Kjaers

Medlemmer
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kjaers

  1. Jeg har også haft mit i 3måneder nu, dog "kun" med pause den sidste måned. Startede igen i går med en gang ryg og der har da heller ik været det store at mærke idag. Men det er da godt at høre at det er noget der kan tage lang tid da det så stadig godt kunne tyde på det er muskulaturen den er gal med.

    Men godt at høre det går fremad med dig ellers. Hvile er jo kun godt i små mængder;)

  2. Okay. Ja det med hvile var jo som du selv har sagt, lidt det man ku forvente at få at vide. har selv holdt en hel måned nu kun med to træningspas og mit kan stadig være nogen dage og så de næste slet ik være der. I hvert fald er jeg nødt til at begynde at træne igen inden jeg bliver sindssyg, for det er sku ik til at holde ud ik at kunne træne som man plejer. Men lad mig da høre hvis der er nyt fra din side:)

  3. Netop, lægernes måde at gøre tingene på har ændret sig. Min læges datter er også i samme prasis, og når jeg har været ved hende har jeg helt klart følt at der bliver gjort noget ved tingene og at jeg bliver undersøgt ordentligt, frem for bare at blive snakket efter munden og blive sendt afsted igen uden rigtig at have kunnet bruge besøget til noget.

  4. Utroligt så ens symptomer du beskriver hvis jeg sammenligner med det jeg selv har døjet med de seneste måneder. Har også døjet kraftigt med pressen for brystet om både i solar plexus men også specielt i venste side af brystet. Det underlige er at det ofte først kommer om aftenen når jeg slapper af inden jeg skal sove. netop også når jeg har kørt bil har jeg oplevet det af en mærkelig grund. Har selv været ved lægen der pegede på overtræning og har derfor nu snart holdt 3ugers pause, på nær to lette træningspas. Må dog sige jeg på forhånd regnede kraftigt med at det var det han ville foreslå mig, da han lyder til at være en tro kopi af din læge. Det skal dog siges at det har hjulpet, men kan stadig til tider mærke det en smule specielt når jeg ligger ned. Desuden har jeg haft noget der minder om en hævelse af mine sener/muskler øverst specielt i venstre side der også ofte har skabt den trykkende fornemmelse.

    Er selvfølgelig interesseret i at høre svaret fra din læge og om du har fået råd til at løse problemet.

    /Kjaers

  5. Som der er sagt længere oppe, SQUAT! det mener jeg godt kan tåle at blive gentaget da det strammer kanont. Det vil jeg godt garantere du kan mærke de to efterfølgende dage efter en god gang tung squat.

  6. Et hurtigt spørgsmål: Har købt straps, svarende til dem der bruges i videon som der linkes til længere oppe. Du skriver at stroppen skal gennem løkken i punkt 4. Altså igennem den selvsamme løkke man stikker hånden igennem når man tager strap'en på? Jeg synes nemlig ikke jeg kan se han gør det i videoen, men måske kigger jeg bare ikke ordentligt efter. :smile:

    Som der bliver svaret er det fordi hans selv strammer til håndleddet. Men har selv de gasp straps der bliver stillet spørgsmål til og så du også undrer giver det for mig heller ingen mening hva der bliver beskrevet i tunens punkt 4. strammer selv bare til når jeg har fået den rundt om stangen et par gange og det er i hvert fald meningen det er sådan de ska benyttes.

  7. spis gerne 2.5gram protein pr. kilo kropsvægt. og så kan man se lidt på hvornår man indtager de forskellige proteinkilder på dagen. f.eks. er det en go ide at indtage noget hurtigtoptageligt protein lige efter træning og noget langsomtoptageligt inden man går i seng. men læs FAQ'en om protein så blir du klogere.

  8. har haft lidt af det samme. jeg vil beskrive det som stød eller små sener der sprænger i underarmen. får det specielt ved militær pres når jeg går meget dybt. ved godt det er et svært sted at varme op, men kan kun anbefale at du varmer godt op i specielt de øvelser hvor det fremkommer(hvis der er nogen du oftere oplever det i end andre).

