mriber

Medlemmer
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mriber

  1. Ville umiddelbart mene at din krop ville have gavn af noget "rigtig" fedt, frem for noget sukker! Chocolate bars er imo ikke det bedste man kan fylde i kroppen, med mindre man søger et relativt hurtigt energi-tilskud.

    Jeg ville selv hellere vælge en gang nødder, fisk, +70% chokolade og andre bedre kilder til fedt. Her vil du få nogle gode fedtstoffere (og stadig mange kcal) som du så kan supplere med kulhydrater og protein.

  2. HAVREGRØD!

    Nuff said.

    QFT

    Laver selv havregrød næsten hver morgen en let opskrift

    1 del gryn

    2 del vand

    lidt salt

    2-4 i mirkoovn v. max effekt

    Når først du har fundet de rigtige blandingsforhold er det god morgenmad, og hurtig

    Propper desuden et æbler (revet el. i stykker) i samt lidt mandler, hvilket kan gøres klar mens grøden er i ovnen

    Velbekomme :4mewantfood:

  3. Crossfit = pop

    At blive blandt eliten i diverse fysiske sportsgrene kræver specialisering. En sprinter bliver derfor aldrig en god maratonløber og omvendt. At I tror at i har fundet den gyldne middelvej der passer til alt er direkte latterlig, når det opstilles på en så ”religiøs” måde.

    Langt de fleste vil formodentlig få mere ud at træne noget styrke- og eller hypertrofispecifik træning og krydre dette med specialøvelser til deres sportsgren samt en mere effektiv form for cardiotræning.

    Rock’n Roll :strat:

    SaintPauli

    Sorry jeg henviste til tråden på FB, havde ikke læst færdig....

  4. Så fordi der er gutter på CF.com der har mere kød på kroppen end folk i dit center...så må CF være bedre til BB-resultater end BB træning er det.

    Lillemor kan flyve.

    Nope..! :nonono:

    det er "normale" styrke/fitness træning der trænes i mit center.

    Det virker da rimelig logisk at BB træning burde give bedre BB resultater end træning der ikke er specifik til dette.

    Tror du der har været lidt knas på tråden hvilke grupper der har været snak om :4thumbup:

  5. (...)Det er fint at der er et træningsalternativ for dem der har den interesse. bare ærgerligt at one size fits all er budskabet. At det endnu engang skal hypes som det næste store.

    Boldtræning, Kettlebells, HIT træning etc.. Trends der har toppet og faldet tilbage igen.

    Det værste er at det er ikke svært at imødekomme de problemer der kan være ved crossfit:

    1 lad være med at bullshitte og sige at crossfit er et fantastiske træningssystem for alle.

    2 fokuser på autoregulering frem for konkurrence

    3 fokuser på at maksimere præstation frem for at fokusere på smerte

    4 individualiser skidtet. Det må være muligt at lave differentieret træning på baggrund af en analyse af den enkeltes kapacitet, frem for bevidstløst at banke igennem en WOD.

    5 lad være med at prøve at stege en bøf på et rivehjern. Vælg det bedste værktøj til en given opgave. Cleans til metabolic conditioning.. Pleeease...

    6 drop det pseudevidenskabelige lir. Neurendokrin respons? Hvor er Crossfit studierne?

    Jeg kan læse mig til at der er elementer af ovenstående i jeres approach, men det er ikke det grundlæggende.

    ^^ QFT,

    fra igårpersonligt syntes jeg egentlig meget godt omkring den alsidighed der ligger i det, men at bliver religiøs omkring er nok til den gode ende...

    på samme måde med CF CPH, kanon fedt at vi får en i DK, og lad der da endelig komme flere, så længe det ikke går hen også bliver til et pop-fænomen

    Hvad angår argumentet om amerikanere, lader vi den ligge. I forhold til min manglende indsigt i BB-verdenen, betyder det ikke at jeg har en holdning :wink:

    Og hvad udleder du af at folk i dit center ikke er trænede at se på? Er det et argument?

    Edit så; Størstedelen af de brugerne i normale motionscentre som jeg ser og kender til, ikke BB'er, ser ikke ud til at få samme udbytte (ift. det muskeløse udseende) som de folk jeg har set på cf.com eller andre der har dyrket crossfit. her tillader jeg mig så at slutte at CF giver et bedre resultat.

    hvem har desuden reklamere med at;

    Jeg erindrer ikke at have kritiseret CF før, i hvert fald ikke nævneværdigt. SÅ at læse sådan en påstand om at alle der træner BB træner forkert - de burde træne CF! (wow strong Brian Boese-deja vu), det er topmålet af arrogance.

