epce

Medlemmer
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by epce

  1. Hvis det er konditionen der skal forbedres, skal du igang med aktiviteter der øger din maksimale iltoptagelse. Dette gøres nemmest med intervaltræning. Eftersom den maksimale iltoptagelse trænes mest effektivt desto flere muskelgrupper der er involveret, vil jeg anbefale løb som træningsmetode. - udover ovennævnte, er det også relativt nemt at koordinere sine intervaller.

    Princippet bag intervaltræning / højintensitetstræning, er at din gennemsnitlige pulsfrekvens ligger på omkring 90%. Intervallerne kan være lange eller korte, alt efter hvad du lyster.

    Ved de lange intervaller (2-10 mins), er pausens længde mindre betydningsfuld, eftersom det er meningen at du i hver arbejdsperiode når op på et stabilt niveau i nærheden af din maksimale iltoptagelse. (90%)

    Ved de korte intervaller (10sek - 2 mins), er pausen af betydning eftersom man arbejder sig længere og længere op, og tættere og tættere på sit max. - man "bygger ovenpå". Forholdet skal derfor helst være 2:1. (20 sek arb, 10 sek. pause).

    Antallet af intervaller er helt op til dig. Du fortsætter bare så længe du kan holde den samme intensitet i arbejdsperioderne, uden at øge pauserne.

    Ok det lyder meget godt tak for det :smile:

    Jeg har hørt et andet sted, at det skulle være bedre at cykle end at løbe i mit tilfælde, fordi man taber sig mest af at løbe (hvilket jeg jo ikke ønsker). Men så længe man holder sig over sit ligevægtindtag, kan det vel være det samme?

  2. Altså målet er ikke vægttab pt. Jeg prøver faktisk at tage på, så spiser over mit ligevægtsindtag. Målet er sådan set bare at få en bedre kondition, da jeg ikke mener det kan gøres ordentligt med styrketræning alene? Jeg ved heller ikke hvad jeg ellers kan forvente at få ud af det, nu hvor jeg ikke ønsker at tabe mig?

  3. Hey people

    Jeg har ikke gået så meget op i koditionstræning før, men nu har jeg besluttet at det skal være anderledes.

    Det jeg gerne vil er at lave noget koditionstræning ved siden af mit 2 splitprogram. Målet er ikke at tabe mig pt, men bare at få bedre kodition.

    Her er hvordan jeg har tænkt mig, at det skal se ud:

    Mandag og Torsdag - Bryst, Triceps, Skulder og Traps

    Tirsdag og Fredag - Ryg, Biceps og Ben

    Onsdag og Lørdag - Konditons træning på cykel

    Søndag - Off

    Hvis man nu cykler 2 gange om ugen, hvor lang tid skal det så være og hvilket tempo? :smile:

  4. Det er meget forskelligt sådan noget, men uanset hvad er det bedre at følge en sund kostplan.

    Jeg havde trænet over 1 år, før jeg fik styr på kosten. I den tid havde jeg også rigtig go' fremgang, selvom jeg spiste pizza op til flere gange om ugen :innocent:

    Så det kan sagtens lade sig gøre, men man skal huske at jo større man blir, jo mere skal man spise. Jeg er også begyndt at følge en kostplan nøje nu for at være sikker på at få nok mad. Hellere for meget end for lidt :devil:

  5. Ja det synes jeg du skal... Du kan lave superset, hvis du træner de små muskler. Biceps, triceps, læg, traps osv, men en stor basis øvelse som bænkpres burde ikke blandes ind i det imo... Synes også du skal fokuser på en muskel af gangen...

    Forslag kunne være:

    Biceps

    Incline dumbbell curl + widegrib barbell curl

    Triceps

    Skullcrusher + pressdown (med reb eller angle bar)

  6. Dips (kan vel ikke kaldes isolations øvelse), Frenchpress og closegrip benchpress hvor man holder albuerne helt ind til siden synes jeg virker klart bedre på mine triceps. pushdown(med reb) er for mig den sidste øvelse man tager for at presse den sidste smule ud.

    Pushdown med reb er faktisk en go' øvelse. Den er ok at bruge som sidste øvelse, men efter min mening er det også godt at starte med den. Skullcrushers er også en kanon øvelse. Man kan også lave nogle triceps extensions, jeg vil anbefaler at træne en arm af gangen i denne øvelse :smile:

  7. Af ren nysgerrighed kunne jeg godt tænke mig at vide hvad udgangspunktet er.

    Vægt, højde, fedtprocent?

    Jeg vil også gerne lige vide alder, højde, vægt, trænings erfaring osv?

    Du skal vide MEGET om træning, kost og hvilke steroider du bruger før det bare er nogenlunde sikkert (Det vil aldrig blive helt sikkert) Der er altid bivirkninger ved steroider. Men tror sku ikke der er nogle på mol der vil råde dig til hvad for noget du skal tage...

    Hold dig fra det mester :crazy:

  8. Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn.

    Det havde jeg sku lige glemt :blush:

    Jeg har selv brugt Biortomin og Omnimin, suppleret med en fiskeolie (EPA-GLA). (brugsvejledning er anført på produkterne)

    Det kan klar anbefales, men det koster en del.

    Ok tak for svaret... Prøver at se lidt på dem :superman:

    En hvilken som helst multivitamin pille er tilstrækkeligt. Der er intet videnskabeligt der bakker højere doser, end de anbefalede op.

