rubberduck2

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rubberduck2

  1. Unstitch your side!

    If you're like most people, when you run, you exhale as your right foot hits the ground. This puts downward pressure on your liver (which lives on your right side), which then tugs at the diaphragm and creates a side stitch, according to The Doctors Book of Home Remedies for Men. The fix: Exhale as your left foot strikes the ground.

  2. Brug de øvelser i artikel et med max. 2 kilo... også selvom du føler du kan løfte 10!!! Du har først ramt plet med hensyn til vægten, når du kan mærke, hvor i kroppen de pågældende muskler forløber :blink:

    hygge, Jac

    Det da noget fis, selvfølgelig skal du også øge vægten i rotator cuff øvelser, som alle andre øvelser - bare mere forsigt.

    Musklen bliver jo kun stærkere hvis du øger vægten.

  3. Jeg ville beholde tage Bent Over Rows eller Seated Rows med stang, da du så ikke får trænet din bagskulder og musklerne mellem dine skulderblade.

    Husk at holde et bredt greb når du laver Bent over Rows så den også går i bagskulderen.

  4. Hej

    Hvis man nu har trænet sig op til en størrelse, så hvis man pludselig stopper, vil man så beholde sin størrelse?

    Tror ikke man gør, men er blevet i tvivl! :wink:

    Nej, for at holde på dine muskler bliver du nød til træne lidt, dog ikke så tit som hvis du prøvede at gaine muskler. Du bliver også nød til at indtage nok calorier til at vedligeholde din masse

  5. Jeg er startet med at løbe lidt da jeg gerne vil komme i god form. Jeg startede i søndags og da min kondi var elendig blev det kun til ca 3km. Men så skulle jeg ud og løbe igår men efter 2-300 m begyndte det at gøre rigtig ondt i mine lægmuskler. Jeg kunne ikke løbe videre jeg kunne heller ikke rigtigt gå så tror det tog mig ca 15min at komme hjem. Men er der nogen der ved hvad der skete? og om det er normalt?

    Det helt samme sker for mig i øjeblikket efter jeg er begyndt at tabe mig lidt og derfor har inkluderet sjipning og sprint i mit program. Bare det at jeg gå rundt en hel dag over på skolen kan få min lægge til syre.... Synes også det er mærkeligt, men regner med at læggene lige skal vænne sig til den højere intensitet og volume og så gå det over... Er også begyndt at stræke dem ud 1 gang om dagen, for bedre restitutation.

  6. Da læggen og soleus (den underlæggende muskel) begge er rigtig gode til at holde på elastisk energi. Er det en god id'e at holde 4 sek. pause i bunden af øvelserne, før du presser op, da den elastiske energi stortset vil være væk og derfor vil musklen arbejde mere.

    Dette gælder både stående læg pres og siddende læg pres.