    ? :dry:

  6. Er det her et forsøg på at argumentere for rigtigheden af den omgang arrogante nonsens som der er linket til ovenover?

    Egentlig direkte...

    Har ikke selv styr på om "choach's" priotering er den rigtige da jeg ikke har så stor indsigt i bb-verdenen eller CF for den sags skyld.

    Det jeg ville have sagt er at han givet vis er ret i noget af det han siger, da jeg de gutter jeg har set på cf.com har mere kød på kroppen end dem i mit eget center.

    At han så virker en smule arrogant i det hans skriver vælger jeg at tildele at der er amerikansk...

  7. LOOOOOOOOOOL det er noget af det mest idiotiske og arrogante jeg nogensinde har læst :laugh:

    Det er jo også amerikansk og med hvad der dertil følger ( a la' american dream vs. jantelov)

    Ikke desto mindre hvis man ser nogle af de gutter fra CF er de ikke just de mindste, hvor meget der er krudt skal jeg ikke kunne sige, men som Cronfeld også har været inde på, ser man sjældent nogle i lokale fitness centre der løfter mere eller for den sags skyld er væsentlig mere buff en ved CF

  8. (...) men jeg vil til enhver tid hellere dødløfte 40 kg mindre end dem, og så til gengæld være væsentligt bedre end dem til stort set alt andet.

    Ja eller 80-100 kg da der er nogle bæster rundt omkring :devil:

    Fred være med det hvis man syntes det er sjovt. Crossfit er bare ikke noget der gør folk fantastiske til det de laver. Det gør alle middelmådige til alt de gør, og er pisse hårdt i processen. Det er definitionen på spildt arbejde for mig.

    For dem hvor målet ikke er specifik, og blot ønsker en god all-grund form hvad enten det gælder løb til fodbold, lidt styrkeløft i centeret eller hjælpe andre i form af sit hverv, vil jeg våge at påstå at CF er et ganske godt alternativ til at nå en sådan form.

    Her selv tidligere kørt Ross E.'s 50 dages program med 4 dages træning og 1 dags pause, her var det lidt af det sammen (styrke, udholdenhed, eksplosivitet osv.) måske bare en smule mere skemalagt, men i bund og grund træder nogle af pricipperne igen hos GF. (eller også er det omvendt).

    Summa sumarum syntes jeg ikke man kan anklage resultater af CF for at være middelmådigt og spildt arbejde (jeg ved du skriver "for mig") da der om ikke andet udfordre kroppen konstant og gør den god til lidt af det hele. Som det også har været nævnt før er det ikke løsningen hvis man ønsker noget specifikt, eks. muskler, styrker, udholdenhed osv. men en, for mit eget vedkomne en fin blanding af det hele.

    btw. ser man sku heller ikke 70-årige fra et regulært motionscenter eller styrkecenter klatre i træer :tongue:

  9. Postet den I dag, 00:14

    QUOTE(mriber @ 10. Jun 2008, 23:20) *

    ...

    på samme måde med CF CPH, kanon fedt at vi får en i DK, og lad der da endelig komme flere, så længe det ikke går hen også bliver til et pop-fænomen

    Hvorfor er det et problem, hvis Crossfit bliver populært? unsure.gif

    Har ikk noget imod at Crossfit bliver populært og anvendt...

    men mener bare ikke det er fedt når hr. og fru. danmark, eller frk. pop-smart, begynder at dyrke CF fordi det er "smart" og "moderne". Det er altså baggrunden for at starte på CF jeg stillet spørgsmål ved. For dem der ønsker træningspricippet er det kanon, men syntes det giver et forkert billede af CF hvis dyrkes fordi det er " en ny trend" :dry:

  10. Præcis, crossfit er ikke andet end alsidig træning. Men folk tror jo at det er det eneste rigtige og "gammeldags" træning ikke længere er optimalt.

    Der sidder en amerikaner og griner så højt pga det nye modefænomen, han laver BOKSEN!

    personligt syntes jeg egentlig meget godt omkring den alsidighed der ligger i det, men at bliver religiøs omkring er nok til den gode ende...

    på samme måde med CF CPH, kanon fedt at vi får en i DK, og lad der da endelig komme flere, så længe det ikke går hen også bliver til et pop-fænomen

  11. Tag til lægen og få tjekket dit niveau, han vil formentlig også kunne fortælle mere om det.

    Generelt mener jeg dog ikke at det er forhøjet kolestorol er udbredt blandt den yngre del af befolkningen, dog kan det komme med alderen hvis kosten er usund!

    Hvor vidt æg er usund eller ej afhænger som alt andent af mængden. Personligt vil jeg mene 9 æg om dagen er over grænsen, hvis det er et gentagende mønster. Mener at have hørt en anbefaling om max. 6-7 om ugen pga. fedtet i blommen der netop er kendt for at have en kolesterol-hævende effekt.

