petknu

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by petknu

  1. jeg skal op til de fysiske prøver til politiet snart og jeg ville vide om der var nogen herinde som har lidt eller noget erfaringer fra

    selve prøven?

    Det kunne være forberedelser eller trænings øvelser...

    Google siger f.eks.:

    http://www.blivpolitibetjent.dk/

    http://www.nih.dk/Uddannelsesspor/Politi.aspx

    http://www.nih.dk/Default.aspx?ID=94

    og på politiets sider, står der at man kan kontakte dem for detaljer omkring krav og prøver. Så ring til polititet eller gå ned på stationen.

  2. Ganske muligt, men hvis vedkommende reelt har haft en sådan oplevelse med ham, - er det da forståeligt at personen poster det ud over så mange forskellige fora som muligt.

    Tidligere har jeg gjort det samme med bl.a. IT-butikker der har behandlet mig ringe. Skrevet en post, og herefter indsat den i så mange fora som overhovedet muligt. Det i sig selv kan jeg ikke se noget galt i.

    Enig at det er meget synd for hende, hvis hun har oplevet det.

    Også meget forkert at "poster det ud over så mange forskellige fora som muligt" og "Skrevet en post, og herefter indsat den i så mange fora som overhovedet muligt. Det i sig selv kan jeg ikke se noget galt i." Det er sådan spammer tænker. Og det er det som USENET og mange fora dør på. Så jeg støtter ADMIN fuldt. Kan se at oplægget også er slettet på det andet forum.

    Men skal vi ikke lade være med at starte en flamewar?

  3. Tak for kommentarene.

    Det tyder på at jeg er på rette vej, at programmet er ok, og at mine resultater er som forventet.

    Jeg vil fast fastholde programmet en måned endnu, hvorefter jeg vil få det revurderet af en instruktør.

    Hvis jeg ikke begynder at se synlige resultater, vil jeg kigge nærmere på kosten. Dog vil jeg stadig feste når der er lejlighed til det!

    Endelig har jeg mulighed for at koble noget konditionstræning på, uden at det vil påvirke styrketræningen. Dvs at jeg kan styrketræne 2-3 gange om ugen, og har så mulighed for konditionsttræning på dagene hvor jeg ikke styrketræner.

  4. Tak for dit hurtige svar.

    Mit spørgsmål er afledt at to ting:

    1. Jeg har læst at den største fremgang kan man få i starten af træningen

    2. Synes at jeg har kommet mere vægt på

    Så vil jeg gerne SE resultatet. Jeg forventer IKKE at eksplodere - det lyder ikke sundt, men bare få almindelig tilvækst. Ind til videre har træningen hjulpet med ryggen og nakken, da jeg sjælden er øm eller har ondt i dem.

    Mit spørgsmål kan måske præciseres:

    1. Er programmet ok? Regner med at få lavet et nyt om en måneds tid.

    2. Er det en god idé at ændre en af ugentlige styketræningsdage med en konditionsdag, for at få bedre kondition (jeg bliver en smule forpustet i løbet af træningen, og sveder meget) og for at komme af med fedtet. Eller skal man styrketræne i en periode og konditionstræne i en anden period?

  5. Jeg er begynder udi træning, så jeg har et spørgsmål om hvor meget resultat jegkan forventer efter 2 måneders træning. Jeg træner 2-3 gang om ugen, oftere 3 gange end 2, efter et program der ligner http://www.motion-online.dk/styrketraening...ser_-_maskiner/

    10 minutters opvarmning i ro-maskine eller ellipsetræner

    Benpress (3 x 12)

    Benbøjninger (i maskine) (3 x 12)

    Træk til skulder (3 x 12)

    Brystpress (3 x 12)

    Rykstrækninger (i maskine) (3 x 12)

    Mavebøjninger (i maskine) (3 x 15)

    På det sidste har jeg tilføjet:

    Scottcurls (4 x 8)

    Armstrækninger med wiretræk (3 x 12)

    Siddende kropvridning i maskine (3 x 12)

    Afslutter med ½ liter skummetmælk.

    Som variation, bruger jeg pricippet i http://www.motion-online.dk/styrketraening...eningsprogram./ - altså 2 opvarmningssæt, 1 tungt sæt, og 1 "normalt" sæt.

    Holder pause 1 - 2 minutter mellem hvert sæt, og kører sidste sæt til udmattelse. Kører ofte øvelserne i par, eller efter "kaosprincippet" for at bruge tiden effektivt.

    Der er kommet en del mere vægt på (50 - 100%) siden jeg startede, men der er ikke den store forskel i spejlet. Kan det være fordi musklerne "gemmer sig" under fedtet?

    Vil jeg få mere ud af min tid, hvis jeg kun styrketrænede 2 gange om ugen, og så lavet en gang konditionstræning 1 gang om ugen i stedet for den sidste gangs styrketræning?