fonziejetz

Medlemmer
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fonziejetz

  1. PPS: En yderligere ændring er at du burde køre rumænsk dødløft som ekstra øvelse om fredagen og leg curls/gluteham raises, eller bare ham raises hvis du er rigtig sej om mandagen.

    har du et link eller en henvisning til hvor jeg lige kan lure disse delikate øvelser, rumænsk dødløft og ham? :devil:

  2. jeg købte en god en i netto, da de havde tilud fitness week.... hehe kan ik huske hvad jeg gav, men mellem 70-150kr mener jeg....desværre kan jeg ik rigtigt hænge den op her hvor jeg bor nu, suk :-(

  3. Skal siges jeg også har prøvet en teknik jeg fik at en gammel BB'er der har været over og få medalje af Arnold i 1970-80'erne....Han sagde at man i sådan et tilfælde skulle snyde kroppen ved at træne tungt i f.eks. 3 uger (men korrekt) og så i en uge køre med uhemmet meget jern, så man ord ret fra ham trænede "grimt" men vold pressede kroppen.

    Jeg har dog ikke prøvet denne teknik, men det kan være der er nogen der kender til den, om den virker? eller det er noget man droppede i løbet af 80'erne p.g.a skader eller andet?

  4. hmmm, jeg prøvede på et tidspunt et program inspireret af en artikel på t-nation, med 10x3 i de tre store. Jeg droppede det dog ret hurtigt igen, da jeg var alt for smadret efter 10x3 i squat eller dødløft for den sags skyld, til at kunne fungere ordentligt.

    Men hvis du elsker at bruge tid til det, og presse dig selv er det sikkert noget nært ideelt.

    Tror det så ud lidt i retning af:

    mandag

    Squat 10x3

    Bænkpres 5x5

    Dødløft 3x8

    Chins 3x8 weighted

    military press 5x5

    Lidt mave og arme lir

    Onsdag

    Dødløft 10x3

    Dips 5x5 weighted

    Squat 3x8

    yates rows 3x8

    DB skulder pres 5x5

    Mave og arme lir

    Fredag

    Bænkpres 10x3

    squat 5x5

    Dødløft 5x5

    bent o row 3x8

    Military 5x5

    mave og arme lir

    Mit bud på hvordan det kunne se ud, men tjek evt lige t-nation ud, der står også lidt mere om anbefalet progresson o.l.

    Ser fandme godt ud, men har du et bud på hvordan jeg måske kan smide nogle flere dage derind i?

    Jeg ville gerne op og fyre den af 4-6 gange ugentligt..self. hvis det kan lade sig gøre med restutionen!

  5. Får du kørt nogle perioder med dekonditionering? Hvordan er din træningsintensitet de 6 træne-dage?

    dekonditionering, nej det har jeg sku ikke haft meget af...det er nok meget af skylden der ligger der, jeg har faktisk kun kørt efter dagsformen...:-( no good.....

    Med hensyn til min træningsintensitet, var og er den altid høj. Jeg presser mig til tæt på failure på mit næst sidste sæt og køre tungt. Så på styrke siden er jeg godt med....mange er blevet overrasket over jeg køre så tungt, som jeg gør af min størrelse. Da jeg mest af alt ligner en mager pind med brede skuldre :blush::bigsmile:

  6. Du spiser ikke nok! :smile: Hvis kcal overskuddet ikke er tilstede er det ligegyldigt hvilket program du anvender, så vokser man ikke.

    ja tak mester, det er jeg klar over :4thumbup: Men som jeg siger har jeg også problemer med at gå frem ligegyldigt om jeg er i overskud eller ej.....Derfor var grunden til min tråd valg af program. Jeg var interesseret i om der var nogen der kender til den såkaldte mur! og kunne komme med nogle tips til valg af program til mig, med mine stats.

    Jeg syntes jeg har godt styr på styrken nu og fokusere på volumen nu.

    Jeg har i lange perioder kørt med kcal overskud på 500-600 pr dag. men føler ikke der sker den store fremgang mere. Og tror der nu skal ske en revolution på mit træningsplan før der sker noget igen!