    Rent kostmæssigt kan du overveje at gøre fisk til en større del af din kost, fedtet i fisken er, modsat æggeblommen, kendt for at have en kolesterolsænkende effekt.

    Men smut forbi lægen og få en snak og overvej at variere indtaget af æg med eks. fisk eller alm. kødpålæg.

  12. Siden i nu er en vægtløftningsklub hvorfor så ikke overveje stænger evt. noget kvali ala eliko og med bumper plates...

    Skal ikk kunne udtale mig om forskellen på de to benmaskinger, men den såkaldte rygmaskine er efter min mening skrammel x big time. Overvej i stedet en anordning som denne

    gluteham.jpg (glute ham bench)

    den giver mulighed for både at kører front og ryg, og kan indstilles til alle størrelser

    men vil stærk fraråde dig at købe den rygmaskine du har kigget på, vi har haft en lignende i vores center og det var den første maskiner der forsvandt...

  13. Lyder da pissefedt :4thumbup: og helt sikker som noget man skal deltage i hvis tiden er til det...

    Og 340, er da ikk sport dyrt, slet ikk hvis maden er god. Er der noget bedre at kunne sige skål efter så'en en tur :beerchug:

  14. Til din glæde, tror jeg ikke at der er ballerne der er problemet...

    Du nævner selv du har et lille lændesvej hvilket jeg tror gør at røven forkommer lidt større ende andre steder.

    Mit råd vil være at du prøver at stramme op i musklerne på den anden side, dvs. hoftebøjere og maven. Generelt vil en størk "core" (hele vejen omkring maven ) hjælpe lidt på dit "problem".

  15. Lyder umiddelbart som indbildning i den givne sag. Derimod er der medium stærk evidens for at træning har en anti-depressiv effekt, hvilket jo rammer lidt ved siden af din case :smile:

    Præcis, jeg føler det dejlig afstressende efter f.eks. et tur på MTB eller på sandsækken...

    Tror som Eruption at du evt. skal finde det i kosten, eller overveje om det snarer skyldes at træningen tager tid fra andet du måske også gerne ville. På samme måde kan nogle stå tilbage med en skyldfølelse over at de ikke får trænet eller ikke får trænet nok, hvilket også kan være anledning til frustration...

  16. mriber du skriver: 'Du vejer 81 kg i dag og måske vejer du 79,8 i morn og så 82 tirsdag'

    - sådan svinger min vægt bare sleeet ikke, og deet lige meget hvilken tid på måneden vi snakker.. Min vægt har det sidste halve år aller højest være +/- 100 gram om dagen.. Så jeg VED at jeg ikke vejer 79,8 i morgen og heller ikke 82 tirsdag *S*

    Mollerup - jeg er 1.65 høj og vejer 81 kg - det ville ski da være dejligt, hvis jeg med den krop havde en kondi så jeg kunne klare 2 timer på en Crosstrainer *G*

    Føler mig som et kæææmpe fjols når jeg skriver dette her, men er SÅ besat af at veje under 80 inden fredag at jeg neeemt kunne finde på at "flytte ind i motionscenteret" de næste mange dage, bare for at nå mit mål...

    Jeg veeed at jeg burde være stolt osv osv - men dette ville simpelthen betyde meget for mig..

    Prøv at drikke 1 l vand :laugh:

    Ej, det vi er self forskellige, men som sagt er vægten relativ og hvis du absolut må komme under 80 kg, så er alternativet vel at faste op til vejningen som eks. boksere eller brydere gør. Det er dog ikke nogen sund løsning overhovedet, og slet ikke for "civil" folk, da de professionelle som regel har en kostplan at holde sig til og er under jævnligt opsyn af deres læger.

  17. Hvor er problemet? Du vejer 81 kg i dag og måske vejer du 79,8 i morn og så 82 tirsdag, fordi du måske har drukket lidt mere vand end normalt eller ikke har fået "tømt ud" siden sidste vejning.

    Kan sagtens se at det kan være rart at nå et fastsat mål, da det danner motivation til det sidste stykke vej. Men man bør måske overveje om vægten reelt skal stå under 80,0 eller om 80,5-81,0 kan accepteres som et nået resultat. For ja du er jo nået en stor del af veje (12 kg).

    Mit råd vil være at revurdere dit mål i forhold til at vægten, for mit eget vedkommende, svinger 1 kg op/ned omkring et gennemsnitsvægt. Og for kvinders vedkommende har den månedetlige cyklus også indvirkning på vægten. I mine øjne er 81 kg i dag, et ganske godt udgangspunkt for at veje under 80 fredag, uanset er det da gået den rigtige vej...

