Nielsen26

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nielsen26

  1. for lav træningsfrekvens

    jeg ville smide nogle lette træninger af bryst sammen med tung skulder, let skulder sammen med bryst, let ben sammen med ryg og let ryg sammen med ben.

    Og så ville jeg gerne vide hvilke "tilskud" han har taget mens han har lavet sin "transformation". Hvis du gav mig 500mg trenbolon og en villig forsøgsperson kunne jeg sagtens lave det samme resultat.

    Ikke dermed sagt at jeg finder en "transformation" som den beskrevne umuligt, men altså liiige på grænsen. Hvis man ikke skal lave andet end at træne, æde og sove, kan der ske meget. Og så få lavet nogle "efter" billeder med lange skygger, så er den ved at være i vinkel.

    med lange skygger hvad er det

  2. Jeg vil ikke mene at boxen er noget for dig, især ikke nu hvor du har haft en skade, så vil det virkelig været dumt at begynde på det.

    Træn hellere noget exentrisk deltoid lateral raise i stedet, det er virkelig en god øvelse, og den giver næsten det samme

    mvh

    fysioterapeuten

  3. Én af mine spillere har brækket næsen, men mangler sådan en næseskinne, der kan gøre, at han kan spille alligevel. Hans forældre har prøvet at ringe rundt, men ingen ved tilsyneladende, hvor man kan skaffe sådan en skinne/maske henne.

    Er der nogen her på MOL kender til sådanne masker?

    ja dem kan man ikke få mere :devil:

  4. Jeg har aldrig læst noget om dem, men ku forestille mig at det er løbetest, psykologtest, teknisk forståelse, og så mat og engelsk.. Bare et bud.. resten ligger der vist et tykt røgslør for..

    og sikkert også muskelprøve..

    PATRICK GO:

    Hvorfor gør du dig så klog på noget du ikke ved noget om? Du skriver at du aldrig har læst om det, hvorfor så svare når du ikke ved noget om det?