  7. Jeg fandt en kostvejledning med en fiktiv person der hed mads, vejede 90 og var 1.88 som man kunne følge hvis man ville gaine muskler, han var sat til at have et overskud, på +500 kalorier

    selv vejer jeg 189 og vejer 88 så jeg bruger den selvsamme model og har gjort det i 3 dage nu. Mit spørgsmål er bare når jeg går ind på Motion-onlines kalorier udregner så sætter den det til 4500?? kan det virkelig passe at jeg skal helt op og spise 5000 kalorier dagligt???? det håber jeg virkelig ik :-( jeg mener det er jo sygt... mit indtag ligger nu på 3600 dagligt.. så kan det passe og spiser jeg for lidt til at bulke eller?? help me out here

    Trin 1. du har posted under vægttab :laugh:

    Trin 2. ja det kan godt passe jeg er selv 1,89cm og vejer også ca 87kg. Jeg skal ha 4600 dagligt for at opretholde min vægt og self. +500 for gain...det kommer jo helt an på din arbejdsdag ovs.

    Nogle gode råd for at komme til det ønskede antal kan være at du prøver at drikke dig til antallet, eftersom du skal vold æde ellers. (hvilket jeg selv hverken har tid eller lyst til)

    Jeg plejer at smide 100g druesukker i min shake (den billige til 35kr fra matas) sammen med portein det giver såvidt jeg husker ca 450.

    Og når den virkelig skal boostes blend 6cl mælk med 200g cacao pulver = ca.1200kcal hehe

    den er sikker gain....kan dog ik anbefales lige inden sovetid da den kan give koldsved og dårlig søvn :4mewantfood:

  8. Skal dertil også siges jeg træner meget explosivt....og er meget målrettet...ønsker og elsker at presse mig det vildeste jeg kan, derfor må det gerne være et program der er meget krævende. Har tit nemt afsat 3timer om dagen hvor der bliver givet fuld gas. Og gerne så mange dage om ugen som muligt, arbejde og damer samt alt andet, kommer i anden række :cool: :4thumbup:

  9. Hey

    Jeg har nu trænet i ca. 6,5år kørt fullbody(3*8 i alle øvelser) 3 gange om ugen i ca 3-4år og herefter 2-split og i perioder (hvor jeg bliver virkeligt besat) 6 gange ugentligt, har også kørt "stærkere i bænk på 7 uger 2 gange og "større arme" eller hvad det nu hed det der 10*10 program.

    Mit problem er som så mange andre nok også har erfaret, at jeg ikke føler jeg vokser mere. Dette har medført jeg i fustration har afprøvet i nogle perioder, hvad der virker på mig 5*5, 3*8, 4*10, 4*12 ect....jeg ved at mange af disse metoder ikke er ideelle for mit mål, men har ville prøve mig frem.

    Derfor ville jeg høre om andre der også har været i mit sted, der kunne give mig nogle fifs...Mit mål er nu(har ændret sig gennem tiderne) udelukkende volumen og muskelfylde

    Stats: 22år

    189cm

    86-87kg

    (skal siges at min vægt er meget præget af jeg fokuserede meget på konkurrence løb for et år eller 1½siden, samt har et arbejde(fysisk hårdt, mentalt og fysisk) der har gjort det svært at opretholde mit daglige kcal indtag der ligger på ca4800kcal, så ved at meget af skylden ligger her, men selv i perioder med 500kcal overskud, vokser jeg ikke p.ga. overstående problem)

    Jeg ville høre om nogen havde nogle idéer til valg af program, der har virket for jer i samme situation. 2-split HST?? eller noget helt andet...alle forslag er velkommen! :4thumbup:

  10. Jeg må påstå at jeg virkeligt har haft gode resultater med 7 ugers bænk program!

    Har kørt det 2 gange (første gang måtte desværre stoppes p.g.a sygdom) Men anden gang var her i foråret. Hvor jeg kombinerede det med en lækker ("sindsyg") :innocent: kostplan og godt med kreatin. Skal siges at dette program er det jeg har haft bedst erfaringer med, derfor springer jeg på det igen, snart!

