et gram istedet for kilogram. Og hvorfor bruger man overhovedet kalorier og ikke joule, som er SI-enheden for energi?

  12. misforstå mig ikke! jeg er meget positiv overfor ideen - og især overfor at overskuddet går til et supergodt formål som børnecancerfonden.

    men, min egen personlige erfaring siger mig, at hvis jeg skal motiveres over 24 timer (omend jeg kun kører 4-6 timer) så er det piv-afgørende at instruktørerne er super tip-top dygtige. derfor mener jeg sagtens vi kan være lidt hårde overfor "kendthedsfaktoren" på arrangementet i Farum. men, nu er jeg også typen, der er fløjtende ignorant overfor snobeffekten ift. de kendte. jeg kommer til arrangementet for spinningens skyld, det sociale, teamet der holder cyklen i gang, møde andre spinningfreaks og ikke for møde Lars Bom sidde i bubbers badekar og recitere Piet Hein digte :tongue:

    Nu lader det vist til, at de kendte 'kun' cykler med, og at der er en rigtig instruktør til at lede og fordele arbejdet. Så er det eneste problem at TV-Lorry kommer og kigger forbi.

  13. Jeg syntes at I er lidt for hårde over for arrangementet i Farum.

    Det vigtigste er vel at der overhovedet kommer et arrangement i S-togs området. Selvfølgeligt er 500kr en sjat penge, men man får jo god samvittighed samtidigt. Jeg kunne da godt tænkes at være frisk på at køre et par timer eller 6.

  14. Det holder ikke synes jeg - til sådan en event skal man være på stedet - ikke bare være tilstede når man lige er på cyklen - der skal være lejrstemning - og det går ikke hvis alle CPH borgere bare tager hjem til sig selv.

    Jeg er frisk på at stille op i øvrigt - synes man skulle finde en dato i februar/marts

    Nu var det også mest ment som en joke. Men anbefalingen af centret kan jeg stå inde for. Deres spinning sal er klart bedre end de SATS salen jeg har været i. Stor om med god plads omkring cyklerne. Samtidigt er der projektor og lærrede hvis der skulle ses film.

  15. Jeg er frisk på en gang spinning.

    Har I overvejet Equinox i Valby. De har klart det bedste spinning lokale jeg har været i. Det er stort med mange cykler, niveaudelt så alle kan se noget.

    Og desuden bor jeg lige om hjørnet, så jeg kunne sove i en rigtig seng. :)

  16. Jeg spinner selv i SATS i Kbh, og springer lidt rundt mellem centrene. Jeg har da kørt et par timer med Chris, og han er da udemærket. Men er der nogen der kan forklare hvorfor han er så mange gange mere populær end resten af instruktørerne?

    'Mine' tirsdags timer i Scala blev overtaget af Chris her for et par uger siden, og lige pludselig gik man fra et halvtomt lokale til venteliste og alt muligt.

    Jeg blev især overrasket da jeg så at der står 51 på venteliste til Chris timer søndag morgen.