ziemann

Medlemmer
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ziemann

  1. Hej MOL.

    Jeg har tænkt mig at starte til MMA i det nye år, og mangler derfor lidt vejledning til køb af udstyr.

    Da prisen på tand- og skridtbeskyttere varierer en hel del, har jeg lidt svært ved at gennemskue hvad der det mest fornuftige at investere i.

    Jeg har absolut erfaring omkring dette, så alt input bliver modtaget med kyshånd:-)

    Glædelig jul derude.

  2. Flaregun på stadion=katastrofe

    For det første vil jeg gerne starte med at sige, at jeg syntes det er ganske frygteligt at det er gået så vidt, at det bogstaveligt talt er livsfarligt at ta' til en fodboldkamp og jeg håber at ofrene kommer sig 100%.

    Dog er det ikke hensigten med dette topic.

    Det er mit indtryk at det er en forsvindende lille mægde fans, som ødelægger det for alle de ordentlige og rigtigt trofaste og engagerede fans, som man jo må sige at Brøndby's fans er.

    I Brøndby supports eget forum, bliver det gang på gang nævnt, at det hver gang er den samme lille gruppe tåber, som skaber balladen. Hvorfor er det så, så svært at komme til livs?

    Hvem er de? Har de så meget indflydelse, eller er de simpelthen bare så hardcore, at de er blevet fredet af alt og alle?

    Er der nogen, som kan hjælpe med at kaste lys over sagen? For det er simpelthen forfærdeligt at det kan gå så vidt..

  3. Det er faktisk bedre at indtage noget flydende såsom juice osv da det bliver optaget hurtigere

    Det var den "rettelse" jeg argumenterede imod..

    Men fair nok.. Hurtigt optagelige kulhydrater er den hurtigste kur mod lavt blodsukker..

  4. Hvad mener du med at definere bedre? det er ikke breaking news at flydende væsker såsom juice, kakao, saftevand, sodavand osv. bliver optaget hurtigere end fast føde og derefter hurtigere sparker blodsukkeret op

    Jeg mener, at det ikke nødvendigvis er bedst at indtage hurtigt optagelige kulhydrater, hvis de ikke bliver suppleret af mere komplekse kulhydrater, da du godt nok vil få en hurtig stigning af blodsukkeret, men også et uhensigtsmæssigt fald.. Da din krop har produceret en relativ stor mængde insulin, for at optage de hurtige kulhydrater..

  5. Har du evidens der underbygger din udtalelse?

    Nej, overhovedet ikk og har heller ikke tænkt mig at finde noget, men mener det var Henning Beck-Nielsen fra OUH der fortalte om undersøgelsen, men kan desværre ikke bevise det...

    :wink: Desuden er det ikke rigtigt at det kun mad der virker på lavt blodsukker, det er faktisk bedre at indtage noget flydende såsom juice osv da det bliver optaget hurtigere

    Prøv at definere bedre....

  6. Den tror jeg godt du kan hive tilbage igen T... det med at få lyst til søde sager ved at drikke light er begrundet med at det påvirker blodsukkeret hvilket det ikke gør :wink:

    Sådan som jeg har forstået det, så er der vist enkelte tilfælde hvor man har kunne se en øget insulinproduktion hos personer, der indtog ikke energigivende sødemidler..

    Pga. af den søde smag, kunne det snyde hjernen, og dermed også bugspytkirtlen, hvilket sænkede blodsukkeret.. Den eneste kur mod et lavt blodsukker er jo mad, så deraf argumentet mod light sodavand..

    Men jeg måler altså mit blodsukker 3-4 gange dagligt, og det bliver nu ikke påvirket, selvom cola zero er fast del af min kostplan, så jeg gir ikke meget for den påstand :cool:

  7. Det kan jeg godt forstå, my bad. Men som tingene ser ud nu, vil man få udleveret nøgler efter en overstået "prøvetid" i klubben :smile:

    jamen så er de værste misforståelser vist ryddet af vejen.. :bigsmile: hvor længe er prøvetiden?

  8. Eftersom folk hele tiden har fået udleveret nøgler, så giver ovenstående ikke rigtigt mening :smile:

    mærkeligt.. så må jeg ha' misforstået det du selv har skrevet i den her tråd: link.

  9. Hvem vil ikke gerne dø mens man gør det man elsker at lave? kan man håbe på mere? det tragisk det er så tidligt selvfølgelig men stadig..

    Ja jeg ville da helst ikke dø mens jeg pumpede jern nede i centeret.. godt nok er det da en af mine yndlings beskæftigelser, men ville nu foretrække at se mine børn vokse op, fremfor at dø før de havde lært at sige mit navn..

    bodybuilding, stærkmand - hormoner eller ej.. Så er et dødsfald i så tidlig en alder tragisk..

    Men ja, han lavede vel det han elskede..

  10. Følger lige op på et ældre spørgsmål..

    Mine lår er stadig i samme tilstand som skrevet i starten, selvom jeg har øget mit indtag af proteiner og kulhydrater, så jeg er ikke sikker på at det er et egentligt restitutions problem..