    Skal siges at jeg aldrig har været specielt stærk i bænk, eftersom jeg er blevet opereret i brystkassen 2 gange for traktbryst. På trods af jeg har trænet i ca. 6år nu!

    Men jeg gik fra 95,5kg i max til 3*117,5(med spot på de 2 sidste) ved hjælp af programmet. Vægt fra sølle 82,5kg(havde lige inden trænet mig op til distance løb, derfor den usle vægt) til 89kg (self. meget vand fra kreatin) men ligger på ca. 86-87kg nu...bf fra 7,2% til ??? 10-13%???

    Skal siges jeg huslede den lidt og lade også en del vægt på mine dips (triceps i det hele taget) med bælte og vægtskiver(35kg tror jeg nu den kom op på tilsidst) mellem stængerne! :devil:

    Så jeg anbefaler programmet varmt.....husk dog en god spotter og masser af havregryn heheh :4thumbup:

  11. Det passer nu heller ikke - Raffi Liven startede med Krav Maga i Århus tilbage i 1996.

    Oki sorry jeg beklager mine usande udtagelser så... :4thumbup: Det var bare det jeg havde hørt...beklager....jeg blev ellers fortalt at man skulle til Sverige på seminar hvis man ville have noget træning nogle andre steder i nærheden...Det beklager jeg!

    Ved dog at i polen skulle det være meget udbredt hehe hvis det er til nogen hjælp :laugh:

    Og i Israel self. :wink: hvor jeg skal ned og lege med det, hvis jeg lige kommer forbi et sted hvor jeg kan fyre den af, her om ca 2 uger!

  12. Kommer du snart et smut til LVK?

    Ja satser på en gang i næste uge....men jeg er i sørgelig form.....arbejder 12-14 timer om dagen lige p.t (b.la. hos Thomas i mobiludsalg.dk) og har efter en slem gang sprutskid samt ferie, tabt mig ca 4kg :unhappy: så motivationen er ikke i top....Men det skal den nok komme når jeg skal op og give jer smæk i at straffe jern hehe :devil::laugh:

  13. Nej det passer ikke....Det er faktisk de eneste i DK....Østerbro er styret af Jes der er en super cool fyr der virkeligt brænder for sagen tommelfinger op til ham!

    Tofegårds plads er Carstens og Jes er uddandet under ham....Jeg havde selv supergode erfaringer med Krav Maga, både det ene og andet sted. Men desværre ikke tid nok(dårlig undskyldning ved det) med min egen træning samt arbejde og skole. Men det kan varmt anbefales, det sparker røv til både boksning og WT som jeg har gået til i et stykke tid! (ved self. jeg bliver haglet ned nu, men det er mine personlige vurderinger!)

    Selve træningen minder på toftegårds plads lidt om boksetræning, hvilket også er lækkert!

    Det er bundet i grov motoriske træk og derfor nemt at lære (dvs. kort tid) og super effektivt og relevant til kamp i dagens DK (våben og beskidte trix, samt kamp flere mod en)

  14. Jaja..nu var det heller ik lige dig jeg quotede.....men ok...

    Skal siges jeg ser mig selv som rimelig empatisk menneske men ik på det område nej...For jeg er overbevist om at mange at jeres holdninger er med til at holde gang i dopingen, der skal en holdningsændring til.....

    Oki, den udlægning finder jeg mere velbegrundet, jeg er ikke enig, dog respektere jeg din holdning. Men i mine øjne er det desværre ikke et problem man kan skære så firkantet...i mine øjne er det menneskeligt at fejle om det så hedder rygning, fedme, AAS eller andre (fornøjelser) der kan være potientiel sundhedsrisiko ved.

    Mennesker vil og kan ændre sig, heligvis...så hvis du som naiv 16årig ønskede den dejlige amar fisse på IN :cool: og ser AAS som den eneste billet til det. Så fred være med det, hvis du så som 40årig familiefar skal betale prisen med åreforkalkninger ovs.

    Skal der self. så være hjælp til dig... Det er ikke et valg jeg selv ønsker, men dem der vil leve stærkt og dø unge, skal self. hjælpes!