S. Kamp

Medlemmer
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by S. Kamp

  1. Hey champ! :bigsmile:

    Jeg tænkte at jeg hellere må til at lure lidt med herinde og holde dig i ørene - især når du starter diæt til maj! :wink: Haha, som om du har brug for det.

    Men for satan da, det blir spændende at komme i gang med det seriøse, selv om det er godt og vel 24 uger endnu til showtime :superman:

    Jeg glæder mig til at være ondskabsfuld ved dig, haha! :devil:

    Vi ses i kælderen, And'es!

  2. Hr. Kamp er godtnok gået hen og blevet kage sulten.. :4mewantfood: Men jeg husker jo hvordan det var til sidst...! :tongue:

    Helt ærlig, Holm...!! Er der noget at sige til det, som baglokalet i receptionen altid flyder med slik, flødeboller og forskellig kage, hver gang man er deromme?? Og DIG!! Din..........! :devil:

    Holm: "Høhø, jeg fik bare den mest beskidte trøffel den anden dag nede på skolen!"

    Kamp: :devil:

    Holm: "I dag sku min projektmakker og jeg lige ned i kantinen. Så lå der jo lige nogle stykker friskbagt chokoladekage med flormelis på. Den ta'r jeg liiiiige...!"

    Kamp: :devil::devil::devil:

    THANK GOD, min diæt slutter i morgen....! :superman: :4thumbup: :4mewantfood:

  3. hey hey. tillykke med titlen :4thumbup: . jeg kan se at du bor i århus. Hvor træner du henne? jeg bor selv i århus og træner i fitnessdk i busgaden, men syntes efterhånden at stedet er lidt mangelfuldt. vil gerne et sted hen der er lidt mere tonseragtigt :cool: .

    nogen ider?

    jakob

    Hej Jakob! Tillad mig at svare! Måske ikke så tonseragtigt, hehe - men vi har da bl.a. fri squatrack i FDK nede i Viby, hvor Anders og jeg er instruktører og begge træner! :smile:

    - S. Kamp

  4. Hey Mr. Champ! (The REAL Champ!)

    For satan hvor et halvt år. For satan hvor en weekend. For satan hvor en dag! Vil lige fortælle dig hvor super-fedt det var at være en del af den flot overståede weekend. Det slap vi sgu meget godt fra, selv om vi begge var noobs i hver sin funktion, hehe! :wink: Men kæmpe respekt for din indsats, tilgang og indstilling til det hele både op til og på dagen.. Det er fandme godt gået - men det må da oss snart gå op for dig!

    Men damn, det er hårdt for en totalt uerfaren opvarmer! Tror der er nogle køre-hviletidsbestemmelser der ikke heeelt er overholdt her i weekenden, haha!

    Men jeg er selvfølgelig altid klar, hvis du beslutter dig for at forsvare titlen næste år.. anytime!

    Vi ses i kælderen Holm..! :superman:

    - Kamp

  5. Trak sgu også tænder ud da..! :crazy: Nu skal jeg først træne igen torsdag, kan ikke nå det onsdag pga. arbejde..! :dry:

    Kommer du derned imorgen..? Skal ned og ro..

    Lækkert der champ.. Helt ved siden af er vi ikke da..! :superman: :4thumbup:

    Ja jeg kommer ned kl. 17 - har lige taget 3 timer i trøjen. Ska træne bagefter. Hvornår kommer du ned og rykker Concept II'eren fra hinanden? :devil::superman:

  6. Det ser ondskabsfuldt ud champ! Godt jeg først skal til at køre FB når vi ska til at bulke, hehe!! Havde sgu ikk overlevet den omgang der - hatten af for det! :4thumbup:

    Hehe, nappede også lige den der test på nettet fra TV2 - fik 56 så mit cabeza er da heller ikke HELT stået af! :superman::wink:

  7. Torsdag d. 17/8-2006

    Der var indkaldt til møde i centret for alle medarbejdere iaften, så jeg rykkede dagens træning til at passe med det..! :smile: Og det var IKKE sjovt da de delte slikskålen hen forbi mig.,.! :nonono:

    "DE"..??? Haha, det var da MIG, med fuldt overlæg, selvfølgelig uden at spørge og lige under snotten på dig! :laugh::laugh::laugh:

  8. Aaaaaaarrrrggggghhhhhh!!! :annoyed: :4ranting:

    Selvfølgelig skulle jeg lige tabe glasset med kanel ned fra krydderiskabet på induktionspladen og smadre den..!! :sneaky2:

    Total nedtur! :mad:

    Nå, men den skal da bare udskiftes i en flyvende fart, det er ikke nemt at nøjes med 1 plade når der skal laves aftensmad..! :nonono:

    Champ for helvede... er diæthjernen ved at sprede sig til finmotorikken i fingrene..? :blink: