Forældre: Til hjemmeboende


proteinfræseren
 Share

Recommended Posts

jeg ser ingen grund til at nøjes med 3 måltider f.eks. alt andet end lige er det da smartere at sprede det ud, så hvorfor ikek gøre det, hvis man nu har muligheden for det. Hvis man har lyst til at optimere, skal man optimere, for det giver bedre resultater. Har man ikke lyst, fordi man er glad for de vaner man nu engang har, så lader man da bare være. Dog er det smartere på den førstnævnte måde, medmindre en omlægning af kosten stresser ens hverdag, eller man ikke kan leve med det af andre årsager.

Det med sovsen ved jeg ikke så meget om, det er ikke noget jeg normalt laver derhjemme, den danske husmandskost som du omtaler er ikke lige min kop te, og det er nu ikke så meget udfra et ernæringsmæssigt synspunkt, men mere udfra at jeg ikke synes det smager specielt godt, og så er det iøvrigt besværligt at lave.

Link to comment
Share on other sites

Hvis man har lyst til at optimere, skal man optimere
Enig, er selv på vognen.
for det giver bedre resultater

Muligvis, men som motionist er det ikke sikkert, at man opdager det.

Jo det er mest bare kødsky jævnet med lidt vand og mel

Så ser jeg ingen grund til klage over sovs og kartofler. Straks værre ser det ud med de flødestuvede morkler.

Link to comment
Share on other sites

Forresten......

Så skal jeg nok lige nævne at ud over at vi får MEGET af den slags meget gammel dansk

mad herhjemme så HADER jeg det også. Jeg Hader brun sovs (dog ikke kartofler)

Jeg vil meget hellere æde en sandwich med kalkunkød, der føler jeg idet mindste ikke at jeg

har slugt et blylod bagefter (hvilket jeg gør efter en gang kartofler) :dead:

Personligt kan jeg godt lide kalkun bacon, det smager godt og indeholdr masser af protein

fræs for satan klovn fræs

Link to comment
Share on other sites

Det er sjov (eller - det er jo så sådan set ikke) - men mange forældre er nok sådan. Nu ved jeg jo så ikke om kartofler og en moderne brun sovs nu også ER så slemt endda, men selvfølgelig ikke så det er brun sovs med kartofler....nå men det var et side spring fra det er sjovt, og så alligevel ikke.

Min mor har altid haft et ønske om at tabe sig, og holde op med at ryge. stort set alt er prøvet. Hun spørger mig så jævnligt hvad hun kan gøre, jeg svarer det samme hver gang, vær mere aktiv, spis mindre, mere varieret etc. Så en dag undrede jeg mig over at hun sådan HELT uden at jeg skulle stikke til hende tilbød mig at køre mig ned til den der fest jeg skulle til om aften, så kunne jeg jo så drikke et glas rødvin mere. Draget af min mors egen vilje til noget jeg normalt pænt skal spørge om (ingen klager over det for hun siger altid ja), steg jeg ind i bilen....vi havde kørt 5 min. så fortalte hun hvad der var galt. Hun er belevet bekymret, hun har været til kiropraktor for ryggen og nakken, sådan nogen tager så nogle røntgen billeder. og dagen før havde de så kigget på de billeder. Kiropraktoren havde startet med at sige at ryggen sgu godt nok var flot af en 60 årig kvinde at være, den var ung sund og stærk (borset fra det der hold i ryggen). Men der var nu alligevel noget der bekymrede, og det var de der hvide pletter hun kunne se rundt omkring - det var nemmerlig en snigende åreforkalkning.

Min mor er pludselig begyndt at tage de råd seriøst jeg er kommet med. hun lader mig gennemse hendes indkøbs seddel, og hun er mere aktiv.

Det sjove er - at når advarslen kommer skal man tage den SERIØST, og min mor er så heldig at hun har fået en advarsel der endnu ikke har give konsekvenser

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Mine forældre har aldrig sagt noget, nok nærmere stolte, skyldes nok mine far som har lokket mig til at træne, efter at have snakket en del om stærkmand, og vores lokale super wrestling stærkmand Asbjørn Riis :devil: Og hvordan hans træning startede!

Så et tip

træn hårdt

spis sundt

og

tro på dig selv!

Link to comment
Share on other sites

Mine forældre har aldrig sagt noget, nok nærmere stolte, skyldes nok mine far som har lokket mig til at træne

Virkelig cool. :)

Min far begynder nok at løfte jern, når han går på pension her om knap et år. Jeg har allerede fået ham til at supplere sin kost med proteinpulver!

En skam, jeg aldrig har mødt min fars bror, for han og alle hans sønner (mine fætre) pumper DET GROVE! :) -Og en af mine fætre er fandeme en stor satan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Proteinfræser--->Jeg er 17, og min far synes også det er noget fis at jeg går op i, hvad jeg spiser. Men vi unge gør jo så meget de gamle hø nisser ikke forstår. Spørg i stedet din mor om hun ikke kan lave noget mere fedt-fattigt mad, eller lav den frække og giv hende en sund kogebog i julegave - Den virkede hér ;)

Så længe du kan få dem til at skifte den gamle ud med en fedtfattig kogebog

Husk på at dengang din far var ung, sad han langhåret ved et bål og sang om fred og ro. De er sq ikke klogere de forældrene.

En spand kartofler og 1 masse grøntsager + magert kød til aften er aldeles lækkert, om der står sovs på bordet er vel op til dem.

Jeg er ikke udvokset endnu, så de helt opfangrige cuts er måske for tidligt, men at be om sund kost er vel ikke af stille for store krav - du må lige skrive hvis farmand kommer på bedre tanker...... :w00t:

Husk: Hvis din mor først er med på den kommer papa kravlende.... B)

Link to comment
Share on other sites

Guest PlayboY

Haha, Martin jeg vil gerne VÆDE på det er dig der skriver.. Ellers findes der åbenbart en anden i landet der har en far som er en tro-kopi af din.. ;)

Hmm.. Forstår ikke helt hvorfor du skulle få skørbug ved et højt indtag af kødprodukter? <_<

Desuden kan du jo bare suge mælkeprodukter.. Jeg drikker jo selv ca. 2 liter mælk om dagen..

Mine forældre kan også brokke sig over alverdens pis, men træningen får jeg da lov at have i fred.. Godtnok brokker min mor sig over at hun ikke synes min krop er pæn, fordi jeg har for stor muskler, selvom det slet ikke er tilfældet.. :lol:

Og hun er også glad for jeg er begyndt at spise sundere, men jeg spiser stadig meget få grøntsager og frugt, hvilket hun brokker sig over.. Men har jo i evigheder forsøgt at forklare hende at jeg skal bruge masser af protein og kulhydrater til at opbygge mine muskler, og dette bidrager grøntsagerne ikke specielt til.. Desuden kan bryder jeg mig ikke rigtigt om dem.. Men jeg spiser da frugt hver dag.. Bananer, mandariner eller noget..

Men hun er glad for jeg spiser sundt, så jeg skriver bare på indkøbssedlen hvad jeg vil have.. Så køber hun ellers ind.. Så er der altid bananer, mælk, rugbrød, alt det pålæg jeg ønsker osv :p.. Også derfor jeg kan tillade mig tage en hel pakke pålæg med i skole hver dag.. :bigsmile:

Men jeg føler sgu med dig, hvis det er dig martin, for jeg ved hvordan din fars vildt underlige forhold til mad er...Og det er sgu ikke just nogen hjælp hvis man gerne vil tabe sig, ligesom du gerne vil, og sgu har klaret flot efter omstændighederne ;)

Mvh. Rasmus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share