  18. Lige præcis! Har været igang med værnepligten men kom til skade 2 måneder henne og de kunne ikke lade mig forsætte på daværende tidspunkt. Så det er helt om igen og så ville jeg lige høre hvad folks meninger og erfaringer var.

    garden er dog IKKE et emne da jeg ikke vil være paradesoldat! Mit eget bud er pt. opklaringsbatt. på bornholm. der skulle være rimelig godt knald på har jeg hørt fra div. fagfolk! :4thumbup:

    Delen med paradesoldaten er også den del der bekymre mig mest.

    Her dog ladet mig fortælle at der på solskindagene skulle være en fin udsigt ( :w00t:) og så er det jo i KBH = flere træningsmuligheder end i Haderslev (sdr.jylland) evt. crossfit :bigsmile:

  19. Prøvede NUPO for 1½ år siden og tabte 8kg på 5 uger, men har taget de 5 på igen. Kom så med den pille som sætter forbrændeingen i vejret.

    Jep findes, de sundhedsmæssige fordele kan bare diskuteres! (eks. TP)

    Drikker ikke sodavand til dagligt, og stort set ingen kager, og meget lidt slik, så jeg kan ikke forstå jeg har ekstra 10-15kg at slæbe på, de burde jo så være væk.

    ^Hende fra artiklen mangler, som tidliger nævnt, formentligt også en par kilo at komme af med

    Der er dog nogen der har formået at komme på rigtige spor

    8 kg. tabte jeg på 5 uger ved nogle meget enkle midler:

    1. Cykle på arbejde og løbe eller anden motion 3xugentligt

    2. Spise morgenmad og spise mange mellemmåltider af frugt og vand i løbet af dagen.

    3. Spise grøntsager og holde mig fra alkohol,slik og sodavand - alle de der ting som alle ved er usunde.

    Jeg tror det er vigtigt at man holder sig positiv og fokuserer på hvor dejligt man har det under/efter motion og hvor dejligt en ordentlig slurk koldt vand smager, istedet for alt det man ikke spiser mere (slik, chips osv).

    Efter nogle uger har kroppen slet ikke lyst til de ting mere og har vænnet sig til at spise sundere. Man får mere energi og bliver gladere. Når dette punkt nåes, så er man kommet godt på vej!

    Jeg ved at noget vægttabet er væske og at det er meget forskelligt hvor hurtigt vi taber os, men det virkede/virker ihvertfald for mig :-)

    God fornøjelse!

    det er fanme dårlig journalistik, ja hun har tabt sig! men hvordan? ikke så meget som et ord om hvordan og hvorledes denne "dovne slankekur" funger!

    ^QFT

    Kvinden bag artikel, skriver dog tilsyneladende en mere uddybbende artikel, hvor føler man får svar på mere end i artikel fra EB selv!

    Kommentar fra Catrine Lysdal, 34 år: Dovne slankekurer findes ikke......

    Face22-05-2008 14:04:30 #16 fra Catrine Izabella Lysdal

    Hej alle sammen.

    Tak for alle kommentarerne om mit vægttab :-).

    Lad mig først og fremmest understrege at jeg ikke har været på nogen doven slankekur, da jeg personligt ikke tror den findes. Jeg har tabt mig gennem 6 år via en fuldstændig livsstilsændring - både med kost og motion. Det interview som jeg deltog i omhandlede ingen doven slankekur (se videoklip eller læs avisen).

    Jeg har gradvist tabt mig ved først at ændre små ting i kosten, dernæst blev motionen en del af min hverdag.

    Min tidligere kost bestod af meget usunde vaner, som fx brun sovs og kartofler og uden nogen form for grøntsager. Hver dag indtog jeg min. 1 pose slik og 1 sodavand.

    I dag spiser jeg sjældent usunde sager, og nyder stor glæde ved sund mad bestående af magert kød, grøntsager, frugt mv. Generelt efterlever jeg sundhedsstyrelsens 8 nye kostråd.

    Da jeg undervejs i mit vægttab fik reduceret kiloerne, blev det muligt for mig at dyrke fysisk aktivitet, som gradvist er blevet til mere og mere. Som fortalt i avisen, planlægger jeg at gennemføre et halvmaraton næste sommer.

    Jeg beklager, men der findes ingen doven måde at tabe sig på - det er hårdt arbejde, men helt klart besværet værd. Husk gradvist at ændre livsstilen, for hvis det hele gøres på samme tid, så bliver det sværere at holde motivationen.

    Held og lykke til alle dem som skulle følge mit eksempel.