KKGaucho

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KKGaucho

  1. --Simonsen----Elkjær----B. Laudrup-

    ------------------------------------------

    --------Arnesen-------M. Laudrup-----

    ------------------Lerby------------------

    -Heinze---Agger--M. Olsen---Helveg-

    ---------------Schmeichel--------------

    Sådan.. Nu er der lukket af på det offensive hold. Undskyld, Lerby - du skal selvfølgelig på holdet som styrmand. Og det der med at Laudrup brødrene ikke kan noget defensivt - det kan til dels passe om Brian, men sgu ikke om Michael. Han kan det hele, men det er naturligvis det offensive, der er mest iøjenfaldende. En måde at forsvare sig på, er jo at holde på bolden, hvilket de begge mestrer i særklasse. I øvrigt spillede Brian flere kampe som højre wing back under Ricardo.

  2. Risager var sgu en god solid spiller - men ja, måske ikke lige på landsholdsniveau. I BIF gjorde han det godt (ligesom Colding).

    En anden spiller, man nemt kunne putte på katastrofeholdet: Dennis Rommedahl, mine damer og herrer! Hvad med Lars Jacobsen og Jesper Christiansen? De to var omtrent alene om at sørge for, at EM 2008 bliver uden dansk deltagelse (ved godt mange andre faktorer spiller ind).

  3. Hej allesammen!

    Jeg er en dreng på 14 år der gerne vil i gang med noget styrketræning!

    Jeg går til spring-gymnastik 3 gange om ugen, men der laver vi ikke rigtig styrketræning...

    Har ingen idé om hvordan jeg skal begynde osv. Så jeg mangler virkeligt et styrketræningsprogram hvor man vil kunne mærke forskel.

    Det skal især koncentreres på overkroppen og så lidt på lårene (springkraft)

    Håber nogen er villige til at hjælpe!

    Det første år bør du lave basis øvelser og holde fokus på teknikken. Bare brug linket nedenunder. Du kan evt. supplere med dødløft. 2 - 3 gange om ugen. Herefter kan du overveje at gøre træningen mere specifik. Men du kan lige så godt droppe maskinerne med det samme. Det er der ingen ide i, når du er springgymnast. Hvis din gymnastiktræning er meget hård, så kan du måske nøjes med 1 træning om ugen - i hvert fald i begyndelsen, hvor det handler om at lære styrketræningen at kende.

    http://www.motion-online.dk/styrketraening..._-_frie_vaegte/

  4. hvordan virker tryptofan beroligende??? har du evt et link til noget læsestof?

    Det ved jeg nogenlunde selv. Det påvirker udskillelsen af dopamin. Dopamin kan du sagtens finde links om på nettet, men det er - hvad jeg har fået at vide af en forsker - en slags belønningsstof, der gør een glad og salig på samme tid, og altså indirekte virker søvndyssende. Det kan være, andre herinde kan supplere min begrænsede viden.

    Læs evt. denne artikel:

    http://ing.dk/artikel/77277

  5. ...og i forsvaret må Agger vente, til han over en årrække har demonstreret klassen. I mellemtiden skal Henning Munk Jensen ind i det centrale forsvar. Desværre huskes han ofte for, at han stoppede på landsholdet et år for sent og dermed sluttede med nogle svage kampe - men i hans bedste år var han i særklasse den bedste, som Danmark har haft i det centrale forsvar i den tid, som jeg har fulgt fodbold.

    Ha ha... 76 kampe for PSV - det er flot, men ikke noget man bliver en af DK's bedste forsvarsspiller gennem tiderne på. Ærligt talt. Og da især ikke når man er kendt som en forsvarsklippe og ikke er videre dygtig med bolden. Agger har opnået mere (bl.a. en CL finale) i en yngre alder i en tid hvor niveauet er højere.

    Men jeg bøjer mig for Henning Jensen - han skal have Ebbe's plads. Ingen tvivl om det. Han var en bedre spiller, og havde en flottere karriere. Faktisk vel egentlig længere og mere imponerende end Elkjær's.

  6. Inter og Milan. Således svarede Helveg, da han blev spurgt om manglende klasse. Helveg er, set over hele hans karriere, klart den bedste back, vi har haft på landsholdet. Det er i hvert fald min klare mening :xmas:.

    Nemlig.. Helveg har haft mere end 10 års fremragende stabilitet på landsholdet - han tog måske også bare 1 år for meget. Man må heller ikke glemme at han blev nr. 3 et år med Udinese i Serie A - en af verdens bedste ligaer.

  7. Det er ikke bare at strække ud. Ved udstrækning af nogen specifikke muskelgrupper vil problemet blot forværres.

    Så rådet fra Christian om bare at strække det hele er en rigtig skidt idé. Man strækker fx ikke en i forvejen forlænget og måske endda en inaktiv muskel. Det handler om længde/spænding forholdet.

