kalel

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kalel

  1. Er der nogen herinde som har gode råd til hvordan man hurtigst opnår stor smidighed?? Jeg kan næsten gå i split og spagat, men jeg synes det sidste stykke er svært at opnå progression indenfor.

    Men smidighed i det hele taget.

    Kampkunst er i en vis forstand en "rigtig" sport. Det er en af menneskets originale udtryksformer!

  2. Der er ca samme fejlafvigelse ved håndholdte fedtmålere som med fedttang.

    Du skal helt klart bulke. Ved at spise en masse og tage Weight gainer. [reklame fjernet af moderator]

    Derefter kan du cutte igen hvis det bliver nødvendigt. Du lyder til at være endnu tyndere end mig. 1.77 vejer ca 74 KG. Men er også rimlig muskuløs. Og når jeg "bulker" kan jeg højest tage 3 kilo på to måneder, hvis jeg virkelig fuckin anstrenger mig, og dem kan man smide igen på en uge max.

  3. Er det virkelig alle herinde som er enige i, at hvis man udelukkende træner Skrå og lige/alm. bænkpres, så vil ens bryst udvikle sig optimalt eller skulle man sige normalt.

    Altså er der ikke nogen der mener, at det er nødvendigt at suplere med kabel øvelser eller flyers m.m. for at opnå et velproportioneret bryst???

  4. Du kan ikke gå ind og træne brystet inde ved brystbenet mere end ude ved skulder/biceps. Det lyder lidt som om det er dine generne der er på spil her.

    Men også hvis den samme muskel i modsatte side er "rigitg" formet.

    For eksempel hvis man nu træner alm. bænkpres. Så rammer man da den nedre del af brystet langt mere end inde ved brystbenet, ik???

  5. Hej!

    Jeg har nogle spørgsmål vedrørende musklernes form, som jeg virkelig håber på at der er nogen der ved noget om.

    hvis man som teenager har trænet sine muskler "forkert" eller nærmere uligevægtigt (som jeg har), i en grad så mit venstre bryst er meget stort forneden ud imod venstre bicep, men mangler defination inde langs midten (kavalergangen).

    Kan det lade sig gøre at træne musklen om igen så den bliver formet som et velproportioneret bryst, ligesom mit højre bryst???

    Det samme gør sig gældende ved min højre tricep. Dens bredeste område ligger nærmest midt på armen i stedet for under skuldermusklen. Min venstre tricep er midlertidig helt normal.

    det skal siges at i begge tilfælde er der tale om små forskelle det er sikkert kun mig selv der vil ligge mærke til det. Men anyway, kunne bare godt tænke mig at høre om der var nogen der havde erfaringer med det???