    Nå ok havde bare fået af vide jeg skulle sørge for at finde en der var god, så troede faktisk der var stor forskel på hvilken slags man tog... Tak for svaret :smile:

  9. Jep står og skal finde en multivitamin og gerne en go' en :smile:

    Har kigget lidt på en der hedder VitaXtra, hvis nogle kender den? Kender i ellers nogle andre der er gode? Og mht hvor mange gange man skal tage det om dagen, så skulle man tage VitaXtra 6 gange om dagen... Er det lidt meget eller er det bare mig?

    På forhånd tak :bigsmile:

  10. Prøv nu for hulen at se på mandens quads og så sig igen at han skal længere ned fordi han er blød?? :blink::nonono:

    Faktisk var det heller ikke rigtig cutler, jeg mente var for blød. Jeg siger jo også at det var velfortjent han vandt og ja hans quads er syge. Synes bare der er andre punkter, hvor han godt kunne blive lidt bedre. At sige han skal være mere ripped er måske forkert formuleret.

    Og lige for at slå det helt fast, så synes jeg hans form var imponerende, hvis du skulle være i tvivl. Men synes stadig ikke niveauet var så højt som tidligere, ud fra de billeder og videoer jeg har set :smile:

  11. så du mener altså at han skal ned UNDER den fedtprocent på tre som han havede i år? :cool:

    hehe ja det blir nok lidt svært, syntes bare den så ud til at være højere :tongue:

    men imponerende at være så stor med en fedt% på 3 :crazy:

  12. En lille video

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6...=ronnie+coleman

    Det var sku ok cutler vandt i år, fårk hvor ser han stor ud på billederne :superman:

    Men synes ikk niveauet var særlig højt, de så for bløde ud mange af dem. Men (desværre) lader det også til at være vigtigere at være stor end cut, imo burde det være omvendt, men sådan er mr. olympia jo. Så udfra det kan der vel ikke siges noget til at cutler vandt, men det vil være fedt hvis han var lidt mere ripped til næste år :devil:

  13. Næh, det synes jeg nu ikke. Man kan sagtens fylde et fornuftigt split med gode store øvelser. Og hvis man træner 5 split skal man under alle omstændigheder have undersøgt sit hoved. :wink:

    Rommel

    Hehe ja det er også rigtigt nok, men synes nu godt man kunne hive nogle isolations øvelser ind hvis man nu trænede 2-split. Hvis man nu ville ha' lidt mere fremskridt i en bestemt muskelgruppe, men jeg har sku heller ikke meget godt at sige om en øvelse som incline flyers :innocent:

  14. Faktisk er jeg af den mening at det er kontraproduktivt at tænke på småting for langt de fleste "atleter". De gælder om at arbejde benhårdt i en lille håndfuld gode øvelser (Squat, dødløft, bænkpres, row, dips og chins fx) og så ellers spise efter at gaine. Der er mange der tænker på små og ret latterlige detaljer omkring deres fysik og det er typisk dem der ALDRIG bliver hverken store eller stærke, men i stedet fylder deres træning med incline flies til det inderste af brystet og alskens andet skidt.

    Rommel

    Men det kommer vel også lidt an på om man træner fullbody, 2-split, 5-split osv.

  15. Prøv med noget incline db press, altså skrå bænk med håndvægte. Den skulle gi' lidt mere til det øverste af brystet, håndvægte skulle desuden være mere effektivt end vægtstang.

    Men eller gælder det bare om at træne rigtigt og skovle noget mad ned :wink:

  16. Ja det gør jeg nu, for at prøve noget nyt, men ser ikke ud til det virker heller. Skulle gerne være sket lidt på 2 måneder og det er der ikke..

    Ved ikke om det er for meget. 8 sæt biceps og 8 sæt triceps hver gang, to gange i ugen. Men der skete jo heller ikke noget ved 4 sæt af hver..

    Det vil jeg slet ikke mene er for meget... Har du prøvet at gå lidt ned i reps? Altså at køre 6 reps i en periode og så gå op til 10 reps efter det? Det vil jo hjælpe på styrken og det skulle også give musklerne et slags chok, fordi man begynder at tage flere reps igen.

  17. Jeg kørte supersæt i 12 uger da jeg kørte større arme på 12 uger, og der skete som sagt ingenting. 0 cm gainede jeg. Det er simpelthen ufatteligt..

    Hvor tit og hvor meget træner du arme normalt? Havde selv problemer med min arme tidligere, men det hjalp da jeg gik over til 2-split program og fokuserede mere på triceps...

  18. Superset øvelser til de små muskel grupper, det virker godt for mig... Der er mange forskellige måder man kan gøre det på når det gælder biceps fx først BB curls close grib og bagefter wide grib. Andre gode øvelser er incline db curls og preacher curls, som de andre også siger :smile:

    Når det gælder triceps øvelser vil jeg, i modsætningen til de fleste andre, ikke anbefale dips. Det kan sagtens være du får gode resultater ved dips og så skal du selvfølgelig blive ved med det. Men efter min mening findes der bedre øvelser når det gælder masse, fx skullcrushers og rope pulldown, gerne som superset :wink:

  19. Konsulent> Ja du frigiver øgede mængder af hormoner ved træning af store muskelgrupper (f.eks. ved squat og dødløft), men det er rimeligt begrænsede doser og ret kortvarigt og slet ikke noget der kan måles den efterfølgende dag. Men hvis du har hørt det på et kursus, så skal det nok passe...

    Men der er ihvertfald mange der taler om at hvis man træne ben, så vokser resten af kroppen hurtigere ikk?