  9. Når nu formålet er en mere trimmet og veltrænet krop i helhed, er den klart bedste måde nu engang at tage i et center.

    Så vil jeg vove at påstå du kan lave "3 gange 12 vægtløftning med højre arm og

    3 gange 12 vægtløftning med venstre arm" ( eller biceps curl hva jeg går ud fra det er) fra nu af og til du dør uden at det giver bedre effekt end at tage i et center og lave en ordentlig omgang træning en gang.

  10. nu ved jeg ik hvorfor du gerne vil undgå at gå i motionscenter, men bare rolig du behøver ikke være "bange" for at komme til at se ud som en af de store bodybuildere efter en måned. Dette ville vi andre nok synes ville være fedt, men du får langt mere ud af at tage i et center hvor der er ordentlige faciliteter, og så kan du jo se om ik det gir dig nogen bedre resultater.

  11. Hai.......

    En kort forklaring....!!!

    "man" loader i 4-5 dage.... 20 g dagligt af 4 gange.... På træningsdage tages dosis før og efter træning... og ellers morgen og aften.... Kreatin bør tages sammen med kulhydrater ( druesukker el. lign. ) efter load vedligeholdes med 5 g dagligt.... Træningsdage tager jeg selv 5 g før og efter træning....

    Det skal dog siges at loade fasen ikk er Nødvendig, da man har fundet ud af at over længere tid vil man opnå de samme resultater uden.....

    Drik rigeligt m vand!!!!!

    " måneder på kreatin efterfulgt af 1 måned off....

    Tager du 10g. på træningsdage efter loadefasen. Hvis jeg ikk tager fejl har flere undersøgelser vist at kroppen ikk kan optage mere en højest 3g. ca om dagen.

  12. Hehe, har tit hjælp på de sidste reps. Men vil prøve at forklarer det lidt bedre så, hvis jeg kan, hehe.

    Du ligger så død at du ikke engang kan rykke 10reps af 15kilo's vægte, som du normalt godt kan. Så er der ingen grund til rykke de måske 7 sæt man nu kan (For så kan man jo nærmest blive ved i en evighed).

    Trænet engang 12,12,10,10,8 på 14kilo's håndvægte, så 10,10,10 i bænk, med 50kilo, også det med håndvægte igen. - Så meget er ikke blot spild tid, men f.eks 5x5 med håndvægte vil give bedre?

    correct me if i'm wrong.. Men så vidt jeg kan forstå på det er din træning ikke helt vildt struktureret. Prøv at finde dig et program. f.eks. fullbody eller et split hvor du har lidt styr på antal sæt og reps i stedet for at køre løs med forskellige muskelgrupper indtil du er død. :4thumbup: :bigsmile:

  13. Det er rimelig individuelt hvordan man reagerer på træning. nogen skal have en masse øvelser til hver muskel for at der sker noget, mens andre ikke skal. Men hvis du med at "rykke det sidste igennem" mener at der står en og hjælper dig med at presse dig til de sidste reps, er det noget jeg kun vil anbefale dig at gøre en gang imellem. men må indrømme jeg stadig har lidt svært ved at tyde dit spørgsmål. :4thumbup:

  14. Du må undskylde mig, men jeg tror ikke helt jeg forstår hva dit indlæg helt drejer sig om. Er det en konkret bicepsøvelse, eller er du interesseret i at få at vide hvor meget "man" max må tage i diverse øvelser? hvilket (sidstnævnte) jeg ikke kan finde nogen mening i.

  15. ja sørg for at få noget at spise inden træningen, men det ska heller ikke være alt for meget, det er ikke optimalt. men du kan sagtens tage noget youghurt, müsli og/eller frugt og så træne bare så kroppen har noget at arbejde med.

  16. kører selv de samme muskler sammen i et 3-split og bare sørg for at have de ca. 5 basisøvelser med (dødløft, squat, bænkpres, militærpres, dips), og så suppler med nogle isolationsøvelser. hvis du prøver at sætte nogle øvelser på dine dage, kan jeg give dig råd til hva jeg kører.

    Go held med det :4thumbup: