humseper Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Er der nogle der har et godt råd til hvad jeg skal spise, for at få dækket mit proteinbehov. Jeg indtager allerede masser af pulver, tun og mælk. Jeg har tænk på noget kylling. Er der noget specielt der kan anbefales? F.eks. noget der kan holde i flere dage så man ikke behøves at stå i køkkenet hver dag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rune Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Kyllinge/kalkunbryst der er frosset ned! godt med protein og næsten ingen fedt. Kan holde i lang tid. :lol: Rejer kunne også være et godt alternativ.Rune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humseper Posted December 19, 2003 Author Report Share Posted December 19, 2003 Har du evt. nogle tilberedningstips? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rune Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Hvis det er prisen som er den afgørende faktor, er cheasy youhurt et rigtig godt supplement til kosten.Rune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rune Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 (edited) Har du evt. nogle tilberedningstips?Kylling/kalkun:Den nemme løsning er at købe kyll/kalkun med marinade i aldi. Koster 29,95 for 500 gram. Nemt og enkelt og smager super godt. Bare lige 30-40 min i ovnen.Hvis du køber kyll/kalkunen "naturel" kan du vælge at stege det på panden med jævn varme. Krydder efter behag, f.eks. med lidt groft peber og oregano.Kan også laves i ovnen i et ildfast fad. Dryp f.eks. kyll/kalkun med lidt olivenolie inden du krydder den. Dermed bliver fadet også nemmere at rengøre efterfølgende.Rejer smager godt på brød, i salat og sammen med ris. Kan faktisk næsten spises sammen med alt.Rune Edited December 19, 2003 by Rune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brezexxx Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 PROTEINERBenfri/skindløs kyllingebrystTun i vandFisk(laks ,aborre, helleflynder)RejerEkstra mager bøfDyrekødBøffel/oksestrudsProtein pulverÆggehvider/ægTop round steaks or roast( Gryderet, stegt kød, lynstegt)FiletMørbradNyrestykkeKalkunbryst, i skiver, eller som kotletNogle af de bedste protein kilder... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRburns Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Ylette er bedre end youghurt da der er væsentligt flere proteiner i, dog får du lidt mere mættet fedt. Men ellers hvis du vil holde dig til youghurt så tjek på kartonen, det kan godt variere med over 1gr. protein pr. 100 gr. afhængig af mærke osv. :xmas: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devious Builder Posted December 25, 2003 Report Share Posted December 25, 2003 Kakao mælk. Fx Matilde eller Rema 1000's Food Line Kakao. den er go' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linder Posted December 25, 2003 Report Share Posted December 25, 2003 Spis evt også hytteost. Tjek Kalorietabel.dk for inspiration.God jul :xmas: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wannabe Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 Torsk!... altså fisken ;) - gerne kogt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 Torsk!... altså fisken ;) - gerne kogt :) Bliver du ikke træt af det i længden? Efter ti dage på uvak var jeg glad for at se en kylling. :lol: 'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wannabe Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 En vis Miss Fitness fortalte mig engang da hun arbejdede som instruktør i det storkøbenhavnske område at man op til konkurrencer godt kunne bruge et par måneder på at guffe kogt uvak...Men man kan altså også næsten få gæller af at æde for meget tun :(.Varians er vel dét som gør det :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 En vis Miss Fitness fortalte mig engang da hun arbejdede som instruktør i det storkøbenhavnske område at man op til konkurrencer godt kunne bruge et par måneder på at guffe kogt uvak... "Fy for pyffer" :lol: 'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 PROTEINERBenfri/skindløs kyllingebrystTun i vandFisk(laks ,aborre, helleflynder)RejerEkstra mager bøfDyrekødBøffel/oksestrudsProtein pulverÆggehvider/ægTop round steaks or roast( Gryderet, stegt kød, lynstegt)FiletMørbradNyrestykkeKalkunbryst, i skiver, eller som kotletNogle af de bedste protein kilder... Du har glemt nogle vigtige proteinkilder!!!Du Puy linser: protein 23,5 g , kulhydrat 56,2 g, fedt 1.4 gRøde linser: protein: 25g, kulhydrat 48 g, fedt 2 gKikærter: protein: 20g, kulhydrat 50 g, fedt 7 gJeg ved godt det ikke er komplette proteiner, men det kan meget nemt opnås, ved at sammensætte det med andre fødevare fx. brød, bønner osv..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjabba Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 Karolines basis kvark fromage, 13 g protein, 3.5 g kulhydrater, og 1 g fedtsmager fint, meget nemmere at få ned end tun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebop Posted December 26, 2003 Report Share Posted December 26, 2003 :) NÅR TUN SPISES KAN MAN EVT: DRYPPE LIDT CITRON EL: SOYA SOVS PÅ FOR AT ÆNDRE SMAGEN LIDT SAMT DRÆNE TUNEN FRA VAND Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Anders- Posted December 27, 2003 Report Share Posted December 27, 2003 man kan også fjerne den havrekiks der eventuelt måtte sidde fast i shift-tasten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahj Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 I ALDI kan man få frosne sej-fileter til 40 kroner kiloet. Det er godt nok også fisk, men jeg synes det smager en hel del bedre end tun på dåse.Sådan en sejfilet stegt på panden med lidt citronsaft på smager ganske udmærket! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henneberg Posted January 1, 2004 Report Share Posted January 1, 2004 Æder selv makrel i tomat direkte ud af dåsen. Det indeholder også omega 3 fedt. Også fromage frais (grøn og hvid ½l bøtte) 40g protein for 6.95,- i ALTA. Også økologisk jordnøddesmør, er dog lidt dyrt. Ellers hakket oksekød 6-8% fedt (men det skal du nok ikke æde for meget af medmindre du er typen der har svært ved at tage på.) Hvad med scramblede æg: 6stk medium med en sjat skummetmælk: ca 43g protein for ca 8kr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.