    Kom til at tænke på om det måske kunne være inflammation i mine lårmuskler? Lyder det sandsynligt? Jeg træner squat 3 gange i ugen og 2 af dagene med relativ tung belastning og udover det, så står jeg op det meste af dagen på arbejdet. Ikke at det belaster benene så meget, men de slapper jo aldrig helt af..

    Kunne det være problemet?

  11. Det med at man ikke må træve bare fordi man er under udvikling er noget Vås!

    Jeg fandt en artikel inde på motion online hvor de skrev om at børn ikke tog skade af det, tværtimod var det en god ting fordi det styrkede deres knogler. Det med at man ikke må udsættes for så store belastninger når man er under udvikling er også noget vås, når børn spiller f.eks håndbold bliver de udsat for endnu større belastninger så det modviser det.

    Du kan trygt gå i gang med at træne 20-30kg ville jeg mene. Husk at det er altid godt at starte tidligt hvis man ønsker sig et "vaskebræt" som du nævner.

    Nej, hård fysisk træning i en tidlig alder, det være sig håndbold, styrketræning eller hvilken somhelst anden form for sport, bliver vel først et problem rent udviklingsmæssig, hvis "barnet" ikke har et energiindtag der modsvarer den belastning som kroppen udsættes for..? Eller hvordan?

  12. hej jeg er en dreng på 14 snart 15 som får ondt i ryggen hver gang jeg træner den medmindre det bare er almindelige rygbøjninger...

    Grunden til at jeg så prøver anden end rygbøjninger er at jeg ikke synes alminde rygbøjninger er hårde, man skal jo lave hundrede før man kan mærke det.... men hver gang jeg prøver mig med lidt kilo eller bare så en bænk hvor du kan komme ekstra langt ned så får jeg ondt?

    hvad gør jeg forkert og hvad kan jeg ellers gøre?

    Hvilke øvelser får du ondt i ryggen af, og hvor mange gentagelser og set laver du?

    Hvor i ryggen får du ondt??

  13. jeg prøvede lige at ligge 10kg på brystet og lave mave bøjning.. jeg kunne ikke mærke en skid. Det var hårdere uden vægtene, så jeg tror jeg gør det forkert.

    Det med albuen forstår jeg ikke. Jeg kan ikk tage albuen bag hovedet når jeg skal holde vægten på brystet jo =/ ? .. Og tror ikk jeg ligger vægtene rigtigt på brystet.

    Dine albuer skal være lige ud for ørene.. Ligesom i videoen som jeg linkede til.. De må ikke være inde foran ansigtet, da du så flytter vægten og gør øvelsen lettere..

    Hvor holder du dine hænder? De må ikke være samlet bag ved hovedet, da chancen for at du hjælper med dine arme er for stor. Hold dem med fingerspidserne på bagsiden af ørene (hvis du ikke gør det i forvejen altså)

    Hvis du i forvejen holder albuerne og fingrene som foreskrevet, så kunne du jo ta' de 10kg og holde dem bag ved hovedet istedet, bare du sørger for at det er mavemusklerne der bliver brugt og det ikke er dine arme der trækker dig op...

  14. Nye nordiske undersøgelser afslører, at der forekommer alarmerende høje

    koncentrationer af kræftfremkaldende giftstoffer i nogle olivenolier. Politiken

    har fundet olierne på hylderne i danske butikker.

    Nye norske og svenske undersøgelser viser, at flere olivenolier har et højt

    indhold af kræftfremkaldende giftstoffer. Der er tale om tjærestoffer med fællesbetegnelsen

    PAH. Disse olivenolier kan også købes i danske butikker.

    Allerede for tre måneder siden advarede de danske myndigheder midlertidigt

    danskerne mod at spise olivenolie. Al olivenolie blev fjernet fra hylderne,

    indtil butikkerne havde dokumentation for, at olien ikke havde for højt et

    indhold af de giftige stoffer. Politikens besøg i flere Københavnske butikker

    afslørede imidlertid, at giftige olivenolier er at finde på hylderne i danske

    butikker.

    – Det er utroligt overraskende. Vi vil allerede i dag gå i flæsket på det

    her og forbyde de pågældende produkter og gøre det klart for folk, at de ikke

    må bruge disse olier til madlavning, siger Henrik G. Jensen, vicedirektør i Fødevaredirektoratet.

    De to giftige olier 'Famous' og 'Lio' blev fundet i hver sin lille forretning på

    Vesterbro. Det er de små butikker, der skal sættes ind overfor.

    Supermarkederne har styr på dokumentationen. Det mener i hvert fald Henrik G.

    Jensen.

    Man frygter at PAH også forekommer i andre madolier, da giftstofferne dannes i

    produktionsprocessen. Når der forekommer PAH i olien, er det et tegn på, at

    det er spædet op med affaldsprodukter. PAH opstår, idet man opvarmer den

    masse, der er tilbage efter koldpresningen.

    Kilde: Politiken (7.12.), 1. sektion, s. 1. og 12.

    Men så længe man holder sig fra de 2 mærker, burde det vel ikke være farligt, eller hva?

    Jeg var af den overbevisning at olivenolie ikke var velegnet til stegning, da at den ikke kunne tåle den høje temperatur og dermed blev de umættede fedtsyre "ødelagt" og ansås derefter som mættet fedt?

    Men at rapsolie derimod var lagt bedre egnet til stegning...?