MartinChr

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MartinChr

  1. Al træning handler om motivation. Er man ikke motiveret, holder det jo ikke i længden og så kan det hele jo være lige meget. Hvis du synes det er røvkedeligt at løbe, så find på noget andet du kan lide. Personligt har jeg det sådan, at motivationen ligger i at blive bedre. Bedre teknink, bedre kondition, bedre stil osv. FInd din egen personlige kamp. Jeg kan anbefale svømning, der er mange stilarter og tekniske detaljer at arbejde med. Og så lige en tur i saunaen, så er man et nyt og bedre menneske!! :rolleyes: God træning!!!

  2. Hvor meget protein kan kroppen optage på en gang. kan man drikke feks. 80 gr. og indtage mindre portioner resten af dagen?

    En tommelfingerregel peger på, at kroppen kan optage omkring 40 g pr gram/gang. Denne siger dog ikke noget om hvor længe der skal gå inden man kan optage mere, men peger blot på at protein skal indtages i mindre doser ad gangen.

    Indtag altid kulhydrat sammen med protein og så i øvrigt under træningen eller senest en time efter.. :thumb: GOD TRÆNING!

  3. Jeg har med stor interesse fulgt inlæggene om crawlteknik. Dog er mit største problem ikke blevet belyst. Nemlig at jeg ikke får luft nok og dermed kommer i iltgæld, og desuden føler det akavet når jeg trækker luft i venstre side. Det er faktisk nemmere for mig at trække vejret hver fjerde gang således, at det er til samme side hver gang. Jeg prøver at øve de beskrevet teknikker, men synes ikke rigtigt at kunne mærke fremgang. Findes der nogle øvelser der fokusere på denne problemstilling??