Matzlink

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Matzlink

  1. Jeg har da os selv nogen stykker (T, 1, 2, 3)

    og med mig er der os stor forskel på de forskellige, fx. kan jeg kun li lukke 2'eren men 1'eren er ik så svær, tror bare ik du kan sammenligne dem med normale vægte, selvom der står hvor meget vægt der skal til.

    Du skal jo li huske at de muskler du bruger sidder i underarmen, og skal så "trække i trådene" til fingerne.

    Hvorimod i bænkpres er det mere direkte musklerne skal presse opad, og kun gennem skulder, albue og så li håndled - altså 3 led.

    Så prøv at kigge på din hånd og tænk på hvor mange led og bøjninger kræfterne skal igennem.

    Nu skal det li siges det kun er gætterier og bare min egen måde at prøve at forstå tingene på.

  2. Du har set for meget Dragon Ball.

    haha li min tanke :D

    men til trådstarter

    Jeg ville foreslå dig at anvende en vest, som der os er blevet nævnt, men ellers os bare ankelvægte - bare være opmærksom på, at i starten er det lidt mærkeligt at løbe med, da der pludselig er er flere kilo der svinger fremad når du bevæger benene :)

    Og ellers så bare gå forsigtig til værks, husk at meget overvægtige mennesker tit har problemer med ledskader, så det burde os ku ske teoretisk set :)

  3. Jeg vil mene at det primært er ryggen der skal ta det meste af slæbet ved chinups, ved fra mig selv at hvis jeg koncentrere mig om mine rygmuskler bliver det lettere, og aflaster derved armene.

    Der kan os være forskel om man udføre dem med over- eller underhåndsgreb.

  4. Du skal bare få din fedt procent længere ned, ganske enkel, derfor løb og spis sundt.

    Jeg har egentligt et okay sixpack
    Man kan fint nok se de 2 første, men det kniber med de 2 sidste ..

    2+2= 4 = fourpack ikke sixpack, ville bare li nævne det :P

  5. Tak for svarene, jeg må lige forsøge mig lidt med det forskellige, og se hvad jeg bedst kan li.

    Jeg har allerede bogen Training for Climbing så måske skal jeg lige kigge den igennem en gang til. Men ellers vil jeg bare i gang med at træne, og se hvor langt jeg er nået til nytår, og se om mine mål skal ændres.

  6. Hvor mange kan du tage uden pause??

    jeg kan kun tage 15 i træk.

    Må man spørge, hvorfor det er dit mål at tage flere chins? Rent blær?

    Det er et suplement til min klatre træning, og så for at sige at jeg kan. Meget af min træning går ud på at opnå noget som "almindelige" mennesker ikke kan, plus så er jeg perfektionist, så hvis jeg fx. læser om en statisk øvelse som man skal kunne holde i 1 min, tænker jeg "hvorfor ikke holde den i 2 min" og se hvor meget bedre formen så bliver :D

  7. Hej, jeg har kigget lidt rundt herinde for at finde den rette svar til mit spørgsmål, men synes ikke rigtigt at jeg har fundet svaret. Det går ud på at jeg vil kunne tage flere chinups fordelt over 1 time, lige nu kan jeg fx. tage 200 stk på 46 min, fordelt på 40 set - altså 5 rep pr. set.

    Men er den bedste træning til at nå 300, 400, 500 stk på en time, ved at tilføje vægt, bruge pavels ladder, eller en anden form for træning.

    Lige nu kan jeg nemlig kun tage 15 rep i træk, så hvis jeg kom op på 35 eller over lige i træk, så burde det vel kunne hjælpe mig på vej.

  8. Hej ville li høre hvor du har fået af vide at du skal give en urinprøve til session. Jeg var selv til session i det 1. halvår af 2008, men jeg sku altså ikke pis i nogen kop, det eneste kropslig test jeg sku igennem var høre og synstest, måling af højde og vægt og om jeg havde hypermobile led (tror jeg det hedder) og så tror jeg ikke jeg var mere igennem.

  9. Hvis du vil bliver mere markeret, altså få tydeligere muskler, skal din fedt% gå ned og ik op som den gør ifølge målingerne.

    Men hvis det er muskelmasse du vil have mere ha, skal du selvfølgelig ligge med et overskud af energi.

    Ifølge målingerne har du taget 1,9 kg på, og din fedtmasse er steget med 1,1 kg, så altså største delen er fedt, ifølge målingerne.

  10. Jeg læste en artikel på nettet her

    Her er en lille bid af artiklen:

    What makes Phelps's dolphin kick so effective is that, effectively, he swims like a dolphin. Since 2003, Mittal and his George Washington University colleague James Hahn have been analyzing the dolphin kick for USA Swimming, using computer models originally designed to refine the design of small submarines. They found several interesting things. The first is that 90 percent of the propulsion comes from below the ankles. And given that, Phelps's giant, size-14 feet become a huge advantage, functioning almost like flippers.
  11. For at få en sixpack skal du ned i fedt%, og træne dine mavemuskler.

    Jeg har selv en BMI på ca. 21,7 og en fedt% på 11. På mit billede kan du se hvordan jeg såen cirka ligger i forhold til at ha en sixpack.

    Mit personlige mål er dog at nå ned omkring 5 % og stadig opretholde min BMI = mindre fedt, flere muskler.

  12. Hej, jer vil da bare sige at jeg købte coc T, 1, 2 og 3 for snart 1,5 måned siden. Lige de første dage kunne jeg kun lukke coc T og coc 1, men efter en gang træning, da mine hænder var varmet godt op, kunne jeg li lukke coc 2. Og jeg er kun 18 år, og ik særlig stor.

    Det skal dog siges at jeg har gået til klatring i ca. 8 måneder, hvor jeg gjorde gode fremskridt, så måske kommer styrken derfra.

  13. Hej

    Jeg ville nok foreslå Aktiv Helse Studio, jeg har ik selv gået der, men det lader ikke til at der er alle de store pumpere. Prisen er 179 kr om måneden hvis man melder sig ind i 6 mdr.

    Jeg ved dog ik om der er mulighed for hjælp fra en instruktør hver dag, da det fungere ved at man får et kort så man selv lukker sig ind og der derfor ikke er behov for en instruktør eller lign. hele tiden.

    Men jeg tror det er værd at undersøge :smile:

    Ellers vil jeg foreslå scala.

  14. Jeg tror ik, at du skal være bange for at dine mavemuskler buler ud, da man skal have en relativ lav fedtprocent, og piger har en højere fedtprocent end drenge. Det er næsten kun professionelle kvindelige bodybuilder, der har tydelige mavemuskler der buler ud.

    Men jeg har læst at hvis man trækker maven ind, samtidigt med at man udføre maveøvelserne så ville man få en flad mave.

    Du kan også tjekke det her link til Iforms hjemmeside: http://www.iform.dk/polopoly.jsp?d=1264&a=8119#

  15. Jeg har lige købt noget micronized creatin, og ville hører om man skal tage lige så meget af det i opfyldnings perioden som man skal med almindelig creatin, for umiddelbart ville jeg tror at det som jeg har købt reagere bedre end hvis det ikke er micronized.

    Jeg har nemlig læst på getbig.dk at man skal tage 0,3 gram kreatin pr. kilo muskel masse pr. dag i 7-10 dage (jeg har ca. 55 kg muskel masse så det bliver ca. 16 gram dagligt), men uden på min bøtte med kreatin står der at man højst må tage 2 gram dagligt.

    Så jeg vill høre om i ved hvad jeg skal gøre?