Lillen

Medlemmer
  • Posts

    521
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lillen

  1. Spændende :-) hvad har du så lavet indtil nu?!

    Og held og lykke.!

    Tak , jeg er receptionist lige i øjeblikket..på hotel..ellers er jeg dørmand og vagt ved siden af. Har arbejdet som P- vagt...pyha...;-) forsøgt at ha lidt jobs som havde en lille smule relevans..

    Søger først om et år , da jeg har en del kilo der skal tabes før jeg synes jeg kan søge også skal jeg ha styr på kondi og løb for det er jeg slet ikke klar til. Jeg vil så også bruge tiden til at friske op på lidt matematik...holde mig opdateret politisk og læse lidt dansk historie og geografi, da jeg ikke er dansk skal jeg nok arbejde lidt mere på lige det.

    Styrken er det styr på... :w00t: Men skal meget til før jeg er klar..og det har jeg sat et år af til...ved jo det er det jeg vil og det har da også taget tid og overvejelser at komme til den konklusion selvom det er det jeg altid har drømt om. Har to små drenge jeg skal være meget væk fra, men har en rigtig god mand som støtter op om det...så nu skal jeg kæmpe det næste år også må vi se :-)

  2. Kompe?? Hva er det?? Lammehode er helt utelukket. Det er bare noe de gærne vestlendingene innbiller seg er en delikatesse :gal:

    Det blir roastbiff i dag :bigsmile:

    Kompe er også et eller andet mærkelig fra vestlandet...med en melbolle fyldt med flæsk...æsj.Jeg kunne heller aldrig fundet på å spise sauehue...skulle bare finde på noe skikkelig ækkelt :blush:

    Bra og se træningen bare kører for deg :4thumbup:

  3. Akkurat!!! :laugh: Jeg sier biff med fløtegratinerte poteter? Hva sier du til det kjære? Andre forslag anyone? Lillen? Synes du vi skal ha noe annet?

    :hehe:

    Jeg synes dere skal ha kompe... :laugh: Eller smalahovud med kålrabistappe eller noe... :4mewantfood:

  4. Haha... er det sant... Vi har tenkt litt på å flytte til Drammen faktisk, så det var jo gode nyheter. Or maybe not? :sneaky2: Ah.. golsfjellet ja... Foreldrene mine hadde hytte i Hallingdal i over 20 år. Fantastisk oppi fjellene der ja. Har nesten vokst opp der oppe. Var der i alle ferier :wub:

    Fra dk til drammen...kultursjokk sier jeg bare...nej ikke drammen a...det er bare et hull i jorda lissom...why og why would You do that? :tongue:

  5. Hei søta :bigsmile:

    Tusen takk. Men det tar jammen meg lang tid å bli sterk!!!

    HEHEHEHE.. diett ja, det er ikke mulig når man skal til Norge. For ikke å nevne melkesjokolade og kvikklunsj som går ned på høykant!!!! :4thumbup: Jeg skal også hjem snart, men desverre er kebab-sjappa i Horten brent ned. Det var virkelig det store møtestedet når byen hadde stengt. Men, men.. sånn kan det gå. :laugh: Kanskje er Hortensfolket gått ned en fettprosent eller to nå.... :tongue:

    God tur til verdens navle, og vi skal nok piske deg i gang på diett når du kommer hjem!!! :4whip:

    ja jeg poster kost og vejes en gang i uka denne gangen så dere ordentlig kan holde meg i øra...hehe...har hørt det er en kebab sjappe i drammen der skulle være helt psyko så den skal prøves på vej op til golsfjellet ;-)

  6. Ja så får du nok det rigtige svar :bigsmile: Jeg vil gerne høre hvad du finder ud af hvis du tager ind til dem.

    Hvor træner du i Randers?

    Hilsen Sune

    Trænede i Fitnessx en lang periode...arbejdet der også faktisk...Valgte så at melde mig ud pga. ledelsen af centeret og har været center løs lige siden...så dette passede fint for mig. rigtig flot det nye center og technogym maskinerne er så utrolig gode så det glæder jeg mig til :-)

  7. Silje Her har idag besøgt centeret og kan fortælle at det er et rigtig flot center...alt det nyeste technogym udstyr, kinesis..osv.osv

    Et månedsmedlemskab vil koste 299,- og er på månedsbasis, så der er ingen bindingsperiode. De har også et wellness consept med spa og alt der her tilhører ...det koster 449,- for træning og spa.

    De åbner den 13.10.2007 og har en hjemmeside der heder www.byensfitness.dk

    Jeg har allerede forhåndstilmeldt mig :-)

  8. AAAAAHHHHH...... hun er lækker...!!!

    det er ikke nogen hyldest til det hun er blevet taget for.. men, det ændre ikke at hun er MEGET chamerende, kan ikke lige lade være med at poste denne youtube.. :wub:

    Det værste er at hun jo ikke er særlig stor..?? så det burde da være overkommenligt at nå den form clen!!!? man kan håbe på at det kun er hendes fyr der brugte det dope de havde liggende.. (btw. hvad hedder han?)

    Mats Engelstig :-)

  9. Jeg var helt rundt på gulvet i går.. i lidt øv tilstand, og GAD bare INTET.. så droppede træningen og tog lidt før på arbejde, da hele restauranten skulle gøres fin og pyntes op til i fotografering i dag (Nye billeder til hjemmesiden) Og da jeg kom på arbejde fik jeg hygget med Silje (Lillen) som også var på arbejde så selvom jeg havde mega travlt var det egenlig en god arbejdsdag :bigsmile:

    det var også bare mega hyggelig...du er så sød ved mig :wub: Også er vi her igen idag begge to...tihi....sladresladresladre

  10. ATLET:

    BF:

    Anita Rye

    Tina J

    AF +180

    Spiderman25

    Equus

    BB -87.5 / -90

    POK

    JUNIOR

    Adam K

    TILSKUER:

    KongKent

    Cj (Måske opvarmer)

    SaintPauli

    BadAssJones

    Flexi (er ikke genert, og opvarmer gerne sidemanden/damen mod betaling!) :superman:

    Keler

    Qaz

    Bondi (Genert, men overvejer Flexi's tilbud)

    Norah

    Nillepige :cool:

    Iver og min største datter.... :4thumbup:

    Silje (bliver nok i Herning og kommer derfor begge dage hvis det er sådan det arrangeres)

    OPVARMER:

    Golden :elvis:

    Tunen