    Ja, du skal spænde de "korte/stramme" muskler ud - højst sandsynligt lænden og hoftebøjerne - og træne de "lange/svage" - maven, højst sandsynligt med fokus på den nedre region. Er selv i samme situation og har rettet en del op på forholdet mellem "muskelkorsettets" forside og bagside.

  8. Jeg kan konstatere at aminosyren tryptofan findes i høj grad i kalkun, æg, kylling, mælk osv., men kender nogen af jer herinde en liste med nogen tal over det? Altså hvor højt indhold pr. 100g eller lign... Kunne forestille mig at kalkun er vinderen som følge af det gamle rygte, men aner det faktisk ikke.

    På forhånd tak til de kloge.

  9. Flemming Poulsen var en klasse angriber, men det eneste han rigtigt kan prale af er vel EM pokalen og hans uforglemmelige saksespark for Dortmund. Ebbe Sand var stamspiller flere år på et tysk tophold i en tid med højrere niveau og standarder og er en legende den dag i dag. Endvidere var han svær at erstatte på landsholdet når han var skadet - det var lidt lettere med Flemming Poulsen. Men jo, han skal da i betragtning - han er sgu sej.

    Thomas Helveg har været en solid spiller i mange år på alle niveauer. Han kan alle spillets facetter og har vist sig at være på et lidt højere niveau end de nærmeste spillere til højre backen - f. eks. Sivebæk. Den kan i mine øjne slet ikke diskuteres. Lige som Michael Laudrup. Og du har ret i at Danmark ikke kommer til at se en Michael Laudrup eller Schmeichel igen, men det gør hele verden jo ikke. Jeg mener dog at der stadig er kæmpe talenter i DK - deres sønner f. eks. Anderledes typer, men stadig med verdensklassepotentiale. - For ikke at snakke om Bendtner og Agger. De har jo på nuværende tidspunkt allerede opnået mere end veteranerne havde i den alder.

  10. Jeg har tænkt over et dansk drømmehold og er kommet frem til følgende hold i 4-4-2 formation med diamant på midten:

    ----------Elkjær--------Sand-----------

    --------------M. Laudrup----------------

    --Simonsen---------------B. Laudrup--

    ----------------Arnesen-----------------

    -Heinze---Agger--M. Olsen---Helveg-

    ---------------Schmeichel--------------

    På bænken:

    Lars Høgh

    Lars Olsen

    Kim Vilfort

    Jon Dahl

    Bejlere:

    Ole Qvist

    Jes Høgh

    Martin Jørgensen

    Sophus Krølben

    Nogen kommentarer og/eller kritik?

  11. Hvis han har ondt i ryggen, og det ikke mærker som om det er musklerne, så skal han da til kiropraktor, ikke fysioterapeut. Det er i hvert fald min erfaring, hvor fyssen var et dyrt spild af tid (det blev endda sandsynligvis værre pga forkert diagnose), hvor kiropraktoren kunne ordne det med et snuptag.

    Jeg kan ha været uheldig med fys og heldig med kiro, 1 mand er naturligvis for lille samplesize til at sige noget sikkert.

    Ja, det lyder som en dårlig fys, ham der.

    Fysioterapeuter er eksperter i bevægeapparatet, så en god fys burde kunne klare det hele.

  12. Jeg kan godt se den ser skæv ud på billedet, men det er (ud over det enkelte billede) aldrig noget der er blevet bemærket før, ej heller af min kiropraktor, på trods af at jeg har fået taget røngten da jeg i sin tid startede osv. Hvis min ryg var skæv ville han (IMO) da være den første til at bemærke det.

    Jeg tror billedet snyder

    Hehe.. ja, ellers får du det jo at vide søndag hos fyssen. I så fald - skift kiropraktor!

  13. Lad mig gætte - du har øget lændelordose? Altså, lændesvaj, ikk' sandt? I så fald, vil dette bevirke at du bruger balderne i højere grad end almindeligvis, når du bevæger dig. For at undgå dette kan du kippe bækkenet en anelse bagud når du går og står, og således sætte Glut. max. lidt ud af funktion. Yderligere kan du supplere med maveøvelser, og evt. spænde lændemusklerne ud.

    Forstår du hvad jeg mener?

    Krogh

  14. NEJ! Danmark spiller noget af det flotteste fodbold, der findes, og det er takket være Morten Olsen. Han er en yderst dygtig træner, og det er bestemt ikke hans skyld, at det ikke lykkes os at komme med til VM.

    Fremtiden for det danske landshold ser lys ud. Meget lys.. Og træder en anden træner til, vil udviklingen svækkes en anelse. Andet er utopi. Alt kredit til Olsen.

    Kenneth K