jjørgensen

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jjørgensen

  1. Fra anden tråd..

    denne tråd..

    Det var ellers noget af et vægttab på 3 måneder, (og det kan jo ikke være fedt) og så være istand til at tage 6*3 chinups...

    Imponerende...! :clap::unsure:

    ja okey der skulle ha stået 63 kg... jeg kan ikke tage chins med ekstra vægt, da centeret ikke har de bælteting til at hænge vægtene i

  2. ja de første sæt har jeg den anden hånd i lommen eller bag ryggen og hvis det kniber støtter jeg ved at holde på albuen på den arm jeg hiver mig op med. min vægt ligger mellem 62 og 65 kg. jeg kan ikke tage chins med extra vægt på, men jeg laver nogen forskellige kabel øvelser der hvor der ellers køres pull down

  3. ja det er nogenlunde som dem i linket jeg tar. jeg tar i forvejen osse dødløft og bb b-o row, og en masse varianter af pullup og chins, så ryggen er fint dækket ind synes jeg. Jeg startede med at træne for 4 år siden da jeg var 15, og har siden taget 25 kg på, hvor af de 12 kg er kommet i 2005. jeg startede med at træne db curls i starten af 2005 hvor jeg kunne tage 10*3 sæt med 10 kg, og tager nu 5*5 med 18-20 kg. men jeg vil gerne komme op på at osse at tage de 5*5 i en arms chins, så hvis i har nogen gode råd så værsgo med at komme med dem tak :4thumbup:

    mvh jesper

  4. Hej..

    jeg er ved at være godt træt af min bentræning. jeg har trænet i 5 år nu, og har lavet stort set de samme øvelser altid.

    benpres/squat, legcurls, Leg Extensions, stående calf raise og engeng imellem nogen "dameøvelser", nogen hip extentions som de vist nok hedder. men jeg ville bare lige høre om jeg ikke godt kan klare mig med benpres/squat, dødløft og calf raises? det skal lige siges jeg har haft lidt problemer med ryggen, og derfor kun hver anden gang tager squat, men benpres istedet.

    jesper

  5. Du skal også huske at tilberede din hvider og ikke bare spise dem rå - ellers får du ikke specielt meget ud af proteinerne de indeholder!!!

    jeg havde ellers altid troet at en del af proteinerne forsvinder ved opvarmning?

    så hvorfor ikke spise dem rå?

  6. hej..

    lige først det 3 split progam du kører 2 gange om ugen, er det så 6 gange i alt eller er det mig der ik forstår noget?

    jeg har før haft to alm. træningsdage, med bryst+skulder+triceps om mandagen, og ryg+ben+biceps, om tirsdagen, og lidt mave og lænd med det løse hver af de to gange.

    i samme uge har jeg så også trænet pump, som jo skulle gå hele kroppen igennem på en time, hvilket har været for at spare tid for mig. og jeg må sige jeg har været meget tilfreds med resultatet med det. pump har ligget et par dage efter sidste træningsdag, med ca. 48 timer imellem hver pump.

  7. Hej.

    jeg træner og træner, men jeg ville gerne ha mere faste pecs.

    jeg bruger bænkpres, incline DB bænkpres, pec dec, dips, og pullover. det er nok de øvelser jeg bruger mest. jeg træner bryst to gange om ugen, og omkring 6-10 reps i 4 sæt.

    Har i nogen gode råd til mig?

    jeg vil osse gerne være stærkere samtidig i netop bryst øvelserne.

    mvh jesper

  8. hej,

    jeg er en gut på 19 år som har styrketrænet i en tre år nu. Jeg er blevet meget stærkere, og jeg føler mig osse noget større. jeg er 183 cm høj, vejer 73 kilo og jeg har fået målt min fedtprocent på en af de der håndholdte dimser til at være ca 6%. jeg har læst en masse blade om hvad man skal spise, men samtidig med jeg gerne vil være stor og stærk vil jeg osse gerne være så trimmet som muligt.

    har i nogen gode råd til mig, etv med hvor meget jeg skal spise og hvor tit..

    Jesper